slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο από τις αποδοκιμασίες ξενοδόχων στον Χρυσοχοίδη


Δείτε το:

Παναξιακάρες για φίλημα

Μεγάλη νίκη 3-1                           Πανναξιακός Α.Ο. την  Ε.Α Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.
περισσότερα σε λίγο 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δείτε ζωντανά τον αγώνα Βόλεϊ Πανναξιακός ΑΟΝ - ΕΑ Λάρισας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δείτε ζωντανά τον αγώνα Βόλεϊ Πανναξιακός ΑΟΝ - ΕΑ Λάρισας

Παρακολουθήστε σε απ΄ευθείας μετάδοση μέσω του διαδικτύου στις 19.00 τον αγώνα 
Πανναξιακός ΑΟΝ - Ε.Α Λάρισας

για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.
Κάντε κλικ στο παρακάτω link......
http://www.livestream.com/pannaxiakos Διαβάστε περισσότερα......Bookmark and Share

Αν. Σαμαράς: Εθνική προτεραιότητα ο Τουρισμός

Απευθύνοντας χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι αυτές τις δύσκολες ώρες, η Ελλάδα «θα στηριχθεί σε αυτό που είναι το μεγάλο στρατηγικό της πλεονέκτημα, τον Τουρισμό.  «Η Ελλάδα, στην καρδιά της πιο βαθιάς κρίσης, δεν μετράει μόνο της αδυναμίες της. Μετράει και τις δυνάμεις της. Και ο Τουρισμός αποδείχθηκε η μεγαλύτερη δύναμη της!», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος τομέας αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, έχει εξωστρεφή προσανατολισμό και διαθέτει διάχυση.

Στις 19.00 ολοι στο κλειστό του ΔΑΚ

Επιστολή ΠΟΕΣΕ προς τον Πρωθυπουργό για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων μετά την ανακοίνωση της λίστας Βαρέων και Ανθυγιεινών και της σχετικής ΥΑ απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον κ. Πρωθυπουργό.
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με χθεσινή απόφαση του κ. Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοινώθηκε η νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων (υπεγράφη σχετική ΥΑ) με την οποία οι σερβιτόροι απεντάσσονται από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά, εκτός εκείνων που απασχολούνται μετά την 10η νυκτερινή για τουλάχιστον 3 ώρες!!!
Πιστεύουμε, όπως και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ότι.........

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες,

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
 ΟΛΟΙ στον αγώνα, όλοι στη μάχη. Στις 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ κανείς στη δουλειά. Να νεκρώσουν τα ΠΑΝΤΑ. Σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν τώρα συνελεύσεις και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα.  
·         Να δυναμώσει  παντού η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη.
·         Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.....

Μόλις ... έφυγαν το Γιωργάκη ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ πράσινοι περιφερειάρχες και αποφάσισαν να αντιδράσουν ( για τα μάτια του κόσμου) για το ΧΑΡΑΤΣΙ ειδικό τέλος ακινήτων

Συνεδρίασε σήμερα, και με τη συμμετοχή του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) που μετά από διαλογική συζήτηση ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο εκφράζεται η θέση των Περιφερειαρχών για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οργανώνει ανοιχτή συζήτηση για το "χαράτσι".

       O Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί σε ανοιχτή συζήτηση όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους ενδιαφερόμενους δημότες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Τετάρτη 30/11/2011, στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Ι. Καμπανέλλης», με θέμα την επιβολή και είσπραξη, μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, του Έκτακτου Ειδικού  Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, ώστε να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να διασφαλιστούν, ατομικά ή συλλογικά, απέναντι σε κάθε κίνδυνο που προκύπτει από τη μη καταβολή του ειδικού τέλους.

Στις Βρυξέλες ο Περιφερειάρχης ….

….αφού πρώτα έλυσε όλα  τα προβλήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο  Γιάννης Μαχαιρίδης άρχισε τα ταξιδάκια επαφές με αξιωματούχους  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Έλληνες ευρωβουλευτές