slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καλωσόρισμα Βρούτση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

 
Καλωσορίζουμε με αισθήματα χαράς και τιμής τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στις Κυκλάδες και στο εμβληματικό νησί μας την Σαντορινη!
Μια συμβολική, ουσιαστική και κυρίως παραγωγική επίσκεψη εργασίας μαζι με 10 υπουργούς υφυπουργούς σε μια κρίσιμη

Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια

eleftherostypos.gr
Το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τουρίστες το καλοκαίρι δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια έστειλε από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου στη Σαντορίνη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαντορίνη: Αυτοψία Καραμανλή στο λιμάνι του Αθηνιού – «Εντός του 2020 ολοκληρώνονται τα έργα»

eleftherostypos.gr
«Η πατρίδα μας υποδέχεται και εφέτος επισκέπτες από το εξωτερικό, ενώ ενισχύεται και ο εσωτερικός τουρισμός, με ασφάλεια και με ενισχυμένες υποδομές» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής από το Σαντορίνη, επιθεωρώντας τα έργα στο λιμάνι του Αθηνιού, που ολοκληρώνονται εντός του 2020.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, επιθεώρησαν σήμερα τα έργα στο πλαίσιο της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου, υπό τον

Και με τη βούλα Εσπερινό Γενικό Λύκειο στη Χώρα Νάξου, αναμένετε και ίδρυσης Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Φιλώτι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dimitris Lianos, άτομα κάθονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Μετά τη δημοσίευση (ΦΕΚ 2263/Β΄/2020). στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της Ίδρυσης Εσπερινού Γενικού Λυκείου στη Νάξο από το σχολικό έτος 2020-2021, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας, αλλά ιδιαίτερα τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αναστασία Γκίκα, η οποία επισκέφθηκε τη Νάξο για τον σκοπό αυτό και μας συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλαμε. Επίσης, ευχαριστώ θερμά και όλους τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Υπουργείου που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Δήμου μας!

ΓΙΑ 15 - 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Βρούτσης: «Κάλυψη του 60% των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών για το διάστημα που ο εργαζόμενος δεν απασχολείται»



Ενισχύουμε περαιτέρω το μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ανέφερε σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης.

Βρούτσης: Μείωση ανεργίας το Μάρτιο -Θετικό ισοζύγιο και αύξηση της πλήρους απασχόλησης
Βρούτσης: Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά πέντε μονάδες το συντομότερο δυνατόν
Επίδομα 534 ευρώ: Aλλαγή δεδομένων, τη Δευτέρα η καταβολή -Ποιους αφορά

«Με το μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ", η πολιτεία συμβάλλει στην

Κλείσιμο παραλίας Απαγόρευση Κυκλοφορίας σε οδούς της Χώρας Νάξου





Σε εφαρμογή Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 12-06-2020 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την Μικρή Προβλήτα, από τις 20:00 έως τις 3:00 το πρωί καθώς επίσης και στην οδό Αρ. Πρωτοπαδάκη από την συμβολή της με την Πλ. Πρωτοδικείου έως την οδό Παπαβασιλείου. Επίσης, η οδός Παπαβασιλείου μονοδρομείται (άνοδος) από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου (καφενείο Μελανίτη) όπου και τοποθετείται η ανάλογη σήμανση. 

Κατερίνα Μονογυιου στο 2Night Show: Πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία από το bullying που δέχτηκα (VIDEO)

Η Κατερίνα Μονογυιου βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου 2Night Show μίλησε για όλα μέσα από την καρδιά της. Ανέφερε για την ζωή της σαν νέα πολιτικός, για τα νησιά των Κυκλάδων και για τους εξαιρετικούς ανθρώπους που ζουν σε αυτά. Ανέφερε για τις δυσκολίες όλων των συνανθρώπων μας τις ημέρες της πανδημίας και τοποθετήθηκε ότι στόχος μας είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Μίλησε για το θέμα του bullying που δέχτηκε για τη δυσλεξία της και είπε σχετικά: " Αυτό που με