slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (10-6-2012)


Δείτε τα:

Γ.Παπανδρέου: "Έκανα ό,τι μπορούσα"... και τα κατάφερα να τα κάνω όλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και τα μέτρα λιτότητας μπορεί να «χαλαρώσουν» εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο πρώην πρωθυπουργός.
«Μπορούμε να έχουμε κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα. Εάν μπορέσουμε να επεκτείνουμε την δημοσιονομική προσαρμογή για έναν ακόμη χρόνο ή περίπου θα αφαιρέσει λίγο πόνο» είπε...

Αντώνης Σαμαράς:«Οι τρεις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησής μου»

Τις τρεις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησής του, εφόσον κερδίσει τις εκλογές περιγράφει ο Αντώνης Σαμαράς: επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, σπάσιμο της γραφειοκρατίας και αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Σε συνέντευξη του παραχώρησε στην εφημερίδα «Επενδυτής», ο πρόεδρος της ΝΔ ασκεί δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και ανευθυνότητα και συνεχίζει:

Πρωτιά για τη ΝΔ και εκλογική άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ «δείχνουν» τα στοιχήματα

Εκλογικό θρίλερ με πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μεγάλη άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα ηλεκτρονικά γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων» η εταιρεία Unibet δίνει τις εξής αποδόσεις:

Νέα Δημοκρατία 1,62

Απόσπασμα συνέντευξης ΣΟΚ Λαφαζάνη στον αντάρτη Αμυρά

Σήμερα αποδεικνύουμε και την στενή του σχέση με άλλους συναδέλφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ.Λαφαζάνης.

e-Επιλογές της 08/06/2012

Λίγο πριν την ολική κωλοτουμπα!


Είπε μιλώντας στον Real Fm και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη ο Δημήτρης Παπαδημούλης   "Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας για να σχηματιστεί κυβέρνηση", "Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μία κυβέρνηση. Αυτό απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία που σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε βάζοντας και νερό στο κρασί μας όπου χρειαστεί να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία κομμάτων που θεωρούμε συγγενέστερα όπως η ΔΗΜ.ΑΡ. ή να είμαστε ανοιχτοί στη στήριξη ή την ανοχή άλλων κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ ΚΑΙ ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ, οι δυνάμεις από το χώρο της ΝΔ", είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. "Γιατί αν βγούμε πρώτοι θα ανοίξει κεφάλαιο μέσα από τη ΝΔ", πρόσθεσε.

Προβάδισμα Ν.Δ. δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις



Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ

Υπεροχή της Ν.Δ., δείχνουν οι περισσότερες από τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται από τις αρχές της βδομάδας για λογαριασμό των κομματικών (και όχι μόνον) επιτελείων. Από τις πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, η διαφορά που χωρίζει Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κινείται λίγο πάνω από το 2%, ενώ σε απόλυτους αριθμούς δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες μεταβολές σε σχέση με τα ευρήματα που κατέγραφαν οι ....

ΣΥΡΙΖΑ....στη νέα εποχή


Ανάρτηση για τον Κασιδιάρη έκανε ο Τατσόπουλος.
Εμείς απλά θα του θυμίσουμε το βίντεο.
Και οι δυο(Κασιδιάρης και Τατσόπουλος) διέπονται από τα ιδεώδη του τραμπουκισμού και του φασισμού με άλλο χρώμα ο καθένας τους..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ......

Όση σχέση έχει η κανέλα με την Κανελή έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία


Απαντώντας ο  ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις  Μιχελάκη για την σχέση του με τον αναρχοφασιστα  Ιφικράτη  Αμυρά είπε : 
"Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε εδώ το πόσο αξιόπιστοι είναι  οι    δημόσιοι κατήγοροι   
Διαβάστε ποιος έστελνε τύπου στα ΜΜΕ με τα ονόματα των υποψηφίων και ποια εφημερίδα έγραφε ότι ο Αμυράς θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
Και για να μην παραπληροφεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι.....

ΝΕΟ BINTEO: Ο Τσίπρας με τον αναρχοφασίστα Αμυρά στο «Βόρεια ΚΟΡΕΑ TV»

Δείτε τον Τσίπρα να δίνει συνέντευξη στον αναρχοφασίστα Αμυρά για να μη μας λένε ότι δεν τον ξέρανε... η συνέντευξη δόθηκε για το "Βόρεια Κορέα TV" που ακόμα και αυτό ωχριά μπροστά σε αυτά που λέει ο αναρχοφασίστας:

ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΙΤΤΗ

Κανέλλη : Όταν έρθει η ώρα θα ΣΦΑΞΩ και εσένα !!!


ΟΧΙ !!!
Δεν αστειεύομαι και ΔΕΝ υπερβάλλω !!!
Το είπε on air η "κατατρεγμένη" βουλευτής του ΚΚΕ στον γελώντας (χαζά...) Βουλευτή της Ν.Δ κ. Αργύρη Ντινόπουλο παρουσία του επιλεκτικά ευαίσθητου δημοσιογράφου κ. Παπαδάκη...
Τόσο καλό και επιτυχημένο το "αστείο" της κ. Κανέλλη...
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν έχω να σε σφάξω φώναζε !!!
Μόνο που ΑΝ τολμούσε υπαινιχθεί κάτι ανάλογο ο Χρυσαυγίτης η οποιοσδήποτε άλλος ΜΗ αριστερός , το πιθανότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ μήνυση...
Αυτά βλέπουν οι (μή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) Έλληνες και γνωρίζοντας ότι το ΚΑΚΟ θέλει ΑΝΤΙΚΑΚΟ θα δράσουν αναλόγως...
ΚΡΙΜΑ την χώρα μας...
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  

Το «Παζάρι Ανακύκλωσης» κοντά σας!


   Το «Παζάρι Ανακύκλωσης» λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Χαλκί συγκεντρώνοντας ρούχα, βιβλία, DVDCD, παιχνίδια, διακοσμητικά αντικείμενα κ.ά. σε καλή κατάσταση και μοιράζοντάς τα δωρεάν σε όποιον επιθυμεί.
   Η Ομάδα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δρυμαλίας Νάξουκαι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Δρυμαλίας έχουν ξεκινήσει τη διακίνηση του «Παζαριού Ανακύκλωσης» στα χωριά μας, ομαδικά ή ατομικά.
  Καταγράφονται οι ανάγκες ατόμων ή οικογενειών σε ρουχισμό και....

Σαμαράς: Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,επισκέπτεται τους Νομούς Κορινθίας και Αχαΐας. Μετά τη σύσκεψη που είχε με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας.
Όχι σ' εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ' εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός.
Και σήμερα, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Βίντεο από την σημερινή επίσκεψη του Σαμαρά στη Πάτρα

http://online-pressblog.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4154.html

Συνάντηση Τσίπρα με τους... μισούς G-20 και φυσικά τσιμουδιά για καταγγελία μνημονίου

Ο Τσίπρας πράγματι προσπάθησε να συναντηθεί με τους πρέσβεις των χωρών G-20 αλλά τελικά ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών. Επίσης η ακύρωση του Μνημονίου πήγε περίπατο και τη θέση της (ξανα)πήρε η επαναδιαπραγμάτευση. Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων που κατέληξε σε φιάσκο. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα είχε την Πέμπτη 7 Ιουνίου συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών της Ομάδας G-20 και ευρωπαϊκών χωρών.
Τελικά...
ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών: Αργεντινή, Τουρκία, Κύπρος, Ινδία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία, Φινλανδία, Βραζιλία. Δεν παρέστησαν οι υπόλοιποι κοινοτικοί πρέσβεις. Ούτε οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Κίνας, Γαλλίας, Ινδονησίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Σαουδικής Αραβίας, Νοτίου Αφρικής, Νοτίου Κορέας, Ηνωμένου Βασιλείου και του Μεξικού (που προεδρεύει της ομάδας G20).
Η διγλωσσία του Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκε, καθώς αγωνιώντας να πείσει του πρέσβεις ότι διαθέτει πρόγραμμα, δεν έκανε πουθενά λόγο για ακύρωση του Μνημονίου. Αντιθέτως επανέφερε την επαναδιαπραγμάτευση. Είπαμε.. άλλο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού.
Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων κατέληξε σε φιάσκο.
Γιατί ο …. μικρομεγαλισμός προφανώς δεν περνά.

http://ekloges.nd.gr/truthteam/node/48

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

SYNEDRIASH RODOS 9 IOYNIOY.jpg
            Η περιφερειακή παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», αναδεικνύοντας πάντοτε τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους νησιώτες, κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, κατέθεσε έγγραφη πρόταση προς το προεδρείο ζητώντας στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος να συζητηθεί κατά προτεραιότητα το θέμα του τουρισμού. Η πρόταση μας τέθηκε σε συζήτηση και μετά από διαλογική συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε δεκτή.

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν τον Καραμανλή! ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ Καραμανλή - Ομπάμα

Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές του 2009
Της Γιώτας Αντωνοπούλου
Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα πριν από τρία χρόνια, τον οποίο δημοσιεύει το PRESSing, φωτίζει μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο του 2009 και τα όσα συνέβησαν τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οδηγώντας την κυβέρνηση Καραμανλή στην πτώση της και αλλάζοντας με βίαιο τρόπο τη «ρότα» της χώρας.
Όπως προκύπτει μέσα από αυτό το διάλογο σε συνδυασμό με τα διάφορα ντοκουμέντα που τον τελευταίο ένα χρόνο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και έχουν οδηγήσει ….

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

      Το δίλημμα για το λαό είναι εξαθλίωση ή αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ. Η κεντροδεξιά και κεντροαριστερή κυβέρνηση δεν μπορούνούτε να τον απαλλάξουν από τα μνημόνια, ούτε να τον ανακουφίσουν και πολύ περισσότερο να τον προστατέψουν από τον ορατό κίνδυνο της νέας χρεοκοπίας που φέρνει η όξυνση της κρίσης στην ευρωζώνη, τη στιγμή μάλιστα που κρύβουν τις αιτίες που τη δημιουργούν. Τα εργατικά λαϊκά στρώματα, οι......

Δήλωση υπ. βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση


 «Οι δραματικές εξελίξεις στην Eυρωζώνη, επιβεβαιώνουν την ανάγκη για την ύπαρξη εθνικής συνεννόησης με ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ.
Τώρα, όσο ποτέ πρέπει να επικρατήσει η λογική, η ευθύνη και ο ρεαλισμός.
Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και όσοι τις προτείνουν, εξαπατούν τους πολίτες και προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν, βάζοντας την Ελλάδα σε δεύτερη μοίρα και ταυτόχρονα σε κίνδυνο.
Η καταγγελία του μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης:
·         Δεν θα μειώσει την Ανεργία.
·         Δεν θα εξασφαλίσει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.
·         Δεν θα μειώσει το Έλλειμμα.
·         Δεν θα φέρει Ανάπτυξη.
·         Δεν θα αυξήσει τα Έσοδα.
·         Δεν θα μειώσει τις τιμές.
·         Δεν θα μειώσει τους φόρους.
·         Δεν θα βελτιώσει τον Τουρισμό.
·         Δεν θα αντιμετωπίσει την Εγκληματικότητα.
Αντίθετα, όλοι οι προηγούμενοι δείκτες θα επιδεινωθούν δραματικά και πολύ απλά η χώρα μας θα οδηγηθεί σε μια νέα εθνική περιπέτεια, εκτός της Ε.Ε., σε πλήρη απομόνωση, αλλά και στην υποχρεωτική υπογραφή ενός νέου Μνημονίου, εκείνου της Δραχμής.
Ήδη, όμως θα έχουμε γυρίσει δεκαετίες πίσω και η πατρίδα μας θα έχει υποστεί άλλη μια ανείπωτη εθνική τραγωδία».

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

 1.  Η οικολογική θεώρηση της κοινωνικής παραγωγής και της αναπτυξιακής διαδικασίας, σύμφωνα με μια στρατηγική συμβιωτικής προσέγγισης του ανθρώπου με τη φύση και τα άλλα έμβια όντα, αποτελεί υπερκείμενο πρόταγμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Παπαδημούλη το θέμα δεν είναι αν ήταν τελικά υποψήφιος αλλά το πως ο φασίστας έφτασε να προταθεί υποψήφιος... και ποιος μας λέει ότι δεν θα κάτσει σε κυβερνητική θέση


Συνεχίζει να ταίζει ψέμματα τους τον κόσμο ο Παπαδημούλης λέγοντάς τους ότι ποτέ δεν ήταν υποψήφιος ο φασίσταςπου γράψαμε το πρωί.

Περιοδεία Χαράλαμπου Κόκκινου στη Νάξο

Στη Νάξο περιόδευσε σήμερα, μαζί με κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τη βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Βούλτεψη και στελέχη του κόμματος, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Χαράλαμπος Κόκκινος.
Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την αγορά του νησιού και συζήτησε με τους κατοίκους και φορείς του νησιού. Κοινή διαπίστωση ήταν πως ο τουριστικός τομέας παρουσιάζει εξαιρετική πτώση, φτάνοντας ακόμα και το 70% , καθώς παρατηρείται έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, αλλά και κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας.
Ο κ. Κόκκινος επισκέφθηκε το δημαρχείο του νησιού και συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Μαργαρίτη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους οποίους ανέλυσε την αναπτυξιακή πορεία της Νάξου αλλά και τις δυσκολίες της εφαρμογής του «Καλλικράτη» που παρατηρούνται σε όλους τους τομείς.
Ο κ. Κόκκινος παραχώρησε επίσης συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης και ΚΚΕ-ΠΑΜΕ χέρι χέρι στην Χαλυβουργική!!!


Μπορεί να ακούγεται ακόμη η ηχώ του χθεσινού περιστατικού μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής και της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ, ωστόσο έχει συμβεί και το…

Μυστικό γκάλοπ με μεγάλες ανατροπές!


Ακόμη ένα μυστικό γκάλοπ, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες, το πρωί της Παρασκευής, σε μεγάλες πόλεις της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Μιλάμε για πολύ μεγάλες ανατροπές! Συγκεκριμένα....

Σε Άνδρο και Τήνο συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ


Την πρόταση ευθύνης του ΠΑΣΟΚ  για την ανάγκη συγκρότησης μιας ισχυρής και βιώσιμης Κυβέρνησης ευρύτατης Πολιτικής και Κοινωνικής πλειοψηφίας μετά τις εκλογές, παρουσίασε ο υποψήφιος Βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας στους πολίτες της Άνδρου και της Τήνου κατά την διάρκεια της περιοδείας του στα δύο  νησιά.
    Στην Άνδρο ο Παναγιώτης Ρήγας  πραγματοποίησε δύο συγκεντρώσεις  στην....... 

Σε Ιο και στη Μύκονο περιόδευσε την Πέμπτη 7 και Μάριος Βουτσίνοςην Παρασκευή 8 Ιουνίου ο




                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Ίο και στη Μύκονο περιόδευσε την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Μάριος Βουτσίνος, συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες και τοπικούς παράγοντες.
«Μιλάμε για δύο κατ’ εξοχήν τουριστικά νησιά τα οποία έχουν σημαντική πτώση. Όλοι παραδέχονται ότι η πτώση της κίνησης οφείλεται στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Γι αυτό άλλωστε, ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στις Κυκλάδες έβαλαν λουκέτο με αποτέλεσμα να .....

Απάντηση Μιχελάκη στις δηλώσεις Τσίπρα περί "φοβισμένου Σαμαρά"

«Ο Τσίπρας μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο.

- Είναι ανεύθυνο να θέλει να μας γυρίσει στη δραχμή και την απομόνωση.


- Είναι ανεύθυνο να υπόσχεται ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη, δίνοντας του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας

- Είναι ανεύθυνο να θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.

- Είναι ανεύθυνο να συστεγάζει στο κόμμα του συνιστώσες που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες, αγωνιστές της δημοκρατίας.

- Είναι ανεύθυνο να θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για φόρους.

- Είναι ανεύθυνο να εξαγγέλλει την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ και να καταστρέφει τις προοπτικές της ΑΟΖ.

- Είναι ανεύθυνο να κατεδαφίζει τις συμμαχίες μας στην Ευρώπη, υβρίζοντας μέχρι και τον νέο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας

Όλα αυτά, είναι και ανεύθυνα και επικίνδυνα και τριτοκοσμικά για τον κάθε Έλληνα».

e-Επιλογές της 07/06/2012