slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Νάξο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Φίλιππος Φόρτωμας

 

Στη Νάξο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος υποδέχθηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη.

Γιάννης Πολυχρονάκος : ‘’ Ο πιο μεγάλος ασθενής στις Κυκλάδες είναι η δημόσια υγεία.’’

Η Νησιωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα οι Κυκλαδίτες έχουν ''χορτάσει'' από

μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από αυτά που δικαιούνται. Και ένα από

τα δικαιώματα τους που δεν μπορεί να τους εγγυηθεί το κράτος είναι τοδικαίωμα στη δημόσια υγεία.

Επίσκεψη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά, στην Ε.Α.Σ. Νάξου

Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νησί μας.  Τον κ. Γεωργαντά υποδέχθηκαν, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, η Διοίκηση και οι Διευθυντές της Ε.Α.Σ., ενώ τον συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, οι βουλευτές (κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού, Γιάννης Βρούτσης, Φίλιππος Φόρτωμας) του νομού Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Νοτίου Αιγαίου, κ. Φιλήμονας Ζανετίδης, ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, κ. Γιάννης Μαργαρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, Ευδοκία Κατσάνη, ο Δημάρχος Νάξου, κ. Δημήτρης Λιανός, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Πολυκρέτης, κ.ά.

Σκληρή απάντηση Χατζηανδρέου στον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη

"Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το χωρίς αντίλογο λογύδριο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαυρομάτη κατά την ακυρωθείσα τελικά συνεδρίαση του συμβουλίου την 29η Νοεμβρίου 2022.
\Ξακαθαρίζουμε:

Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, με ορίζοντα την πλήρη ανάρρωσή του από τη σοβαρή περιπέτεια, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του.
Μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία, χάρη στην μάχη ζωής που δόθηκε από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και από τον ίδιο, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος βγήκε από τη ΜΕΘ και από το Νοσοκομείο και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του, κοντά στους δικούς του. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, με ορίζοντα την πλήρη ανάρρωσή του από τη σοβαρή περιπέτεια, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του.


Τι δήλωσε η οικογένειά του: