slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου

«Ανακοίνωση για την στελέχωση του Γ.Ν.-Κ.Υ Νάξου με μόνιμο προσωπικό»
 Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης στο Γενικό Νοσοκομείο

Πασχαλινές Ευχές από την Ενεργειακή Κοινότητα Σίφνου

 ν

Ευχές της Γενικής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕΥΧΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

  

«πολιτικό απολειφάδι» το ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ) λέει ο σύντροφος Ευάγγελος Αντώναρος της προοδευτικής διακυβέρνησης



Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε συστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ  και προσπάθησε να το... μαζέψει με ανάρτηση στο Twitter
Σε διευκρινιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βαγγέλης Αντώναρος, στον απόηχο σημερινών του δηλώσεων.
«Κάποιοι σπεύδουν,από κεκτημένη ταχύτητα, να παρερμηνεύσουν την ατυχή επιλογή μιας λέξης μου για το ΠΑΣΟΚ.Ήθελα απλά να πω ότι σήμερα αποτελεί πλέον μικρό μέρος του μεγάλου ιστορικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρ. Παπανδρέου. Η αναφορά δεν ήταν απαξιωτική, όπως είπα σε ραδιοφ.σταθμό της Πάτρας» ανέφερε σχετικά ο κ. Αντώναρος.

Μάρκος Καφούρος : ζητώ τη στήριξή σας στον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στα νησιά μας

Φίλες Κυκλαδίτισσες, φίλοι Κυκλαδίτες,

Στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της χώρας μας, για την ευημερία των νησιών μας, για την πρόοδο των παιδιών μας. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Κυκλάδων και ζητώ τη στήριξή σας στον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στα νησιά μας. Με εφόδια τη μακρά πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Θήρας, το ρόλο μου ως ενεργό μέλος του αγροτικού Συνεταιριστικού κινήματος και την εμπειρία της συμμετοχής μου στις εκλογές του 2019, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ευθύνη και ήθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχιση της προσπάθειας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.