slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σεμινάρια για ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις



Μετά το Πάσχα θα διοργανωθούν 2 σεμινάρια







Πετράς Ισίδωρος

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης INFOΓΝΩΣΗ

B. Μεϊμαράκης: Συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση με τον Κ. Μητσοτάκη


«Ήταν μια ειλικρινή συζήτηση σε καλό κλίμα. Συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση», ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είχαν

«Έρχεται θύελλα στην αγορά εργασίας, που καταρρέει»

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Νέας Δημοκρατίας  κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης  κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Τα οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία, το ένα μετά το άλλο,  σπάνε κάθε αρνητικό ρεκόρ. Προμηνύουν ότι έρχεται θύελλα στην αγορά εργασίας που ήδη καταρρέει.
Ενδεικτικά, η καταγεγραμμένη ανεργία στον ΟΑΕΔ, για τους δύο πρώτους μήνες του 2017, βρίσκεται στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών.
Πιο συγκεκριμένα:

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τις προκλητικές και αντιευρωπαικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.


Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τις προκλητικές και αντιευρωπαικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας και επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών με τις οποίες απειλεί ανοικτά την Ευρώπη με μαζικές αποστολές προσφύγων και μεταναστών έκανε την ακόλουθη ερώτηση.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Αποκλειστικό

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου



Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση για το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου :
«Το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου θα συνεχίσει την ιστορική του διαδρομή προσφοράς και Πολιτισμού. Θα συνεχίσει να αναδεικνύει και στα επόμενα χρόνια την πολιτιστική και

ΕΠΑΦΕΣ Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ


Θετικά μηνύματα από το Μαϊάμι των ΗΠΑ σχετικά με την επενδυτική πρόταση των Αμερικανών παραγωγών του Hollywood

Να αξιοποιήσει τη δύναμη της κινηματογραφικής εικόνας, του πιο ισχυρού μέσου προώθησης ενός τουριστικού προορισμού διεθνώς, επιδιώκει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεχίζει τις επαφές της στο εξωτερικό, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη πρόκληση για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών στούντιο στη Σύρο, που θα βάλουν τη χώρα στο χάρτη του κινηματογραφικού τουρισμού.

O Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης συναντήθηκε την Πέμπτη στο 

Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης: Ζητάμε την άμεση εύρεσή του και την παραδειγματική τιμωρία του για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε.

Μήνυμα για το βάναυσο θάνατο των θαλάσσιων χελωνών
   Δεκάδες είναι οι περιηγητές, οι ιστορικοί, οι λογοτέχνες που εξύμνησαν το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Νάξου αλλά και τους κατοίκους της, οι οποίοι χιλιετίες τώρα ζουν σε απόλυτη εναρμόνιση με αυτό, αγαπώντας και προστατεύοντας τον ευλογημένο τούτο τόπο.
 Το άκουσμα της είδησης για το φρικτό και κατ'