slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με Β. Κικίλια για μόνιμο ελλιμενισμό σκάφους πυροσβεστικού σώματος στη Σύρο



Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ. Γ. Βακόνδιου με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Β. Κικίλια, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σ. Τσόκα και αρμοδίων συνεργατών του γενικού γραμματέα.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση του Γ. Βακόνδιου για μόνιμο ελλιμενισμό σκάφους του πυροσβεστικού σώματος στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Σύρο.
Πρόκειται για ένα δύσκολο αλλά αναγκαίο εγχείρημα και η δρομολόγησή του προϋποθέτει δημιουργία λιμενικού πυροσβεστικού σταθμού.

Επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύκονο - Απορρίμματα και ΦΠΑ τα κυρίαρχα θέματα


Μύκονος: Έκδηλη η ανησυχία για την διαφαινόμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στο Αιγαίο* Κυρίαρχο θέμα παραμένει το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων * Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο και την περιφερειακή σύμβουλο Ν. Αιγαίου με τη "Νησιωτική Ανατροπή" Άννα Μαυρουδή επισκέφθηκαν την Κυριακή 30/11 και τη Δευτέρα 1/12 τη Μύκονο.Κατά τη διάρκεια της

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;


Του Εμμανουήλ Ι. Αυγερινού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΔΩ… ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΕΙ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Δυναμική επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου, βλέπουμε να συντελείται τις τελευταίες ημέρες.Νεολαίοι αυτοαποκαλούμενοι ως ομάδα «Δίκτυο αυτοοργάνωσης» ετοιμάζονται https://www.youtube.com/watch?v=4E7ySWALS-M, ο Γιώργος στέλνει επιστολές, ο Πετσάλνικος, ο Σαχινίδης, ο Μωραΐτης, ο Ραγκούσης κάνουν δηλώσεις επαναφοράς, και άλλα πολλά, φαιδρά και ευτράπελα κατ’ εμέ.

Άλλοι πάλι, στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τον κατηγορούν, λες και δεν είναι οι ίδιοι που ήταν κλακαδόροι του Γιώργου, λες και δεν ήταν στο ίδιο ΠΑΣΟΚ που οδήγησε τη χώρα στα βράχια και στα δόντια του ΔΝΤ!!! ...

Ανθή Καρασάββα: Δοξάστε την Ανθελληνίδα Πατσαβούρα της Δημοσιογραφιας που έγραψε ότι η Αμφίπολη είναι κοντά στην Μακεδονία - Ποια είναι...


Σφοδρή επίθεση από την Άννα Παναγιωταρέα
Σάλος έχει προκληθεί στην Ελλάδα από το άρθρο της δημοφιλούς στο εξωτερικό δημοσιογράφου Ανθής Καρασάββα.
Η ανταποκρίτρια της ιστορικής βρετανικής εφημερίδας από την Αθήνα, γράφει ότι
«τα υπολείμματα [του νεκρού] αποκαλύφθηκαν νωρίτερα κατά τον τρέχοντα μήνα [Νοέμβριο], μέσα σε μια θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια [603,5 χλμ] βόρεια των Αθηνών, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία»...

ΣΟΚ στο Πανναξιακό ΑΟΝ! παραιτήθηκε ο Γιάννης Βαλληνδράς

Σε 12 μήνες έτοιμη η «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων» στη Μάρπησσα Πάρου


Σε σημερινό (2/12/2014) δελτίο τύπου ο Δήμος Πάρου ενημερώνει για την «Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου: «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου». Οι υπογραφές «έπεσαν» την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στο γραφείο του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου (φωτογραφία). Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Πάρου.

Και blog το Μαγικό Χωριό Νάξου


Ετοιμαζόμαστε! Περιμένουμε τις ιδέες και τη συνεργασία σας για το καλύτερο αποτέλεσμα! 

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Από το “λεφτά υπάρχουν” στο "λύσεις υπάρχουν” του Τσίπρα




«Ο Γιωργάκης του 2009 δεν ακουγόταν έτσι, γιατί μιλούσε για λεφτά. Εσείς μιλάτε για λύσεις και για φανταστικά χρήματα που θα βρεθούν», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη απευθυνόμενη στον υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιό, στην εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Βράβευση του Δημοτικού σχολείου Αγίου Αρσενίου Νάξου από τη Unicef


Σημαντική διάκριση πέτυχε το Δημοτικο  σχολείου Αγίου Αρσενίου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της Unicef « Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους» . Με την καθοδήγηση και επιμέλεια της δασκάλας τους κ. Γεωργίας Παραρά οι μαθητές της Δ΄ τάξης κατά το σχολικό έτος 2013-2014 έγραψαν ένα παραμύθι με τίτλο....

Εργαστήρια χειροτεχνίας για ενήλικες από το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο μουσείο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" στη Γρόττα, θα ξεκινήσουν τα εργαστήρια χειροτεχνίας για ενήλικες από το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Η πρώτη συνάντηση θα έχει θέμα: "Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα".

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Νάξου την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Λιμεναρχείου Νάξου, όπου μεταξύ άλλων θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2015 αλλά και η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την τοποθέτηση περιπτέρου στη χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου. 
Αναλυτικότερα, στην πρώτη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα θέματα: