slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ. Μπαρδάνης: Το οδικό δίκτυο είναι αυτό που μας …καίει περισσότερο (video)




“Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να λειτουργήσει ως ορόσημο για τη Νάξο… Το 2019 ήταν κάτι ξεχωριστό, το 2022 ήταν μετά την πανδημία, οπότε η φετινή χρονιά έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να

Υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο οι Μιχάλης Διάκουλας, Νίκος Θυρής, Σάββας Λουλούς και Γιάννης Παπασταματάκης από τη Ρόδο.

Τις υποψηφιότητες τεσσάρων πολιτών από τη Ρόδο, του Μιχάλη Διάκουλα, του Νίκου Θυρή, του Σάββα Λουλού και του Γιάννη Παπασταματάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Ζώτος Νίκος


Νικόλαος Δ. Ζώτος
Ζαχαροπλάστης – Διαιτητής
Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Ζώτο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Νίκος, είναι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Φηρά, διατηρώντας δικό του κατάστημα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη ζαχαροπλαστική στην Αθήνα, τις οποίες συνέχισε στην Ιταλία, για να εξειδικευτεί στην παρασκευή του ιταλικού παγωτού.

Με σύγχρονη παλαίστρα, Ολυμπιακών προδιαγραφών, ανταμείβεται ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 71κ. Ελληνορωμαϊκής Πάλης, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Βρούτσης συνεχάρη τον νεαρό πρωταθλητή μας, που συνοδευόταν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πατέρα του, Αλέξη Κολιτσόπουλο, και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στην προετοιμασία αλλά και στο λαμπρό, όπως προδιαγράφεται, μέλλον του. Άλλωστε, η χώρα μας για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησε την κορυφή του κόσμου σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.
Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για τον εκσυγχρονισμό του προπονητηρίου στον Πύργο Ηλείας, στο οποίο ο Κολιτσόπουλος κάνει την προετοιμασία του.

Θηραϊκή Πολιτεία:Χωρίς νερό επί τρείς μήνες τμήμα του οικισμού του Εμπορείου.

Χωρίς νερό παραμένει ολόκληρο το καλοκαίρι τμήμα του ιστορικού πυρήνα του Εμπορείου. Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων η ΔΕΥΑ Θήρας επιμένει όλο αυτό το διάστημα ότι υπάρχει έκτακτη βλάβη.  

Η Θηραϊκή Πολιτεία, μετά από τις επίσημες καταγγελίες κατοίκων του οικισμού του Εμπορείου, ζητά από τον Δήμαρχο Θήρας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θήρας να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις.