slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιοί και γιατί δεν υπέγραψαν την πρόταση σε βάρος του Παπακωνσταντίνου


Την πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που κατατέθηκε στη Βουλή παραμονές Πρωτοχρονιάς δεν την υπέγραψαν οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μείμαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο λόγος που δεν υπέγραψαν ήταν καθαρά θεσμικός αφού η Προκαταρκτική αποτελεί πρωτοβουλία βουλευτών. Αντιθέτως πολλοί βουλευτές της ΝΔ που δεν ήσαν χθες στην Αθήνα, τηλεφωνούσαν στον Θανάση Μπούρα (γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ) ζητώντας του να υπογράψουν και αυτοί.

Παπαδημούλης: Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση για προανακριτική επιτροπή


Μέσα στην εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταθέσει τη δική του πρόταση για προανακριτική επιτροπή, είπε στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Εκεί θα αναφέρονται οι ευθύνες Παπακωνσταντίνου οι ευθύνες Ευάγγελου Βενιζέλου και άλλων προσώπων», είπε...

Έγκλημα και τιμωρία


Όποιος πιστεύει ότι η δικαστική έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ από τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη έχει τελειώσει με την «ανάδειξη» του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης, μάλλον πλανάται πλάνην οικτράν.

Πολύ δύσκολη η αθώωση Βενιζέλου από του Μαξίμου... άντε να αποδείξουν ποιος πείραξε τη λίστα που παρέδωσε ο Βενιζέλος


[Όσο και αν προσπαθεί ο Σαμαράς να κρατήσει τον κυβερνητικό συνασπισμό, δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο να αντικρουστεί το λογικό επιχείρημα Παπακωνσταντίνου "θα πρέπει να ήμουν μαλάκ@@ για να βγάλω τους συγγενείς μου από μία λίστα που μπορούσε να ξαναζητηθεί από τη Γαλλία... ο Βενιζέλος μου την έκανε για να το παίξει αδιάφθορος και να δείξει πως τελείωσε με το διεφθαρμένο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ". Πως θα αποδείξει κάποιος ότι τη λίστα την παραποίησε ο Παπακωνσταντίνου και όχι ο Βενιζέλος ο οποίος...

Δίωξη για νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος κατά Παπακωνσταντίνου [έγγραφο]


Στη Βουλή κατατίθεται η πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για παρέμβαση και αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ». Στο οκτασέλιδο κείμενο που δόθηκε για να υπογράψουν οι ......

Βαξεβάνης: Ο παπατζής Βενιζέλος αλλοίωσε 2.059 ονόματα


Με μια αναφορά στην τεχνική του γνωστού τυχερού παιχνιδιού «του παπά» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα από το Κουτί της Πανδώρας.
Γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος:«Στο γνωστό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βρεις πoιo από τα τρία χαρτιά που κινεί κάποιος γρήγορα μπροστά σου είναι ο "παπάς", υπάρχουν διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές.
Πέρα από τον ταχυδακτυλουργό παπατζή,υπάρχουν και διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές,κράχτες,οι οποίοι παριστάνουν αυτόν που κερδίζει με ευκολία,για να παρασύρουν τα θύματα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ...