slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δύσκολες ώρες για τον Μεϊμαράκη - "Έχασε" την αδερφή του. Ένα συγνώμη είναι το λιγότερο


Βαρύ πένθος στην οικογένεια του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ

"Μαύρες" γιορτές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς η οικογένειά του υπέστη ένα ισχυρό "χτύπημα" από τον θάνατο της αδερφής του.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ευχές από μέλος του συνδυασμού "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" Πέτρο Ραουζαίο

                                                                                 Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά στον καθ'ένα και στην καθεμιά σας με Υγεία , Ευτυχία , Ευημερία , Προκοπή , Χαμόγελο , Αγάπη , ,Όνειρα , Δημιουργικότητα και Επιτυχίες. Η γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική , όμορφη , με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.   

Κραυγή αγωνιάς από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σαγκριωτών και μέλος του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ, Κώστα Βερνίκο: "Όσοι υποβάθμισαν την ΟΝΑΣ έχουν χρέος να αποσυρθούν"


 
Του Κώστα Βερνίκου
Την αγωνιά του και τις σκέψεις και προτάσεις του για την προοπτική της ΟΝΑΣ υποβάλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαγκριωτών και μέλος του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ, Κώστας Βερνίκος, εν όψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων την Κυριακή 27/12 και της πορείας της σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που επιχειρείται εκ νέου μετά από την πρόσφατη ακύρωσή τους λόγω μη συμπλήρωσης του επαρκή αριθμού υποψηφιοτήτων... 

Fwd: ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΕΒΑΡΗ