slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προσχώρηση πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ (?)



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής φήμες, κορυφαία πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού. Δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστό τι συζήτησαν οι δυο αλλά ακούγεται έντονα πως επετεύχθη συμφωνία και η πρώην υπουργός θα ανακοινώσει την προσχώρηση της στη ΝΔ στο προσεχές μέλλον.

Το κείμενο το υπογράφει ο Χρήστος Φράγκου (που συνελήφθη για εκβιασμό ) Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα skai.gr και Πρώτο Θέμα στη σκοτεινή συμμαχία

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει συνωμοσία από Google και Πρώτο Θέμα για να ρίξουν τον Τσίπρα!
Χρήστος Φράγκου
πηγή: sofokleousin.gr    left.gr
Η συγκάλυψη σκανδάλων φοροαποφυγής και αθέμιτου ανταγωνισμού και η επιλεκτική προβολή ειδήσεων. Η σημειολογία της συνάντησης του Mr Google με τον Αντώνη Σαμαρά

Συνέλαβαν τον εκβιαστή της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ που έβγαινε στην ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ για βρίζει το Μεϊμαράκη

Ξεφτιλισμένη ΕΡΤ
Το κρατικό κανάλι κατεβαίνει στο
 τελευταίο σκαλί της δημοσιογραφικής
 αξιοπιστίας 16.9.2015 | 11:04 
 

Στη σύλληψη του Τ. Μαυρίκου, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» προχώρησαν σήμερα οι άντρες του τμήματος εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς ο 42χρονος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών σε βάρος δημοσίων επιχειρήσεων και πιστωτικών ιδρυμάτων.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν ακόμη δύο δημοσιογράφους που συνεργάζονται με τον κ. Μαυρίκο και συγκεκριμένα τους Π. Μ. (εργαζόταν κατά το παρελθόν και στον 9,84 με παχυλό μισθό) και Χ. Φ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι παραπάνω αποτελούσαν μέλη εγκληματικής ομάδας η

Δήλωση ΣΟΚ από τον ΓΓ του Υπ. Εργασίας: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ οι τραμπουκισμοί και οι ξυλοδαρμοί είναι τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς»


Κι όμως ο ΓΓ του Υπ. Εργασίας είχε το θάρρος να καταγγείλει πως όποιος διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ υβρίζεται, τραμπουκίζεται, προπηλακίζεται και αν δεν βάλει μυαλό ξυλοφορτώνεται κιόλας... Εύγε στον κ. Αντρέα Νεφελούδη που κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ...
όταν ήταν ΠΑΣΟΚος το 2011 και υφίσταντο τους τραμπουκισμούς ΣΥΡΙΖΑ... γιατί τώρα υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ αφού του έδωσε καρέκλα και παχυλό μισθό... προς τιμήν του πάντως γιατί τιμάει το ψωμί (ή τους αστακούς τέλος πάντων) που τον ταΐζουν.

Διαβάστε τι έγραφε το 2011 να γελάσετε:

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 20.2.2016


 

Έτονη κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης στην ομιλία του στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου". 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «κατασκεύασμα του λαϊκισμού» και «πρόχειρο γονατογράφημα» το οποίο, όπως είπε, δεν περιλαμβάνει ούτε την 13η σύνταξη, ούτε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ή τη μη πληρωμή των διοδίων και