slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο κανάλι της Σαντορίνης ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πολυχρονάκος.


Στην εκπομπή ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων'' φιλοξενήθηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πολυχρονάκος.
Οι οικοδεσπότες, δημοσιογράφοι, Παναγιώτης Μυτιληναίος, Δημήτρης Πράσσος και Τατιάνα Σαββίδου έθεσαν ερωτήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του κάθε Κυκλαδίτη, ο οποίος έχει αδικηθεί κατάφορα από τις πολιτικές των κομμάτων που έχουν κυβερνήσει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Συνέντευξη: Ο Γιάννης Βλασερος δεσμεύεται για τις Κυκλάδες





Ο Γιάννης Βλασερος δεσμεύεται για τις Κυκλάδες

 

Ο Iατρός – Καρδιολόγος και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννης Βλασερός μιλάει στην δημοσιογράφο Σεμνή Τριανταφύλλου σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο κ. Βλασερός στο πλαίσιο της συνέντευξής του δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε δεκάδες καίρια ζητήματα:  Γιατί αποφάσισε να εμπλακεί με την πολιτική; Τι λύσεις προτείνει για τα προβλήματα των νησιών; Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του αν εκλεγεί; Ποια η σχέση του με την πολιτική και με τις Κυκλάδες ; Δείτε ακόμη τι αναφέρει για τους άλλους συνυποψήφιούς του και τι λέει για το ρόλο που μπορεί να παίξει το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα πολιτική συγκυρία.

Μάθετε την άποψή του για τις δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, ο κ. Βλασερός έδωσε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας και τα νοσοκομεία στα νησιά την οποία έχει αποκομίσει μέσα από τις εθελοντικές δράσεις του.

«Δεν πρέπει να περιγράφουμε μόνο την αρνητική κατάσταση, αλλά μέσα από προσωπικές μας ενέργειες να βοηθάμε στην επίλυσή τους», τόνισε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

https://www.gvlaseros.com/synenteukeis/7197788

https://www.youtube.com/watch?v=VUerb8AG0XU

Το ναξιώτικο καρναβάλι στο Αγερσανί live σε ΣΚΑΪ και Mega!






Στο Αγερσανί σήμερα, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, οι Κορδελάτοι, οι Βρακάδες, οι Βλάχισσες και η… αρκούδα θα βγουν στους δρόμους του χωριού και θα γλεντήσουν μαζί με τον κόσμο όλη μέρα, χορεύοντας, τραγουδώντας και απολαμβάνοντας και τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Γραβιέρα, Πατάτα και κρέας Νάξου)!

Το γλέντι συνδιοργανώνουν η Ε.Α.Σ. Νάξου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγερσανίου και για αυτό, καθώς και για τα έθιμα της ημέρας, μίλησαν, απ' ευθείας από το Αγερσανί, στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Μιχάλης Σέργης.

Δείτε τα αποσπάσματα:

«Δεκατιανοί», ΣΚΑΪ

«Χαμογέλα και πάλι», Mega

Οι Κορδελάτοι και το ντύσιμο της αρκούδας live από το Γλινάδο στο «Στούντιο με θέα« του ΑΝΤ1!


---


Στο Γλινάδο σήμερα έχει αποκριάτικο γλέντι στο οποίο οι παραδοσιακοί Κορδελάτοι θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και το... ντύσιμο της αρκούδας - όλα αυτά, συνοδεία μουσικής, χορού και πεντανόστιμων εδεσμάτων με προϊόντα του νησιού μας!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Γλινάδου Νάξου, Βαγγέλης Ζαχαράτος, μίλησαν, live, στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 για τα έθιμα που αναβιώνουν τέτοια μέρα κάθε χρονιά.

Δείτε το απόσπασμα: