slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δήμος Τήνου τολμά και πρωτοπορεί, για καλύτερες συνθήκες στις υπηρεσίες υγείας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος παροχής υποδομών και υπηρεσιών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας (αεροδιακομιδές, μεταξύ άλλων υπηρεσιών) στους κατοίκους της Τήνου.  Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να κατανοήσουν όλοι τον τρόπο λειτουργίας της νέας αυτής υπηρεσίας, που παρέχει από 1-1-2013 ο Δήμος Τήνου στο σύνολο των κατοίκων του, σε συνεργασία με την Interamerican Βοηθείας.  
Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο......

Οι διασκεδαστές του Κ.Καραμανλή ...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση για τον Κ.Κ από το να διαβάζει σε φυλλάδες (έντυπες και ηλεκτρονικές) παραπολιτικά για τις προθέσεις του και τις σκέψεις του...

Αυτό το "χούι" του έμεινε σιγά σιγά από τότε που ανάλαβε στο Ζάππειο τις ευθύνες για το "κακό" αποτέλεσμα της Ν.Δ και παραιτήθηκε από την αρχηγία...

Γελοιότητες


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΤΩΡΑ Π.Καμμένος-Ν. Νικολόπουλος στα μπλόκα των αγροτών έξω από την Καβάλα

Στον εισαγγελέα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τα δάνεια

Οι Έλληνες εισαγγελείς έχουν ζητήσει από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να καταθέσουν σε έρευνα για τα δάνεια των περίπου 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από ελληνικές τράπεζες, ανέφεραν την Παρασκευή (1/2) Έλληνες αξιωματούχοι στο Reuters.
Ανώτατα στελέχη και των δύο κομμάτων θα πρέπει να παρουσιαστούν στους οικονομικούς εισαγγελείς στις 18 Φεβρουαρίου, σημείωσαν οι....

Λαχτάρα στη Νάξο από πυρκαγιά σε αποθήκη σπιτιού (φωτό)

pyrkagia apothikh koronos 1 
pyrkagia apothikih koronos 4Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:20 χθες Πέμπτη 31/1, σε αποθηκευτικό χώρο κατοικίας στην περιοχή της Κορώνου Νάξου, εντός κατοικημένης περιοχής, ιδιοκτησίας Μ.Β.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ισόγειο χώρο διώροφης κατοικίας και συγκεκριμένα στον αποθηκευτικό χώρο. Η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα, η πυρκαγιά να περιοριστεί στον ισόγειο χώρο και να μην επεκταθεί στον όροφο του σπιτιού.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 7 πυροσβέστες που .....

Σοβαρότατη καταγγελία εργαζομένων στο Νεώριο

neorio esoteriko
Σοβαρότατη καταγγελία κάνει το Σωματείο Υφαλ/στων, Ματσακ/στών, Καθαριστών και Αμμοβολιστών Σύρου για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ναυπηγείο του Νεωρίου.
Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τη διοίκηση του Νεωρίου ότι τους σπρώχνει πιο κοντά στη μάστιγα της ανεργίας. Ειδικότερα, στην καταγγελία τους (την έστειλαν στο Εργατικό Κέντρο και στο Μητροπολίτη Σύρου) υποστηρίζουν ότι η διοίκηση του Νεωρίου επιλέγει να απασχολεί – μέσω εργολάβου – για εργασίες που ειδικεύονται τα μέλη του Σωματείου, συνταξιούχους, ανειδίκευτους και αλλοδαπούς, ενώ οι ειδικευμένοι συριανοί εργαζόμενοι οδηγούνται στην .....

Αγγελική Ήμελλου: «Στο έλεος του Θεού, η υγεία των κατοίκων της Πάρου»



Η πολιτευτής του νομού Κυκλάδων παρεμβαίνει για το θέμα του κέντρου Υγείας της Πάρου.

«Σε επικοινωνία που είχα με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής των φορέων της Πάρου και της Αντιπάρου, αλλά και με λοιπούς κατοίκους του νησιού, διαπίστωσα μετά λύπης μου, ότι αντιμετωπίζουν καθημερινά κίνδυνους, εξαιτίας της ανυπαρξίας επαρκούς ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Η  σημερινή εικόνα της τραγικής κατάστασης που έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας επικεντρώνεται στην αναγκαιότητα κάλυψης των οργανικών θέσεων του οργανισμού του, στις δραματικές ελλείψεις ιατροφαρμακευτικού υλικού, στη μη χρησιμοποίηση των....

Χωρίς πλοία το Σαββατοκύριακο

pno apergia
Νέα 48ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ, καθώς, όπως σας είχε ενημερώσει το Cyclades24, η εκτελεστική της επιτροπή που συνεδρίαση την Παρασκευή, αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών.
Το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΠΝΟ, ωστόσο, τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν το ναυτεργατικό κλάδο που διαμαρτύρεται για το νέο πολυνομοσχέδιο και αποφάσισε να παρατείνει τις κινητοποιήσεις, τουλάχιστον για ένα κόμη 48ωρο.
Υπενθυμίζεται ότι η απεργία της ΠΝΟ ξεκίνησε το....

Δεν επηρεάζεται το εφάπαξ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, υποστηρίζουν κύκλοι του ΥΕΘΑ

Δεν επηρεάζεται από τη ρύθμιση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, διαβεβαίωναν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με τις εφάπαξ παροχές των μονίμων στελεχών των ΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι στα εξερχόμενα από το Στράτευμα στελέχη των ΕΔ ή στα όσα εξ αυτών έχουν συμπληρώσει 35 έτη μετοχικής σχέσεως στους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοηθείας των οικείων Μετοχικών Ταμείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΝΔ 398/74, χορηγείται εφάπαξ βοήθημα. Σημείωναν επίσης ότι οι προαναφερθέντες συγκεκριμένοι Ειδικοί Λογαριασμοί είναι οικονομικά αυτοτελείς, δεν επιχορηγούνται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και δεν είναι Φορείς–Τομείς Πρόνοιας. Επομένως – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές – δεν υπάγονται στην ρύθμιση της υπ. αριθμ. 30854/3809 αποφάσεως του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας σχετικά με τον Ανασχεδιασμό της Νέας Τεχνικής Βάσης των Εφάπαξ Παροχών, από 1/1/2014. Και αυτό γιατί είναι αμιγώς ανταποδοτικού και όχι προνοιακού χαρακτήρα.
Το εφάπαξ αυτό βοήθημα, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις εκάστοτε αποδοχές (άθροισμα του βασικού μισθού, του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας, του επιδόματος εξομάλυνσης, του επιδόματος ειδικής απασχόλησης, κλπ) κατά την ημέρα εξόδου του δικαιούχου ή με την συμπλήρωση 35ετίας του, καθώς και με τον αριθμό των ετών συμμετοχής του στον Ειδικό Λογαριασμό (Μετοχικό Ταμείο).
Αυτά έλεγαν οι κύκλοι του υπουργείου. Ελπίζουμε ότι και στις τσέπες των δικαιούχων θα ισχύουν τα ίδια.

Λ.Σ.Μ.
parapolitika.gr

Αυτή είναι η παοδόφιλη καθηγήτρια - Απολογείται σήμερα (ΦΩΤΟ)

Απολογείται σήμερα η παιδόφιλη καθηγήτρια και οι γονείς των ανήλικων παιδιών, στα οποία δίδασκε, έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς φοβούνται για τα χειρότερα…

Την ίδια ώρα η 52χρονη, που όπως σας είχαμε πει, δίδασκε ξένες γλώσσες σε φροντιστήρια, αλλά και ιδιαίτερα, εμφανίζεται αμετανόητη.

«Βοηθούσα τα παιδιά να εκτονωθούν», είχε πει στον ανακριτή μετά την σύλληψη της και όλα δείχνουν ότι σε αυτή τη γραμμή θα παραμείνει.

«Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται. Είμαι φανατική του δόγματος, ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ακόμη και ένα παιδί, εφόσον το θέλει μπορεί να το κάνει… Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία…!», είχε πει τότε.

Η 52χρονη είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα. Στην σύλληψη της έφτασαν οι αρχές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από τηλεοπτική έρευνα στην Ολλανδία για γνωστό παιδόφιλο.

Η δημοσιογράφος έφτασε στα ίχνη της 52χρονης καθηγήτριας και την κατήγγειλε…


 

Οι αποφάσεις της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου στην τελευταία της συνεδρίαση

ped n aigaiou

Τα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα τα νησιά μας, συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Τα κύρια θέματα τα οποία απασχόλησαν τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της υγείας, τα συγκοινωνιακά προβλήματα και η επικείμενη ιδιωτικοποίηση λιμανιών της περιφέρειάς μας, το πρόγραμμα ''ΑΘΗΝΑ'' για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η επικείμενη κατάργηση των Δ.Ο.Υ. , αλλά και άλλων σημαντικών δημοσίων υπηρεσιών.

 

*Ειδικότερα σε ότι αφορά τα θέματα της υγείας, τονίστηκε η αναγκαιότητα παρεμβάσεων από την πολιτεία στο πλαίσιο και της συζήτησης για τον εθνικό σχεδιασμό, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα και οι ελλείψεις των νησιών. Συστάθηκε επιτροπή εμπειρογνωμόνων από το χώρο της υγείας, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ., συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη δημόσια διαβούλευση και στην διεκδίκηση από τους αιρετούς, συγκεκριμένων αιτημάτων που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων.

Το θέμα της υγείας θα αποτελέσει και κύριο θέμα του συνεδρίου της ΠΕΔ, το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στη Λέρο.

 

*Οι θέσεις της Κυβέρνησης, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κο Μουσουρούλη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., σύμφωνα με τις οποίες σημαντικά λιμάνια προβλέπεται να ιδιωτικοποιηθούν, όπως είναι ενδεικτικά της Μυκόνου και της Ρόδου, ενώ σχεδιάζεται και η συγχώνευση ή και κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων. Η ΠΕΔ είναι αντίθετη στην κατάργηση αυτή, αλλά επιθυμεί να συμμετέχει και να συμβάλλει στο διάλογο με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες θα έχουν ως στόχο τους, την αναβάθμιση της λειτουργίας των λιμενικών ταμείων και της ευελιξίας στη λειτουργία τους.

Ομάδα εργασίας από αιρετούς που βρίσκονται σήμερα στη διοίκηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και έχουν την εμπειρία λειτουργίας τους, θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στο συμβούλιό μας.

Τις Κυκλάδες στην ομάδα εργασίας θα εκπροσωπήσει ο κος Βελισσαρίου Γ. Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

 

*Το σύνολο των αιρετών εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το επιστημονικό και εθνικό έργο, το οποίο επιτελεί στη νησιωτική μας περιφέρεια το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συνεπώς είναι κάθετα αντίθετοι οι αιρετοί σε οποιαδήποτε σκέψη ή σχεδιασμό κατάργησης τμήματος του Πανεπιστημίου μας, στο πλαίσιο του υπό κατάρτιση προγράμματος «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας, για συγχώνευση ή κατάργηση ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αντιπροσωπεία της ΠΕΔ θα επιδιώξει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κο Αρβανιτόπουλο, για να του εκθέσει τις απόψεις και τις θέσεις μας σε ότι αφορά τα ζητήματα παιδείας.

 

*Η κατάργηση Δ.Ο.Υ., τελωνείων, υπηρεσιών του Ι.Κ.Α., κλπ, οδηγούν στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των δημοτών μας, χωρίς να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα, σύμφωνα με το άρθρο 101 του Συντάγματος. Διεκδικούμε το αυτονόητο, δηλαδή οι υπηρεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν στα νησιά, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος ερήμωσης των νησιών μας, μιας και οι κάτοικοί τους δεν θα μπορούν να έχουν βασικές δημόσιες υπηρεσίες.

 

*Άλλα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στη συνεδρίαση, ήταν ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα δράσης της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2013, ορισμοί εκπροσώπων σε διάφορες επιτροπές, οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για θέματα παραγωγής ενέργειας από Α.Π.Ε. στις νησιωτικές περιοχές, κλπ.

Οι όροι του "Αριστερού ρεύματος"

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Τον σεβασμό των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αλλά και για την συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς, θέτει ως προϋπόθεση το Αριστερό Ρεύμα, προκειμένου να συμφωνήσει σε ενιαία εισήγηση για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο.
«Τα στελέχη του Αριστερού Ρεύματος προσπαθούν για....

Ρατσιστικό κρούσμα.

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό ενός αλλοδαπού στο νησί μας, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας προς τους συνανθρώπους μας μετανάστες, από όπου κι αν κατάγονται, τους οποίους οφείλουμε να προσεγγίζουμε όχι ως διαμένοντες αλλά ως συντοπίτες μας.
    Είναι απαράδεκτο να γινόμαστε ελεγκτές και κριτές τους.
   Αν  δεν έχουν ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία διαμονής στην πατρίδα μας, υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες να πραγματοποιήσουν τους  απαραίτητους ελέγχους και να προβούν στις προβλεπόμενες κυρώσεις.
                                                                              Ο Πρόεδρος
                                                     του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών
.                                                                                      Αντώνιος Μανιός
                                                                 Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Για ακόμα μια φορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και ο προεδρος της Δ.Καπούνης προωθεί τα Ναξιακά προϊόντα.

Συνεχίζεται   ανά τον κόσμο  το ταξίδι προβολής της γραβιέρας   και της Νάξου από την  Ένωση   Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου  με επόμενο λιμάνι την Μόσχα και την μεγαλύτερη Έκθεση τροφίμων της Ανατολικής Ευρώπης PRODEXPO 2013.
Από  11-15 Φεβρουαρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου ΖΑΟ ΕΧPOCENTR , στη Μόσχα.
Η Δ.Ε PRODEXPO πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά.

ΚΚΕ & ΠΑΜΕ κοροϊδεύουν το λαό ! Απέλυσαν εργαζόμενο στο Ριζοσπάστη με μνημονιακή προειδοποίηση και μισή αποζημίωση!

Η ηγεσία της εφημερίδας Ριζοσπάστης γνωστοποίησε χθες, την ώρα που συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καταλάμβαναν το γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, σε τέσσερις εργαζόμενους -και μέλη του ΚΚΕ- ότι απολύονται,ανεβάζοντας έτσι σε 9 τον συνολικό αριθμό των απολύσεων από τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι ένας από τους εργαζόμενους,ο επί 25 χρόνια διοικητικός υπάλληλος της εφημερίδας Κώστας Τσαρουχάς απολύεται με χρήση του μνημονικού νόμου που προβλέπει την καταβολή μισής αποζημίωσης μετά από τετράμηνη προειδοποίηση.

Ακόμη απολύθηκαν:

ΠΕΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Τ'ΑΠΕΡΑΘΟΥ

 Δελτίο Τύπου (Πολιτικό γραφείο Μανώλη Γλέζου)
Σήμερα 31 Γενάρη 2013 και ώρα 12:30 μμ ο Μανώλης Γλέζος συναντήθηκε με τα μέλη της Ελληνικής ορειβατικής ομάδας «Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος» που αναρριχήθηκαν πρώτοι στην κορυφή του Έβερεστ των Ιμαλάϊων το έτος 2004.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου μια ώρα όπου τα μέλη της ορειβατικής ομάδας του ανέπτυξαν διάφορα περιβαλλοντικά θέματα αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι.
Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε ότι είναι και αυτός ορειβάτης και χάρισε σε κάθε μέλος της ομάδας ένα βιβλίο του με τίτλο «Η μαύρη βίβλος της κατοχής».
Κατόπιν ο επικεφαλής της ορειβατικής ομάδας εκ μέρους των ορειβατών της ομάδας, χάρισε συμβολικά στον Μανώλη Γλέζο ένα πέτρωμα που έφεραν μαζί τους από την κορυφή των Ιμαλάϊων το οποίο θα τοποθετηθεί στο μουσείο φυσικής ιστορίας στην Απείρανθο της Νάξου.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος για τους ήρωες των ΙΜΙΩΝ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πεσόντων της Ναυτικής μας Αεροπορίας και ιδιαίτερα των Πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ, Υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ και Αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού ΠΝ, η οποία τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (Κοτρώνι-Μαραθώνας).

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και οι ....

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Παπανδρέου μεθόδευσε την προσφυγή στο ΔΝΤ

Ο γνωστός και έμπειρος Ελληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σε σημερινό του άρθρο καταγγέλλει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια» σημειώνοντας ότι «οι καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στη Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που......

Όλο το γραφείο Παπακωνσταντίνου καλείται εκτάκτως στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ!

Νέα τροπή στην υπόθεση της διερεύνησης των ευθυνών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έδωσε η κατάθεση της τότε διευθύντριας του γραφείου του πρώην "τσάρου" Χρύσας Χατζή ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής, που ήταν μαραθώνια και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κατάθεση της κας Χατζή χαρακτηρίστηκε από αδυναμία να θυμηθεί ημερομηνίες, στιχομυθίες και λεπτομερή περιστατικά που σχετίζονται με την ....

Σε διαθεσιμότητα το «κορόϊδο» η γυναίκα του Λοβέρδου... έπρεπε να είχε γίνει βουλευτής σαν τη Ραχήλ να την είχε γλιτώσει

[Το απόλυτο γέλιο είναι ότι την ερώτηση στη Βουλή για "βόλεμα ημετέρων" έκανε η ΑΕροψεκασμένη Μακρή η οποία από το ΠΕΣΥ Ατικής όπου πρωτοδιορίστηκε επί ΝΔ κατέληξε στο ΥΠΕΚΑ επί Μπιρμπίλη μέσω απανωτών μετατάξεων!!! Έχουν χάσει κάθε μέτρο οι αστείοι...]

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, όπως ενημέρωσε σε έγγραφο του ο Αντώνης Μανιτάκης.


Όπως τονίζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή που κατήγγειλε «εξαιρέσεις ημετέρων από τις λίστες διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων», η κα Πηνελόπη Παπαϊωάννου τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 21 Ιανουαρίου του 2012.

Παράλληλα, στην έγγραφή απάντησή του, ο κ. Μανιτάκης παρέθεσε τις ειδικές διατάξεις βάσει των οποίων μπορούν να είναι σύννομες οι εξαιρέσεις για όσους ίσχυσαν.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Λοβέρδου εργάστηκε από το 1993 έως το 2009 στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως αεροσυνοδός ενώ το 2010 μεταφέρθηκε στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης με πρόσληψη που δημοσιεύθηκε στις 12 Νοεμβρίου του ίδιου έτους στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 1782.

star.gr

Απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου σε αίτημα του Δημάρχου σχετικά με τη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου


Θέμα: Απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου σε αίτημα του Δημάρχου σχετικά με τη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

     Με έγγραφό  της προς το Δήμο Νάξου και  Μικρών Κυκλάδων (Α.Π. 4816/1471 – 31.01.2013) απαντά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Αιγαίου στο αίτημα του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, σχετικά με  το θέμα που έχει ανακύψει στη Δημοτική Κοινότητα Νάξου, περί της Προεδρίας του........

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

Άλλος  ένας ενδιαφέρον αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:30 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου ΑΜΣ Φιλωτίου και του Αστέρα Τραγαίας. Είναι ένα από τα κλασικά ντέρμπι που τραβούν όλα τα βλέμματα του Ναξιακού αθλητισμού. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με  18  βαθμούς στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο νικητής θα έχει πολλές ελπίδες να καταλάβει την τρίτη θέση και να.......

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ


Καλείστε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων την 6η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά  με το Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος. Στην ιστοσελίδα του Δήμου έχει αναρτηθεί  το.......

ΝΑΞΟΣ: 1ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρασκευή 25  & Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2012

1η  Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ (μέχρι 15 ετών) Κόστος συμμετοχής 2 ευρώ ανά άτομο
  • 1) Ατομικό
1ος Νικητής 20 ευρώ & 1 Club Sandwich  & 1 CoCa – Cola  & 2 ώρες Ps3
2ος Νικητής  – 2 Κρέπες &.........

Ελλείψεις σε Διδακτικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό των σχολείων στις Κυκλάδες


Η υποστελέχωση των σχολείων στις Κυκλάδες αποτελεί σύνηθες και καθόλα προβλέψιμο φαινόμενο. Όμως, φέτος, μετά από τρία χρόνια μνημονιακής πολιτικής, με τις αδιάκοπες και ανελέητες επιθέσεις στα λαϊκά και μεσαία στρώματα, με την τραγική μείωση της χρηματοδότησης στις δομές παιδείας, η δημόσια εκπαίδευση στο σύνολο της χώρας βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης:

Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Αιγαίου σχετικά με την συζήτηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος


Σχετικά με την  συζήτηση του προϋπολογισμού και  του τεχνικού προγράμματος για το 2013, στην συνεδρίαση του περιφερειακού  συμβουλίου στη Σύρο στις 28-1-2013, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του  ΚΚΕ με την Λαϊκή Συσπείρωση υπογραμμίζουν τα παρακάτω: