slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kλείνει ο πρώτος κύκλος ανάγνωσης βιβλίων της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της “ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ” του Σ Φ Νάξου για το 2017.

Με την παρουσία της συγγραφέως παιδικών βιβλίων κ. Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη κλείνει ο πρώτος κύκλος ανάγνωσης βιβλίων των παιδιών της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου για το 2017.

«H ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ»

Του  Γιώργου Βακόνδιου
Πολιτευτή Κυκλάδων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 Είμαι ο τελευταίος ο οποίος θα είχε την πρόθεση ή τη διάθεση να υπερασπισθεί το σύνολο των επιλογών του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Προφανώς υπήρξαν προβλήματα με συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν δυσκολεύομαι να θυμηθώ και σκανδαλώδεις υποθέσεις.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»



Μετά τη συνεχόμενη παραφιλολογία που αγγίζει τα όρια λασπολογίας και εσκεμμένης παραπληροφόρησης οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Είναι κάτι περισσότερο από φανερό πως οι γνωστοί-άγνωστοι λασπολόγοι αναγάγουν ένα μείζον θέμα του νησιού μας σε άρρενα προσωπικής και πολιτικής αντιπαράθεσης αδυνατώντας να κατανοήσουν πως το καλό των τοπικών κοινωνιών είναι υπεράνω όλων.
Σε μία τόσο δύσκολη συγκυριακά περίοδο για το νησί μας είναι τουλάχιστον αδόκιμο να εκμαιεύονται απόψεις που δεν απηχούν του κύρους της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου και που έχουν ως μοναδικό στόχο την αήθη επίθεση σε βάρος μας.

Οι πολιτικοί «Λαγοί» εν δράσει….


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Ούτε λευκή πετσέτα θα πετάξουν, ούτε αυτοκτονικές τάσεις θα τους κυριαρχήσουν, αν και βιώνουν μια άνευ προηγουμένου πολιτική βύθιση στην κοινωνία, την οποία και βλέπουν ιδίοις όμμασι, πέραν των δημοσκοπικών ευρημάτων. Με τραγελαφικά αφηγήματα, πολωτικά λογύδρια, διχαστικά συνθήματα και μπόλικη δόση επικοινωνιακού τσαρλατανισμού έχουν «βιδωθεί» στην καρέκλα της εξουσίας, πανηγυρίζοντας παράλληλα κάθε "έντιμο συμβιβασμό!". Κοντόθωρη επιλογή τους, να κερδίσουν πολιτικό χρόνο μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε!!! 

Ειρήσθω εν παρόδω οι «λαγοί» της κεντροδεξιάς είναι μαζί τους και οι πράξεις τους ευνοούν την παραμονή τους στην