slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κουρουνοχωρίου – Μύλων Νάξου



Δ Ι Ε Ξ Α Γ Ω Γ Η    Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν



     Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και από ώρες 11:00 έως και 17:00,          

                    στο Δημοτικό Σχολείο – Αρχαιολογική Συλλογή Κουρουνοχωρίου,                                  θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου                            και Ελεγκτικής Επιτροπής.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Πρόσκληση για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προτίθεται να προβεί στη συγκρότηση Συμβουλίου ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρ. 79 του Ν. 4555/2018 που αντικατέστησε την παρ. 1 του άρθρου 78 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α΄/2010), ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου, για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία, και μετά την με αριθμ. 26/2023 (ΑΔΑ: ΨΤΖΜΩΚΗ-ΦΧ9) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων αποτελείται από τα έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) ορίζονται έξι (6) δημοτικοί σύμβουλοι και ....πέντε (5) εκπρόσωποι αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων. Με την ίδια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζεται Πρόεδρος στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων ένας εκ των δημοτικών συμβούλων μελών του, καθώς και ο αναπληρωτής του.
Τα Συμβούλια Μεταναστών και Προσφύγων έχουν τις εξής αρμοδιότητες: