slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Χρήστος Φιοράντης από την Τήνο


 


Την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, καλωσορίζει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.

Ο κ. Φιοράντης, επιχειρηματίας και μουσικός με έντονη κοινωνική δράση, μέσω και του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών εορτάζει κι εφέτος την μνήμη του προστάτη της Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Αθήνα.

 

  

 

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών  εορτάζει κι εφέτος, όπως κάθε χρόνο, την μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, του εκ Νάξου και προστάτου της Εταιρείας, με συμμετοχή στις ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν στον Ι. Ναό Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Νικοδήμου στα Άνω Πατήσια (έναντι του σταθμού του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ) «Ἁνω Πατήσια»).

 

Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος  και την επομένη ημέρα Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 το πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική θεία Λειτουργία.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών  σας προσκαλεί να μετάσχετε στις ιερές αυτές ακολουθίες για τον μεγάλο ασκητή, θεολογικό συγγραφέα και διδάσκαλο του γένους Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, τον οποίο η Εταιρεία μας τιμά ως προστάτη της. 

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

            

          Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Στυλ. Κορρές                      Γεώργιος Γαβαλάς

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Αναστασία Κάτρη από την Κάλυμνο

  

Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Κάτρη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

 

Η κ. Κάτρη, οικονομολόγος, επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Μονιμοποίηση εργαζομένων του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

 Ένα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αποτελεί πλέον Υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Οι έξι εργαζόμενοι του Προγράμματος, μέσω της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και λοιπών διαδικασιών, και κατόπιν συμμετοχής τους στην προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ τοποθετήθηκαν πλέον ως μόνιμοι εργαζόμενοι στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, συνεχίζοντας να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στους 150 ωφελούμενους του Προγράμματος.

Η συμβουλή της Αντζυς Σαμίου για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει σημασία εάν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει η Εφη Αχτσιόγλου ή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφέρει η έμπειρη περί των πολιτικών πια και ειδικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντζυ Σαμίου (που έχει πει το κορυφαίο, “εκεί που καίγομαι πολύ”)… Σημασία κατά την πρώην αοιδό και δραστήρια στο Twitter έχει ποιος θα αντέξει περισσότερο! Γιατί; Διότι όπως υποστηρίζει η Αντζυ Σαμίου όποιος και αν εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα τον ξεσκίσουν!