slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη στη Λευκάδα!

Επειδή δεν πληρωνόμαστε για να είμαστε όλη μέρα πάνω από το κομπιούτερ, όπως τους μισθωμένους από το ΠΑΣΟΚ, καθώς είμαστε ερασιτέχνες με οικογένειες και υποχρεώσεις, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από βουλευτή αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Πάγκαλος σήμερα κατά την εμφάνισή του στην Παναγία της Τήνου, μετά τις 10 το βράδυ (εμείς όταν λέμε ότι θα γράψουμε το εννοούμε, άρα μην αγχώνονται πάλι οι εγκάθετοι στα σχόλια και αρχίσουν και παίζουν με τις λέξεις) και αν προλάβουμε θα τις μοιραστούμε μαζί σας απόψε ή το αργότερο αύριο το πρωί. Προς στιγμή μπορούμε να σας πούμε ότι λεκτική επίθεση δέχθηκε το παχύδερμο και χθες το βράδυ όταν εμφανίστηκε στον Εσπερινό...

Προς το παρόν διαβάστε για ένα άλλο περιστατικό με "ήρωα" τον Κουτρουμάνη που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες στη Λευκάδα:

Τις αποδοκιμασίες πολιτών εισέπραξε και ο Υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, στη διάρκεια των διακοπών του στην Λευκάδα. Όπως ανέφεραν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες, την περασμένη Δευτέρα ο υφυπουργός επισκέφθηκε την ταβέρνα "Τηλέγραφος" στον Άγιο Ιωάννη της Λευκάδας. Όταν πολίτες που κάθονταν σε γύρω τραπέζια αντιλήφθηκαν τον κ. Κουτρουμάνη άρχισαν με δυνατή φωνή να κάνουν σχόλια του τύπου "τους βλέπεις, μια χαρά περνάνε", "θα ξανάρθουν για να ζητήσουν ψήφο" και άλλα παρόμοια.
Τα σχόλια ήταν ηχηρά, με εμφανή τη διάθεση να φτάσουν στα αυτιά του υφυπουργού. Και φυσικά έφτασαν. Ο κ. Κουτρουμάνης, γνωστός για τον ήπιο χαρακτήρα του και θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα χειρότερα, δεν απάντησε, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από την ταβέρνα.
Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ήταν ότι ενώ τα σχόλια ξεκίνησαν από μία παρέα, γρήγορα επεκτάθηκαν και σε γύρω τραπέζια. Μάλιστα, αν ο κ. Κουτρουμάνης έκανε το λάθος να εμπλακεί σε συζήτηση, είναι πιθανόν τα αίματα να άναβαν. "Ο κόσμος που έκανε τα σχόλια έδειχνε ιδιαίτερα αγανακτισμένος, παρότι δεν έδειχνε να γνωρίζει προσωπικά τον υφυπουργό" μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες που μας περιέγραψαν το συμβάν.

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη Θεία Λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Ελώνης Λεωνιδίου του Νομού Αρκαδίας


Εκτύπωση

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόέδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Ελώνης Λεωνιδίου του Νομού Αρκαδίας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η γιορτή της Παναγιάς, της Μητέρας των ανθρώπων αλλά και του Θεού, είναι η μεγάλη γιορτή και το μεγάλο στήριγμα, το θρησκευτικό, για κάθε Έλληνα.

Αυτές τις δύσκολες, τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός, η Παναγιά ας δώσει σε κάθε οικογένεια δύναμη, κουράγιο και ελπίδα ».

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Πήγε που λέτε ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ σήμερα να προσκυνήσει.
Έσκυψε φίλησε την ΕΙΚΟΝΑ και μετά πηγαίνοντας να φύγει ακούει μια φωνή να του λέει.ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ.
Γυρίζει γύρω του δεν βλέπει κανένα να τον κυτάζει.Πάει να φύγει πάλι ακούει την ίδια φωνή να του λέει ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ.
Τρελάθηκε ο ΓΙΩΡΓΟΣ είναι και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ γυρίζει στη ΑΝΤΑ και της λέει ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ?
ΚΑΝΕΝΑΣ του λέει αυτή παραξενεμένη.Κάνει ένα μορφασμό ο ΓΙΩΡΓΟΣ, αναρωτιέται από μέσα του μήπως από την πολύ <δουλειά> έχει σαλτάρει και πάει να φύγει για τρίτη φορά οπότε ακούει πάλι τη ΦΩΝΗ.ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ.
Γυρίζει τότε έντρομος βλέπει από πάνω του τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ .
Σε μένα μίλησες ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ? του λέει. ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ.
Γιατί ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ μου είμαι τυχεράκιας?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΕΧΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.