slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

BEACH VOLLEY στην άμμο της Μικρής Βίγλας...

Το σωματείο τουριστικών επαγγελμάτων της Μικρής Βίγλας διοργανώνει τουρνουά Beach Volley στην παραλια της μικρής Βίγλας 11-12 Αυούστου. Ελάτε να παίξετε και να παρακολουθήσετε στην όμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας.
Τα ζευγάρια των νικητών θα κερδίσουν δύο (2) πενθήμερες διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα ''VAVOULAS VILLAGE'' (Μικρή Βίγλα) και πολλά πλούσια δώρα. Οι θεατές κάτω από τον καυτό ήλιο και την δροσερή θάλασσα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικό θέαμα, που θα συνοδεύετε από τις μουσικές επιλογές του DJ JOHNNY M club (N.M).
Χορηγός επικοινωνίας  sportcyclades.gr.
Πληροφορίες - Συμμετοχές: Κατερίνα Μουστάκη 6944849721.


“ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” Η καλοκαιρινή Εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ

Την Πέμπτη 9 του Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, στα ΥΡΙΑ στο Ιερό του Διονύσου.


“ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
(ΝΑΞΙΟΙ Ποιητές συναντούν το Αιγαιοπελαγίτικο Τραγούδι)
                          Μια Εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ. για το καλοκαίρι 2012

               Τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια η Ομοσπονδία  Ναξιακών  Συλλόγων  τόλμησε  και πήρε το  ρίσκο  διοργάνωσης  αλλιώτικων  εκδηλώσεων. 
       Η  επιτυχία  αυτών  των  εκδηλώσεων, έτσι όπως τις εισέπραξαν οι συνησιώτες μας, αλλά  και  η ....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Α) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου
Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Β) Προς τους Προέδρους: α) της Δ.Κ Χώρας, β) της Τ.Κ. Γαλανάδου.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 13 Αυγούστου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα: 19.30 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έκδοση κανονιστικής απόφασης «Κανονισμός καθαριότητας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» - Καθορισμός επιβαλλόμενων προστίμων παραβάσεών του.
2. Παραλαβή οριστικής μελέτης και.........

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ


Μεγάλη πίκρα μοιράζει ο Βρούτσης στον "αντιμνημονιακό καραγκιόζη"


[Λογικό αφού βλέπει ότι ο Βρούτσης είναι υπουργός εργασίας και όλοι λένε ότι τα πάει καλά αναλογικά με το βάρος των περικοπών που έχει αναλάβει... η πίκρα είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί στη θέση αυτή πριν ήταν συνάδελφος συνδικαλιστής του αντιμνημονιακού καραγκιόζη και ό ίδιος όχι μόνο δεν μπορεί να ονειρεύεται θέση υπουργού, αλλά ούτε καν να βγει βουλευτής δεν κατάφερε...]

ΣΥΡΙΖΑ Μήλου: Να κηρυχθούν «Μνημεία της φύσης» το Κλέφτικο και το Σαρακήνικο.

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων οι «γνωστοί άγνωστοι» ξαναχτύπησαν στη Συκιά και στο Κλέφτικο. Οι δύο αυτές εξαιρετικού κάλους περιοχές της Μήλου κακοποιήθηκαν βάναυσα από αυθαίρετες και παράνομες παρεμβάσεις. Η επανάληψη αυτών των ενεργειών δημιουργεί πολλά ερωτηματικά τόσο για τους ελέγχοντες όσο και για τους ελεγχόμενους.

Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας 17 - 18 Αυγούστου στον Κυνίδαρο Νάξου


Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Κυνιδάρου συνεχίζοντας με συνέπεια και επιμονή την κοινωνική προσφορά στους συγχωριανούς και συντοπίτες διοργανώνουν Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 17 & 18 Αυγούστου και ώρες από 17:00 έως 21:00 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Κυνιδάρου στην πλατεία του χωριού.
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Η προσφορά αίματος είναι απόδειξη ανθρωπιάς και αφορά όλους μας.
Δέκα λεπτά που διαρκεί η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και συμβάλλουμε σ’ ένα υψηλό επίπεδο ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Η προσφορά αίματος είναι πράξη αγάπης και μία μονάδα αίματος μπορεί να δώσει ζωή σε περισσότερους από ένα ασθενείς.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΥΝΗΔΑΡΟΥ

Και στο ΤΕΒΕ τα ίδια χάλια ανακάλυψε ο Βρούτσης: το 7% δεν κάνει καθόλου δήλωση

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (δράση «Ηλεκτρονικό Δίχτυ») για την συστηματική διασύνδεση των βάσεων δεδομένων όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις στις καταβολές των συντάξεων που λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος που υποβάλλονται στις εφορίες.

Αποκλειστική δήλωση Γιάννη Βρούτση

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εξερχόμενος χθες της σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η μόνη σχέση που έχουν με την ...''ολυμπιακή'' φλόγα ...

ΣΚΩΤΩΝΕΙ το χιούμορ του Γκριναρόγατου :)
 http://antilogos-gr.blogspot.com/

Πρωτάθλημα 3on3 στην Άνδρο


paper6-001
Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί το 16 τουρνουά 3ΟΝ3 στης Στενίες – Άνδρος.
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει μόνο την κατηγορία του αντρικού . Δηλώσεις συμμετοχής : στην γραμματεία μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα των αγώνων και στoν Μαργέτη Ιωάννη 6972479594

4 Φωνές & 1 Πιάνο / 4 Singer & 1 Piano

Πέθανε ο "δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός μας"


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατσιφάρας σε ηλικία 77 ετών.
Ο κ. Κατσιφάρας είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προ ημερών και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο Γιώργος Κατσιφάρας γεννήθηκε στο Καλέντζι το 1935 και τελείωσε το Β’ Γυμνάσιο Πατρών. Στην περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών ήταν εξόριστος στο χωριό Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας όπου βρισκόταν απομονωμένος και ....

Συντονιστικό - ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ . ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - Κυκλάδων εναντίον Χρυσής Αυγής


Για προσπάθεια εκμετάλλευσης του τραγικού γεγονότος της άγριας κακοποίησης της 15χρονης από την Πάρο, καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή, το Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων νομού Κυκλάδων. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση:
Το Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες καταγγέλλει την προσπάθεια εκμετάλλευσης από την Χρυσή Αυγή του τραγικού γεγονότος, της κακοποίησης της άτυχης 15χρονης στην Πάρο, προκειμένου να προωθήσει και στη Σύρο τα ρατσιστικά της μηνύματα και τις φασιστικές της πρακτικές. Χαρακτηριστική των προθέσεών τους είναι η χθεσινή οργανωμένη επίθεση, με την ανοχή των λιμενικών, στο πλοίο, στον Πειραιά, κατά τη....

Eκθεση του με τίτλο: Ανιχνεύοντας την πέτρα

O Δήμος Νάξου φιλοξενεί τον γνωστό εικαστικό-ψηφοθέτη Αντώνη Καρακωνσταντάκη .

Η ενότητα που φιλοξενεί η έκθεση του με τίτλο: Ανιχνεύοντας την πέτρα
αναδεικνύει την μοναδική τεχνοτροπία στην οποία έχει προχωρήσει ο εικαστικός όπου δημιουργεί ψηφιδωτό μέσα σε πέτρες.
Οι πέτρες αναδεικνύουν τον θησαυρό τους και ο καλλιτέχνης ψηφοθετεί  μέσα σε αυτές , βάζοντας έτσι σπόρους που αφήνουν την φαντασία μας και την προοπτική να ταξιδέψουν ...
Μοναδικός στο είδος του ,έχει αναδείξει την ψηφοθέτηση σε μια αέναη αναζήτηση που τείνει να ανιχνεύσει τις ρίζες των αιώνιων λίθων ...
Την πρωτότυπη ενότητα-δουλειά του καλλιτέχνη φιλοξενεί το πολιτιστικό κέντρο ,Σχολή Ουρσουλινών στο Κάστρο της  χώρας .
Η έκθεση θα διαρκέσει  2/8/2012 μέχρι 30/8/2012.
Με τιμή
Μάριος Ξηρομερίτης
επιμελητής
τηλ 6977687683

e-Επιλογές της 08/08/2012