slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ν. Αιγαίο: Επείγουσα επιστολή Χατζημάρκου στον Τσίπρα για το χρηματοδοτικό κενό στο ΕΣΠΑ 2007-2013


Την προσωπική παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου από εθνικούς πόρους, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 που απειλούνται με απένταξη ζήτησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος σε επείγουσα επιστολή που έστειλε προς τον πρωθυπουργό.

Ο περιφερειάρχης επισημαίνει ότι η απόφαση για αύξηση του

Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού από τον ΑΠΣ «Τα Φανάρια»





Στο Πολιτιστικό Κέντρο φιλοξενούνται τα μαθήματα χορού των χορευτικών τμημάτων του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Φανάρια», με δάσκαλο τον Μάνο Πρωτονοτάριο.

Τα τμήματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου


Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Λιμεναρχείου Νάξου.

Η πρώτη συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 12 με μοναδικό θέμα την ψήφιση σχεδίου προϋπολογισμού εσόδων-δαπανών οικονομικού έτους 2016.

Η δεύτερη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Λύση για τους προπονητές φέρνει ο Καφτηράνης

Λύση για τους προπονητές φέρνει ο Καφτηράνης
Η θέση του κ. Χρήστου Καφτηράνη στην Τεχνική – Αναπτυξιακή Επιτροπή της ΕΠΟ φαίνεται ότι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα με τους προπονητές και την απαγόρευση που δεν τους επιτρέπει να δίνουν οδηγίες από τον πάγκο της ομάδας τους.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο κ. Καφτηράνης σε πρόσφατες επαφές που είχε στην ΕΠΟ και αφορούσαν το σχετικό θέμα, πληροφορήθηκε για το τι ισχύει και σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της επιτροπής εξετάζουν τρόπο ώστε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα.
Αυτό που εξετάζεται είναι το άρθρο 7 του κανονισμού προπονητών, στο οποίο υπάρχει παράγραφος η οποία αναφέρει ότι η απαγόρευση αυτή ισχύει μόνο για ενώσεις, στις οποίες υπάρχει σύνδεσμος προπονητών, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει προς το παρόν για τις Κυκλάδες.
Το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου ο κ. Καφτηράνης αναμένεται να προτείνει στην διοίκηση τον ορθό τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσει για την επίλυση του θέματος.

από sportcyclades.gr

Ρακιτζό στα Αγγίδια!


Φωτογραφία του Μιχάλης Ρώτας.
Φωτογραφίες : Μιχάλης Ρώτας με τον Δημοτικό Σύμβουλο
 
και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και του τοπικού συλλόγου, Νίκο Σέργη