slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιος θα παραιτηθεί;

Ποιος θα παραιτηθεί μετά την αποψινή ξεφτίλα; Η λογική λέει ότι ο "Υπουργός Προστασίας του Πολίτη"(sic) θα έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό) ΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .

Απολογισμός δράσεων των νέων της Ο.ΝΑ.Σ.

Η 7η Συνάντηση Επιτροπής Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ., το Σάββατο, 26/6/2010 και ώρα 19:00, στα ανακαινισμένα γραφεία του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών (Τραλλέων 99, Γαλάτσι) με θέματα:

1. Απολογισμός έως τώρα δράσεων
2. Οργάνωση Εκδρομής στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και παρακολούθηση της Τραγωδίας Οιδίποδας Τύρρανος, το Σάββατο 10/7/2010
3. Beach Party στην Μ. Βίγλα την πρώτη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου
4. Προγραμματισμός Φθινοπωρινών Δράσεων

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Νέας Γενιάς της ΟΝΑΣ είναι ανοιχτή σε όλους τους νέους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συναντήσεις της και να βοηθήσουν στις εκδηλώσεις της

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ

Ένα έθιμο που μας ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω όταν σε κάθε γειτονιά άναβαν οι φωτιές και οι νέοι πήδαγαν τα μαγιάτικα στεφάνια। Στην συνέχεια οι νέες κοπέλες αναλάμβαναν να γεμίσουν μία στάμνα με το αμίλητο νερό. Το ίδιο βράδυ στα όνειρα τους θα έβλεπαν τον καλό τους που θα έρθει σαν πρίγκιπας να τους παντρευτεί...









Μπορεί ο κλήδονας να μας ταξιδεύει στα χρόνια των παππούδων μας αλλά ποιος είπε ότι τότε δεν υπήρχε ρομαντισμός. Και μάλιστα πιο πολύ σε σύγκριση με τα τωρινά χρόνια. Ένα τέτοιο ταξίδι στον ρομαντισμό έκανε για άλλη μία χρονιά ο σύλλογος του χωριού μας. <ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ> Ένα έθιμο που μας ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω όταν σε κάθε γειτονιά σαν σήμερα, άναβαν οι φωτιές και οι νέοι πήδαγαν τα μαγιάτικα στεφάνια. Στην συνέχεια οι νέες κοπέλες αναλάμβαναν να γεμίσουν μία στάμνα με το αμίλητο νερό. Το ίδιο βράδυ στα όνειρα τους θα έβλεπαν τον καλό τους που θα έρθει σαν πρίγκιπας να τους παντρευτεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη εκδήλωσει που φιλοξενεί η νέα πλατεία του χωρίου!

Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας...

Μιχάλης Χρυσοχοίδης: "Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα"

Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας...

Που είναι οι δολοφόνοι του Αφγανού, που είναι οι δολοφόνοι του Νεκτάριου Σάββα;

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ και τα δύο μηχανήματα κανονικά!


Υπήρχε φημολογία ότι δεν λειτουργούσε το μηχάνημα που ελέγχει για εκρηκτικούς μηχανισμούς, όμως το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά! Πως κατάφεραν να περάσουν βόμβα μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Tηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Χρυσοχοΐδη για την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όπου και ενημερώθηκε για την έκρηξη που σημειώθηκε στο γραφείο του υπασπιστή του και εξέφρασε τον συγκλονισμό και τη στήριξή του για το φόνο του υπασπιστή του।

Νεκρός ο αστυνομικός από τη βόμβα στο γραφείο του Μιχ. Χρυσοχοΐδη...

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Νεκρός είναι ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από τη μεγάλη ισχύος βόμβα στο υπουργικό γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη.
Ο υπουργός βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα, στον έβδομο όροφο...
Τα γραφεία σε ένα μεγάλο μέρος του ορόφου έχουν καταστραφεί.

Βόμβα στο διπλανό γραφείο από του Χρυσοιχοΐδη!!!!

Η βόμβα δεν εξερράγη έξω από το Υπουργείο
ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει και νεκρός,
ενώ η έκρηξη έγινε τελικά στο γραφείο του Υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη

video

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Το ζήτημα της ψήφου των ομογενών δεσμεύθηκε πως θα επαναφέρει ο κ. Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο Α' Συνέδριο Οικουμενικού Ελληνισμού, που διεξάγεται στο πλαίσιο του 8ου τακτικού συνεδρίου στο Παλαιό Φάληρο...


Τόνισε ότι η ΝΔ προσπάθησε και στο παρελθόν για το ίδιο θέμα, αλλά βρήκε μεγάλες αντιστάσεις.

«Ξέρετε από ποιους. Σας υπόσχομαι να το ξαναπροσπαθήσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το καταφέρουμε» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι χωρίς τη βοήθεια των αποδήμων «δεν θα μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε τη χώρα, όπως της αξίζει».
Δεσμεύθηκε μάλιστα πως όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία:


  • Να παρακάμψει τη συνηθισμένη γραφειοκρατία, ώστε οι απόδημοι να τακτοποιούν όλα τους τα προβλήματα χωρίς να πρέπει να επικοινωνήσουν με όλο το χαρτοβασίλειο
  • Να δώσει ώθηση στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας εκτός Ελλάδας, ειδικά για τα παιδιά των ομογενών, και όχι μόνο
  • Να δημιουργήσει συνθήκες για τον επαναπατρισμό όσων θέλουν να επιστρέψουν.
Νωρίτερα είχε μιλήσει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Μεταξύ άλλων είπε ότι «τελειώνουμε με τα συνέδρια των χειροκροτητών και καθιερώνουμε συνέδρια ουσιαστικού διαλόγου» και ανακοίνωσε πως πλέον, μία ημέρα πριν το τακτικό συνέδριο της ΝΔ θα γίνεται πάντα συνέδριο Οικουμενικού Ελληνισμού.

Η επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας

Από Factorx |

Αρχίζει αύριο το πιο ιστορικό μετά το ιδρυτικό, Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Την επομένη του συνεδρίου ο Αντώνης Σαμαράς, θα βρεθεί στο σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τις επιλογές του. Τι θα αφήσει πίσω και με ποιους θα φύγει μπροστά. Γιατί σ’ ένα συμφωνούν όλοι: χρειάζεται ένα «άλμα πιο γρήγορο απ’ τη φθορά». Μια φυγή προς τα εμπρός.

Τα διλήμματα

Ας δούμε κατ’ αρχήν τα θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

  1. Η ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια καθιστά επιτακτική την ανάγκη εναλλακτικής πρότασης εξόδου από την κρίση. Η οργή του κόσμου σε πρώτη φάση εκφράζεται ως απαρέσκεια προς το πολιτικό σύστημα . Απολύτως φυσιολογικό. Ο κ. Παπανδρέου, ήρθε με υποσχέσεις και ελπίδες, αλλά εννέα μήνες τώρα, ξηλώνει το κοινωνικό κράτος, μειώνει το βιοτικό επίπεδο και τρομοκρατεί τον κόσμο. Η Ν.Δ. από την άλλη θέλει χρόνο για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης. Για να το καταφέρει πρέπει να καταθέσει πειστική πρόταση εξουσίας και να παρουσιάσει νέα ηγετική ομάδα.
  2. Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, το ΠΑΣΟΚ, δεν θα παραδώσει εύκολα την εξουσία. Τέτοια δώρα, μόνο η Ν.Δ. προσφέρει απλόχερα. Η τακτική του «ώριμου φρούτου» είναι λάθος. Η Ν.Δ. πρέπει να ασκήσει δυναμική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.
  3. Όσο τα πράγματα δυσκολεύουν, ο κ. Παπανδρέου θα επενδύει στην πόλωση. Αυτό σημαίνει Εξεταστικές και συνεχής απαξίωση του Καραμανλή. Ο σκοπός διττός: Αφ’ ενός κρατούν συσπειρωμένη την εκλογική τους βάση, αφ΄ ετέρου θέτουν διλήμματα στον Σαμαρά για να υπερασπιστεί τον πρώην πρωθυπουργό και το έργο του.
  4. Η υπεράσπιση του κυβερνητικού παρελθόντος της Ν.Δ. είναι υποχρέωση του Καραμανλή, ο οποίος , επιτέλους, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του. Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί αμίλητος την απαξίωσή του και τον πολιτικό του ευτελισμό.
  5. Ο Καρατζαφέρης, θα συνεχίσει τις ανοίκειες προσωπικές επιθέσει κατά του Σαμαρά. Βέβαια, με τη μετατροπή του σε κυβερνητικό εξαπτέρυγο, έχει απωλέσει τα όποια ίχνη αξιοπιστίας διέθετε. Όμως, η διαφαινόμενη αποστολή του είναι να πλήττει το προφίλ του Σαμαρά. Και επειδή αφειδώς του παρέχεται χρόνος από τα ΜΜΕ, η συζήτηση θα εκτρέπεται και θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα οι πρωτοβουλίες της Ν.Δ. Η τακτική αυτή πρέπει να αποκαλυφθεί και να μη μείνει αναπάντητη.
  6. Η κα. Μπακογιάννη θα επιχειρήσει να διεμβολίσει το χώρο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. προκειμένου να «υποδέχεται» τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους για να μην μετακινούνται απ’ ευθείας προς τη Ν.Δ. Δε είναι όσο εύκολο νόμιζε, αλλά η Ν.Δ. μετά το συνέδριο πρέπει οργανωμένα να επιχειρήσει ένα άνοιγμα προς αυτό το τμήμα της κοινωνίας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις υποδοχής του.
  7. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ένα κρίσιμο τέστ του Σαμαρά. Προηγουμένως, όμως, θα έχει να αντιμετωπίσει τη φθοροποιό διαδικασία επιλογής υποψηφίων, όπου ο κάθε παραγοντίσκος θα απειλεί και θα εκβιάζει με …προσχώρηση στο ΛΑΟΣ και το κόμμα της Μπακογιάννη, αν δεν του δοθεί το χρίσμα.

Η επόμενη ημέρα

Στα ζητήματα αυτά, η Ν.Δ. πρέπει να απαντήσει με μια ολοκληρωμένη στρατηγική η οποία θα στηρίζεται στους εξής άξονες:

Η ιδεολογία στο προσκήνιο: Το δημιούργημα του «μεσαίου χώρου» απέβη καταστροφικό για τη Ν.Δ. Η κίνηση του Σαμαρά να επαναφέρει τη ιδεολογία στο προσκήνιο, θα λειτουργήσει ενωτικά και θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί το πρόγραμμα και η αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. Και η συζήτηση καθίσταται επίκαιρη, μετά την παταγώδη αποτυχία του νεοφιλελεύθερου σοσιαλισμού του κ. Παπανδρέου.

Αξιόπιστο πρόγραμμα εξουσίας: Η χώρα χρειάζεται μια άλλη πρόταση εξουσία για την έξοδο από την κρίση. Μια τέτοια πρόταση δεν πρέπει κατ’ ανάγκη να χαϊδεύει αυτιά και να υπόσχεται τα πάντα σε όλους , αλλά με συγκεκριμένο τρόπο να περιγράφει τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Ο κόσμος πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί νεφελώδεις διακηρύξεις και δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ηγετική Ομάδα: Ένας από τους βασικούς λόγους που κατέρρευσε η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν η αποτυχία της ηγετικής του ομάδας. Το πρωθυπουργικό επιτελείο αδύναμο. Βασικοί υπουργοί ανεπαρκείς. Κεντρικός σχεδιασμός ανύπαρκτος. Πολλά στελέχη ακολουθούσαν προσωπικές στρατηγικές και δεν ήταν λίγοι και οι επίορκοι. Ο Σαμαράς, την επαύριον του συνεδρίου πρέπει να παρουσιάσει μια σφιχτή και άφθαρτη ηγετική ομάδα, που θα έχει αίσθηση αποστολής και θα λειτουργεί για τον κοινό σκοπό.

Ανανέωση της κομματικής επετηρίδας: Η Ν.Δ. επειδή είχε παραμείνει εκτός εξουσίας επί μια δεκαετία, είχε στελεχωθεί με άτομα χαμηλού επιπέδου. Η κομματική επετηρίδα χρήζει ανανέωσης. Να ανοίξουν οι πόρτες και τα παράθυρα της Ρηγίλλης και να μπει νέο αίμα. Υπάρχει η μεγάλη δεξαμενή αυτών που προσήλθαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Αναδιοργάνωση του κόμματος. Ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. χρειάζεται αναδιοργάνωση εκ βάθρων. Πρέπει να δομηθεί σε νέες βάσεις, να στελεχωθεί σε ορισμένες θέσεις με επαγγελματίες, να εκπαιδεύει στελέχη, να παρακολουθεί τις νέες τάσεις στην κοινωνία, να ζυμώνει ιδέες και να παράγει πολιτική. Τα κόμματα είναι ζωντανοί μηχανισμοί και όχι προσωπικά φέουδα και μαυσωλεία του παρελθόντος.

Εσωκομματική ενότητα: Στο συνέδριο πρέπει να λήξει και η εσωστρέφεια των τελευταίων μηνών. Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τίποτα να κρύψει. Το κόμμα πρέπει να τραβήξει μπροστά και να βάλει μια οριστική γραμμή με το χθες. Να ξεκαθαρίσει με ποιους θα προχωρήσει. Και την επομένη να σφυρηλατηθεί η ενότητα πάνω σε νέες αρχές και αξίες.

Αντιπολιτευτική τακτική: Απέναντι σ’ ένα αδίστακτο δημαγωγό και μια κυβέρνηση που έχει κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, καθημερινά αυτοαναιρείται και παραπαίει, η Ν.Δ. οφείλει να αντιπαρατεθεί με σκληρό, αλλά πειστικό αντιπολιτευτικό λόγο. Η βουλή πρέπει να είναι το πρώτο πεδίο αντιπαράθεσης, παράλληλα με το άνοιγμα στην κοινωνία

Επικοινωνία: Το μοντέλο και η φιλοσοφία Ρουσόπουλου ήταν καταστροφικό. Η Ν.Δ. ως κυβέρνηση προτίμησε τις λυκοφιλίες των νταβατζήδων, αντί να δημιουργήσει φιλικά ΜΜΕ. Η ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει να περιμένει πολλά πράγματα από τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ που θα την πλησιάσουν ούτως ή άλλως όταν θα ανεβαίνει. Αντιθέτως πρέπει να ρίξει το βάρος της στο Διαδίκτυο, για το οποίο ελάχιστα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ο νέος γραμματέας : Κορυφαίο ζήτημα είναι η επιλογή του νέου Γραμματέα. Το πρόσωπο αυτό και ρόλο θα έχει να διαδραματίσει για τους επόμενους μήνες, αλλά και μεγάλο συμβολισμό θα καταδείξει η επιλογή του. Ο Γραμματέας πρέπει να εκφράζει το σύνολο της παράταξης, να γεφυρώνει χάσματα, να συνθέτει διαφορετικές απόψεις, να ενώνει. Ως εκ τούτου πρέπει να τον εμπιστεύονται όλοι. Επίσης, πρέπει να είναι σε θέση να ετοιμάσει το κόμμα για τις επερχόμενες εκλογές και να έχει την ικανότητα και την εμπειρία να επιλύει τις εσωκομματικές έριδες που φουντώνουν σε τέτοιες περιόδους. Τέλος, να διαθέτει το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να εκπροσωπεί την παράταξη και να μπορεί να σταθεί, χωρίς να αντλεί από το πολιτικό κεφάλαιο του Προέδρου.

Το πλεονέκτημα του Σαμαρά

Στην κοινωνία συντελούνται διεργασίες που υπερβαίνουν τους κομματικούς σχηματισμούς. Η βαθειά οικονομική κρίση φέρνει κοντά άτομα που μέχρι τώρα βρίσκονταν απέναντι Αυτοί θα διαμορφώσουν το πλειοψηφούν ρεύμα στην κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ δε θα μπορέσει να τους εκφράσει γιατί δημιούργησε την κρίση. Και η παλιά Ν.Δ. δεν φαντάζει ως πειστική εναλλακτική επιλογή.

Ο Σαμαράς, αν και έμπειρος κοινοβουλευτικός, επειδή επί μακρόν ήταν εκτός πολιτικής δεν έχει να απολογείται για το παρελθόν. Επιπλέον διαθέτει τα ηγετικά προσόντα που απαιτούν οι περιστάσεις. Στο επόμενο διάστημα να βγει στην κοινωνία. Να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον απλό πολίτη, να συζητήσει μαζί του, να τον καταλάβει και να τον εμπιστευτεί. Όπως ακριβώς έκανε για να εκλεγεί πρόεδρος στη Ν.Δ. Τότε που:

Όλοι τον είχαν ξεγραμμένο.

Ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις.

Δεν είχε ΜΜΕ να τον στηρίζουν.

Είχε ισχυρή αντίπαλο και ένα ολόκληρο σύστημα απέναντί του.

Και όμως, ανέτρεψε τα προγνωστικά και νίκησε. Με τη δύναμη του λόγου του και την ελπίδα που ενέπνευσε στον κόσμο.

Μπορεί να το ξανακάνει!

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΤΕΣΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ,ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ???????ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΦΥΛΑΔΑ

ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΔΕΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΙΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΗΤΕ Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΘΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ????????
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010
Ερχονται Γάλλοι Γερμανοί
Απίστευτο! Απεσταλμένοι της Γαλλίας και της Γερμανίας καταφθάνουν σήμερα στην Ελλάδα για να υποστηρίξουν τα σκληρά μέτρα! Πράγματι αξίζει βραβείο εκείνος που σκέφθηκε ότι δύο (παντελώς άγνωστοι) υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, οι κκ. Πιερ Λελούς (Γαλλία) και Βέρνερ Χόγερ (Γερμανία), μπορούν να ενθουσιάσουν την ελληνική κοινή γνώμη με την υποστήριξη που θα προσφέρουν στο μνημόνιο.Εν πάση περιπτώσει οι κκ. Χόγερ και Λελούς θα δώσουν συγχαρητήρια για το μνημόνιο στην κυρία Λούκα Κατσέλη (η οποία δεν φταίει σε τίποτα), στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στον κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη, στον κ. Φ. Πετσάλνικο, ακόμα και στην ανυπεράσπιστη αντιπρόεδρο της Βουλής κυρία Ροδούλα Ζήση!Επίσης θα συναντήσουν και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη (ο Λελούς είναι φίλος της Ντόρας), ενώ αδιαφορούν παντελώς για τη Νέα Δημοκρατία από την οποία δεν θα συναντήσουν κανέναν (προς μεγάλη ανακούφιση της Ρηγίλλης, η οποία δεν...... θέλει να ξέρει τίποτα για το μνημόνιο).
Βήμα