slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευαισθητοποίηση μαθητών για την ορθολογική χρήση νερού

Σας επισυνάπτουμε τα έργα των μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Νάξου, σχετικά με την αλόγιστη χρήση νερού. Η αφίσα είναι έργο των μαθητών του 1ου Γυμνασίου και το Βίντεο των μαθητών του 2ου Γυμνασίου. Παρακαλούμε, εφόσον τα αξιοποιήσετε, να αναφερθούν οι "δημιουργοί" τους.

335 μαγικές φωτοστιγμές από την Μιρή Βίγλα

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Αύξηση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ και προμήθεια εξοπλισμού

 Μετά από συντονισμένες ενέργειες και διαδοχικές επισκέψεις εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, επετεύχθη τελικά η αύξηση της χρηματοδότησης του έργου αποκατάστασης των 11 Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης των Απορριμμάτων, κατά 2,9 εκ. ευρώ.
Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο....

Η συναυλία της Αλεξίου στην Σύρο...και η ''τούμπα'' επί σκηνής!

Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό της Σύρου τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη μουσική μπάντα , τους «NouveauSextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε τον Πολιτιστικό Χώρο “Μάνος Ελευθερίου”. 
Περισσότεροι από 1600 θεατές δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να χειροκροτούν την.....

Εισητήρια Διαρκείας 2014-15 – Η προπώληση συνεχίζεται



Η ομάδα της καρδιάς σου χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την δική σου στήριξη και βοήθεια. Πάρε θέση και γίνε και εσύ μέλος στη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας για ένα ισχυρο Πανναξιακό σε Ελλάδα καιΕυρώπη!!
Στήριξε την ομάδα που αγαπάς, αγοράζοντας κάρτα οικονομικής ενίσχυσης-εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν 2014-2015,απολαμβάνοντας παράλληλα προνόμια σε επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις!
Το ταξίδι συνεχίζεται…Να είμαστε όλοι εκεί!!!

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 4/8

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Οχι στην αλόγιστη χρήση νερού Τα αποθέματα εξαντλούνται

Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών.
Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των.....

ΚΩΜΙΑΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 "Οδοιπορικό στην πανέμορφη διαδρομή Νερόμυλοι" Κι αυτό το καλοκαιρι η Κωμιακή σας περιμένει !!


Ο ΛΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου, 17:00: Οδοιπορικό στην πανέμορφη διαδρομή Ανέφαμα - Νερόμυλοι-Παραδοσιακή Ληνού στα Κέντρια - Παλιό λιοτρίβι (τρυό) - παραδοσιακό Πλυσταριό. Αναχώρηση από το καφενείο του Γιώργου Κρητικού στις 16:45 και.....

Μετά από 2014 χρόνια η σφαγή των νηπίων ... συνεχίζεται!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η υποτιθέμενη σημερινή "πολιτισμένη" ανθρωπότητα παρακολουθεί τα σύγχρονα εγκλήματα των ...