slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μισθοί ALTER: Κρίμα και άδικο να παίρνει 2,6 εκ το χρόνο ο Ρομπέν... της Εκάλης η Ζούγκλας και Mόνο 1.000.000 €. ο Νικολάκης Χατζηνικολάου ο αυθεντικός, 720.000 ευρώ ο Χαρδαβέλας... με τα UFO και 300.000 ο πράκτορας της ΕΥΠ Τράγκας

Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε:

Υπουργικό δίδυμο για κλάματα



Οι χειρισμοί και οι αποφάσεις για την οικονομία από τους υπουργούς Οι­κονομικών της χώρας (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος) τα τελευταία δύο... χρόνια θεωρούνται «οι χειρότεροι που έχουμε δει από αξιωματούχους εν μέσω κρί­σης». Αυτό αναφέρουν ανώτατα στελέχη της Ε.Ε. (πολιτικοί και όχι τεχνοκράτες) στο «Π».

Ο Βενιζέλος, για αδιευκρίνιστους λόγους, επιμένει να παίρνει το παιχνίδι των κρίσιμων αποφάσεων πάνω του, μην έχοντας ούτε την πείρα ούτε τους κατάλληλους συμβούλους για να διαχειριστεί την κατάσταση, στη σοβαρότε­ρη ίσως χρονική περίοδο για την ελληνική οι­κονομία. Και ενώ στη Γερμανία καταρτίζεται σχέδιο συνολικής πτώχευσης με κούρεμα του χρέους έως και 80%, αλλά με εξωπραγματικές αρνητικές συνέπειες, ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται να «βλέπει» μόνο το μεγάλο κούρεμα και να υιοθετεί την πολιτική πατέντα ότι «εγώ κατάφερα να κόψω τόσο πολύ το χρέος».

Όμως η χώρα βαδίζει με μαθηματική ακρί­βεια στην καταστροφή και την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού, που – όπως έχουμε γρά­ψει επανειλημμένως – είναι το ζητούμενο των αρχιτεκτόνων που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.

Το παραμύθι..................................

Ο κ. Παπαδήμος να ετοιμάζεται να επιστρέψει σπίτι του



Του Γιώργου Χαρβαλιά
Την περασμένη Τετάρτη, ο μεταβατικός πρωθυπουργός της χώρας, με μια λιτή ανακοίνωση λίγων γραμμών, που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο, επιχείρησε απολογισμό των 30 πρώτων ημερών της κυβέρνησης του. Σε τρείς παραγράφους, εξήγησε ότι επί πρωθυπουργίας του, συνεστήθη κυβέρνηση διακομματικής στήριξης, που εξασφάλισε την 6ηδόση δανειοδότησης, οδήγησε στην έγκριση του προυπολογισμού «με μεγάλη πλειοψηφία» και…

Πανναξιακός ΑΟΝ - Τράχωνες ....LIVE !!!!!

Δείτε ζωντανά σήμερα το απόγευμα στις 20.00 από το κλειστό γυμναστήριο του Αλίμου τον αγώνα γυναικείου βόλεϊ Πανναξιακός ΑΟΝ - Τράχωνες.

Το παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η ομάδα της Νάξου για πρώτη φορά φέτος θα παραταχθεί στο παρκέ με όλα της τα αστέρια(εκτός της Χάρις). Απέναντί της οι Τράχωνες, μια πολύ δυνατή ομάδα που, με κριτήριο το υλικό που διαθέτει και τα ηχηρά ονόματα που έχει στην σύνθεσή της, θεωρείται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η συνέχεια στο........ http://www.livestream.com/pannaxiakos

Κατάφεραν και ξανάβγαλαν τον Σιγάλα



sigalas-kaftiranis_30xronia

Με οριακή (10-9 πλειοψηφία ο Γιάννης Σιγάλας


Ο κ. Γιάννης Σιγάλας συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων αφού επικράτησε στις εκλογές του κ. Χρήστου Καφτηράνη με 10-9 ψήφους.
Ο κ. Σιγάλας θα έχει 6 μέλη σε αντίθεση με τον κ....

Έφτασε η ώρα μελέτης.... του λιμανιού;

Την  Τρίτη 20  Δεκεμβρίου  2011  στις 11:30 το πρωί συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη. 
Στη  συνεδρίαση το  ενδιαφέρον όλων αναμένεται να μονοπωλήσει το όγδοο θέμα που αφόρα στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Λιμενικού Ταμείου και Εγνατίας
Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης:

Κοινοποίηση ειδοποίησης θλασσοταραχής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ &ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ , αύριο 17/12 και μεθαύριο 18/12/2011 η θάλασσα θα είναι πολύ ταραγμένη και θα πνέουν Νοτιοδυτικοί άνεμοι θυελλώδης έως πολύ θυελλώδης (8-9 μποφόρ).
Εφιστάται η προσοχή για την έκδοση ανάλογων εντολών στις αρμόδιες Υπηρεσίες και στους ναυτιλλομένους.
Ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Ζούλης

Η έγκριση κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων! πρώτο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πρώτο  μεταξύ των 26   θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση  που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00, σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου του, Φ. Μαυρομμάτη είναι Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ . Στα υπόλοιπα θέματα  ημερήσιας διάταξης δεσπόζει η παραχώρηση χώρου για τη στέγαση του τοπικού γραφείου του ΟΑΕΕ, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του πρώην Δήμου Δρυμαλίας αφού όπως έχει γίνει γνωστό  ο Εμποροεπαγγελματικος  Σύλλογος   στα γραφεία του οποίου φιλοξενείται ο ΟΑΕΕ, από την αρχή, αδυνατεί να παρέχει περαιτέρω φιλοξενία. Ακολουθεί  η ημερήσια διάταξη……

Επαφές Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ρόδο

Ρόδος, 16/12/2011

Με συλλογικότητα και οργάνωση
να στηρίξουμε τον τουρισμό,
τη «βαριά βιομηχανία» του Νοτίου Αιγαίου.

(Συνάντηση με το Προεδρείο
της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου)
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2011 περιόδευσε στη Ρόδο όπου είχε επαφές και συσκέψεις με φορείς του νησιού και εκπροσώπησε την μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου στις συνεδριάσεις των οργάνων της Περιφέρειας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 Προς
1.Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
2.Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
3.Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε σε συνεδρίαση την Τετάρτη 21/12/11 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για τις δράσεις που έχουν γίνει έως σήμερα στα πλαίσια τουριστικής προβολής για το 2012.

2. Κατάρτιση προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το 2012.

3. Συζήτηση και  υποβολή προτάσεων για μελλοντικές δράσεις από τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής.
  Ο Πρόεδρος
        Ιωάννης Μαργαρίτης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

Συναντήσεις με αντιπροσωπείες εκπροσώπων του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Γαλλίας και τον γιό του γνωστού εξερευνητή της θάλασσας Κουστώ που συνεχίζει το έργο του, είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος και ο επιστημονικός συνεργάτης του περιβαλλοντολόγος, κ. Παναγιώτης Βούρος.