slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΚΕ για διεξαγωγή ντιμπέιτ και για την δραματική κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ


 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
          Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει την πρόταση που κατέθεσε και στη διακομματική επιτροπή σχετικά με τη διεξαγωγή ντιμπέιτ: Να γίνει ένα ντιμπέιτ στο οποίο να συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, να απαντούν όλοι στην ίδια ερώτηση και τους δημοσιογράφους να τους επιλέξει η ΕΣΗΕΑ. Από εκεί και πέρα, η συζήτηση μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ μεταξύ τους, θυμίζει τον αλήστου μνήμης δικομματικό καυγά μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.  


«Μνημόνιο» με τα Σκόπια υπογράφουν Τσίπρας - Κουβέλης

Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα εκφράζει την μεγάλη απογοήτευσή της για την δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη περί «Βόρειας Μακεδονίας», καθώς και για την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, περί «Σύνθετης Ονομασίας»!

Να πάρουν ΘΕΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ για τον ΕΟΠΥΥ και το Φάρμακο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ & ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΕΝΙΚΑ

1.       Για τους καρκινοπαθείς:

Διάβημα στον πρωθυπουργό Π. Πικραμένο πραγματοποίησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα για το τεράστιο πρόβλημα των φαρμάκων προς τους καρκινοπαθείς.
Ζήτησε να αντιμετωπιστεί άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες η προμήθεια των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς και αυτά να διατεθούν μέσω του ΕΟΠΥΥ

2.       Για τον ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα:

Περιοδεία στην Πάρο των υποψήφιων βουλευτών Κυκλάδων και Β’ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μάριος Βουτσίνος και Δημήτρης Ντόλκας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία στην Πάρο έκαναν την Κυριακή και τη Δευτέρα από κοινού οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων και Β' Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μάριος Βουτσίνος και Δημήτρης Ντόλκας.
Στις επαφές που έκαναν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους...

Επανάληψη Παράστασης & Αυριο Δευτέρα στις 20:45 Λόγο Αυξημένης Προσέλευσης




Αγαπητοί συν+Αξιοι
Η παράσταση της συν+Αξιας θα Ξαναπαιχτεί και αύριο Δευτέρα 4/05/2012 20:45 λόγο αυξημένης προσέλευσης.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συν+Αξιους που έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Θεατρικό αυτό.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/

Θα βοηθήσουν οι εξαγγελίες Σαμαρά τους πολίτες ή όχι;


Ο Αντώνης Σαμαράς στις 31 Μαΐου στο ΕΒΕΑ εξήγγειλε 18 μέτρα για την ανάκαμψη της χώρας και άρα του έλληνα πολίτη.
Τι ήταν να τα πει; Βγήκαν στα κάγκελα όλοι να λένε διάφορα περί των εξαγγελιών Σαμαρά. Επιτίθενται γιατί πολύ απλά ο Σαμαράς πρόλαβε τις δικές τους εξαγγελίες, ο Σαμαράς τους πήρε την μπουκιά από το στόμα. ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ και ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.
Μα τι καινούργιο είπε; Μήπως όλα αυτά δεν ήταν και είναι πάγιες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της;
Μήπως όλα αυτά δεν τα λέει ο Σαμαράς τόσο καιρό τώρα;
Γιατί άραγε τόση αρνητική αντίδραση σε μέτρα που πράγματι ελαφρύνουν τους πολίτες;
Δεν μπορώ να μην θυμηθώ εδώ τον Αντρέα Λεντάκη που σε μια συνεδρίαση της Βουλής το 1990 έλεγε: .....

Περιοδεία στην Μύκονο του Τομεάρχη Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Ν. Νικολόπουλου με την συνοδεία υποψήφιων Βουλευτών ΝΔ Κυκλάδων

 

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Στην Μύκονο περιόδευσε στις 1 & 2 Ιουνίου ο Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος. Στην προεκλογική εξόρμηση μαζί του συμμετείχαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Γ. Βακόνδιος, Χ. Κόκκινος, Κ. Μονογυιού καθώς και ο Περιφερειάρχης Κυκλάδων της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Παντάκης.  Κατά την παραμονή των στελεχών στην Μύκονο πραγματοποιήθηκε ευρεία πολύωρη σύσκεψη με τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Μυκόνου της Νέας Δημοκρατίας, με την παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μυκονιάτικη Άνοιξη» - Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Κουσαθανά και του Δημοτικού Συμβούλου Μυκόνου κ. Κυριάκου Καλαμαρά, όπου συζητήθηκαν εκτενώς οργανωτικά ζητήματα ενόψει των εκλογών αλλά και αναλύθηκαν μέτρα-δράσεις που περιέχονται στο Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Νικολόπουλος με τα υπόλοιπα στελέχη συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πίττα «Πανηγύρια στο Αιγαίο» που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ). Επίσης, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά- Μέγα, τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Βαμβακούρη και τον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΠΑΜ Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και άλλους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς  της Μυκόνου. 

Βλασερός σε Νάξο και Αμοργό

Εκκλησιασμός στη Νάξο και επίσκεψη στην Αμοργό!

Στην εκκλησία της Αγ. Τριάδος στον Καλόξυλο της Νάξου βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Γιάννης Βλασερός και η Τόνια Αντωνίου, στα πλαίσια της περιοδείας του πρώτου στις Κυκλάδες. Η κα. Αντωνίου, από τα πλέον αναγνωρίσιμα μέλη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, επισκέφθηκε τα κυκλαδονήσια προκειμένου να έχει, μαζί με τον κο. Βλασερό, επαφές με τοπικά στελέχη της παράταξης.
Ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, οι δυο τους αποφάσισαν να παραβρεθούν στον εκκλησιασμό στο ναό της Αγίας Τριάδος Καλόξυλου, που στέκει επιβλητικός από τον 17ο αιώνα, και να περάσουν λίγο χρόνο συζητώντας με ....

Γυμνάσιο Πάρου: Συναυλία Αλληλεγγύης


Γυμνάσιο Πάρου: Συναυλία Αλληλεγγύης
Μια αλληλέγγυα αγκαλιά αγάπης, ανιδιοτελούς ανθρωπισμού, και συμμετοχικής αρωγής άνοιξε με την πρωτοβουλία... Περισσότερα...


Άδωνις: Το μόνο που δεν μας έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι... γκόμενες [βίντεο]


Αιχμές με αρκετή δόση χιούμορ κατά του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, άφησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει τα πάντα, εκτός .....

Α.Σαμαράς:Είμαστε όλοι μαζί και θα το πετύχουμε.


Ιερός Ναός Αγ. Τριάδας Κηφισιάς 04.06.2012

Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για αγώνα. Είμαστε όλοι μαζί και θα το πετύχουμε. Και μέσα μας, το Άγιο Πνεύμα θα μας δυναμώσει για εκείνες τις αρχές και εκείνες τις αξίες, που είναι αρχές και αξίες της Πατρίδας μας. Που πολλοί, σήμερα, μπορεί και να αμφισβητούν, να αμφιβάλουν και να τις πολεμούν ακόμα. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα το κερδίσουμε για το καλό του Τόπου.

πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο και Πάρο

Την Τρίτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Παροικιά της Πάρου (Πλατεία Βεντουρή), στις 8:30μμ, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.
 Την Τετάρτη 6 Ιουνίου και την επόμενη 13 Ιουνίου, από τις 8μμ και μετά θα σας περιμένουμε στο καφέ «ΕΛΙΑ» (Πλ. Μιαούλη), για να συζητήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την Τετάρτη θα είναι μαζί μας η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων Άννα Μαυρουδή.
      ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

Πάλι διακοπές κάνει ο ΓΑΠ

Για άλλη μια φορά προκλητικός ο Γιωργάκης Παπανδρέου,το τριήμερο του Αγίου πνεύματος σκέφτηκε να το περάσει για να ξεκουράσει λίγο το μυαλό του (αν έχει)...

O καταστροφέας της Ελλάδος κάνει τις διακοπές του στο υπερπολυτελές COSTA NAVARINO στην Πύλο όπου μόνο μια βραδιά κοστίζει 300 ευρώ…


Mεταφορά του Citypress-gr στην wordpress


Επειδή τα παιχνιδάκια της νέας τάξης και των εδώ αντιπροσώπων της δεν μας αρέσει το Citypress-gr μεταφέρεται στην πλατφόρμα wordpress ΟΡΙΣΤΙΚΑ κάτι που έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και καιρό...
Θα μας βρείτε εδώ απλά με ένα κλικ... http://citypressblog.wordpress.com/

e-Επιλογές της 03/06/2012

Επιλεγμένη ... ευαισθησία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Εισαγγελική έρευνα κατά φαρμακοποιών.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου.
Ο σχολιασμός ...

Τελικά είναι κόμμα "λαγός" ...

Διαβάζω την δήλωση του κ. Τ Κουίκ εκπροσώπου των Α.Ε Καμμένου σχετικά με το πιθανότατο debate και δεν μπορώ παρά να καταλήξω σε ένα ανησυχητικό για την πολιτική σταθερότητα του τόπου , συμπέρασμα...

Είπε ο κ. Κουίκ:...

Ο Κωνσταντόπουλος "προξενητής" στον γάμο Αλαφούζου - Τσίπρα


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ 
Καταλυτικό ρόλο στην προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα με τον όμιλο της «Καθημερινής» των Αλαφούζων, φαίνεται ότι έχει παίξει ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, που διατηρεί παραδοσιακά εξαιρετικές σχέσεις με τα αφεντικά του Συγκροτήματος του Νέου Φαλήρου. Όπως, αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν το πολιτικό παρασκήνιο, ο Κωνσταντόπουλος, φέρεται να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, προς την κατεύθυνση της προσέγγισης των....

Πως ψηφίζουν οι οπαδοί: Οι "γαύροι" Τσίπρα, "βάζελοι"-ΠΑΟΚτζήδες Σαμαρά και οι ΑΕΚτζήδες Βενιζέλο!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία Marc και δημοσιεύει το "Έθνος", όσον αφορά στην ψήφο με βάση την ομάδα που υποστηρίζει ο ψηφοφόρος. Την πρωτιά στους φίλους του Ολυμπιακού απολαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους προτιμούν τη Νέα Δημοκρατία. Οι περισσότεροι φίλαθλοι της ΑΕΚ σκοπεύουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ενώ το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά προηγείται ελαφρά και μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης:

Μήνυμα προς τους Κυκλαδίτες…απο την Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ν. Κυκλάδων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς : ΜΜΕ Νομού Κυκλάδων
Κοινοποίηση : Σ/φο Παναγιώτη Ρήγα μέλος Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ, σ/φο Βασίλη Κίτσιο γραμματέα Ν.Ε Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ, μέλη Ν.Ε Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ.
Μήνυμα προς τους Κυκλαδίτες…
Φίλε νησιώτη,
Κυκλαδίτισα, Κυκλαδίτη, στις εκλογές της 6ης Μάη έδωσες ένα ισχυρό χαστούκι στο ΠΑΣΟΚ. Του ξεπλήρωσες στη κάλπη, τους άδικα επιπλέον φόρους που σου επέβαλλε να πληρώσεις (χαράτσια, έκτακτες εισφορές κτλ) και τη διαρκή ύφεση που διαμόρφωσαν οι εξουθενωτικοί φόροι.

Καθαρισμός του λιμανιού της Νάξου Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Ταμείο για την πρωτοβουλία

Βρήκαν "θησαυρό" στο λιμάνι της Νάξου

Συνεχίζετε και σήμερα ο καθαρισμός του λιμανιού της Νάξου με την συμμετοχή 20 εθελοντών αυτοδυτών.
Οι αυτοδύτες, Έλληνες και αλλοδαποί με τη συνδρομή ντόπιων και περαστικών που τους βοηθούν από ξηρά συνέλεξαν κάθε λογής σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας. Μπουκάλια, σωλήνες, άγκυρες, ποδήλατα, αλυσίδες, καρέκλες, μηχανάκια, ρόδες και λάστιχα είναι μερικά από τα ....

Βαρνάβας: Επετεύχθη συμφωνία. Από τη Δευτέρα τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στα ράφια

Στέλιος Μπαμιατζής news247
 Επετεύχθη συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας
 Η κατάσταση στο χώρο της υγείας είναι αναστρέψιμη φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας.
Μετά την επικοινωνία με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, εκείνος τον διαβεβαίωσε πως πέτυχε συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς.
Έτσι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Βαρνάβα, η τροφοδοσία των νοσοκομείων με τα συγκεκριμένα φάρμακα θα γίνει κανονικά από τη Δευτέρα.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΧΟΥΝΤΗΣ στην ΠΑΡΟ

 Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΧΟΥΝΤΗΣ στην ΠΑΡΟ
ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 8,30 ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΕΝΤΟΥΡΗ 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ
ΝΑ  ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Χαράλαμπος Κόκκινος:ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΣΥΡΟ ,ΤΗΝΟ, ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ.

ο Αντώνης  Σαμαράς  στη Ρόδο
 ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 
 Οι επιτυχημένες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ κου Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο και των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες  σφυρηλατούν τη νέα κοινωνική συμμαχία  στα νησιά μας. 
Η ΝΔ κατέθεσε το επικαιροποιημένο κυβερνητικό της πρόγραμμα που  εμπεριέχει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις και ο Αντώνης Σαμαράς απεύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο για εθνική συνεννόηση και συνεργασία για έξοδο από την κρίση δίνοντας όραμα και ελπίδα.Την ίδια ώρα η διγλωσσία Τσίπρα "καλά κρατεί" και το ακοστολόγητο κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε πρόσφατα  ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού και της προχειρότητας.

Σαμαράς: "Τεράστια ανάγκη να βρεθούν λεφτά για φάρμακα"

Την επιτακτική ανάγκη να βρεθούν χρήματα ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα φάρμακα για τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους βαριά και χρόνια πάσχοντες, επεσήμανε με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Παράλληλα κάλεσε τους φαρμακοποιούς και τους προμηθευτές να δείξουν κατανόηση.

Δικαίωση του Bank Wars – “έκοψε” διαγωνισμό 3 εκατ. ευρώ ο Φράγκος…

Η εφημερίδα “Το Παρόν”  την Κυριακή δημοσίευσε θέμα το οποίο ανέφερε ότι το Υπουργείο Άμυνας διακύρηξε έναν διαγωνισμό για την ανάπτυξη διαδραστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών και ιστοσελίδας για το Πολεμικό Μουσείο, που ανέρχεται σε 3. εκατ. ευρώ. Το θέμα το είχαμε φέρει στην επιφάνεια απο τις 30/5 το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε πολλά blogs.
Μάλιστα ο Υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ε.α. ανέφερε ότι “Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας ....

H μάχη για την επικράτηση του αθεισμού στην χώρα μας έχει ήδη ξεκινήσει...

Ας κάνουμε τον Σταυρό μας γιατί θα υπάρξουν χειρότερα... Μέσα σε μια νύχτα διαπιστώθηκε  -το μαρτυρούν οι φωτογραφίες- ότι τους ενοχλούσε ο σταυρός. Έτσι τον αφαίρεσαν από το Κτίριο της Βουλής , την Θεολογική Σχολή (Πανεπιστημίου) όπως και στα κτίρια της Ακαδημίας Αθηνών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Η προσπάθεια γνωστών κύκλων για την επικράτηση του ....