slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άλλη μια υπόσχεση των Συριζανελ που έμεινε υπόσχεση με… καΐκια που θα καταργούσαν κάνουν τρεις θαλάσσιες διακομιδές την μέρα

Τρεις διακομιδές ασθενών μέσω θαλάσσης τη μέρα έγιναν κατά μέσο όρο το 2017 με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος.
Το περσινό έτος αποτέλεσε χρονιά-ρεκόρ, με τις διακομιδές να είναι αρκετά αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Στο πλαίσιο προγράμματος μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, η χώρα θα προμηθευτεί με τρία πλωτά ασθενοφόρα που θα έχουν ως βάση τη Νάξο, τη Λέρο και τη Ρόδο, ώστε να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες της χώρας λόγω της πολυνησιωτικότητας και της μεγάλης υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό.

Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης

Αναζητείται για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που δεν τελείωσε ποτέ. Αυτή τη στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του, βάσει των καταθέσεων που έχουν ληφθεί από το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

‘’ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’ & ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’’ αναγκαστήκαμε και εμείς να δώσουμε θετική ψήφο


ΚΟΙΝΟ    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
‘’ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’  &  ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΝΗΣΙΑ  ΜΑΣ’’
Το Υπουργείο Εσωτερικών με Εγκύκλιο του στις αρχές Φεβρουαρίου, έδωσε τη δυνατότητα στους Δήμους να προσλάβουν εργάτες με οκτάμηνη σύμβαση για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες τους (ιδίως στο τομέα της  καθαριότητας). Παράλληλα με νομοθετικές διατάξεις το 2017, είχε δώσει τη δυνατότητα πρόσληψης μόνιμου  προσωπικού  γι΄ αυτές τις υπηρεσίες.
       Όταν όμως ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων:

Σεμινάριο Εστίασης Snack & Street Show

Η Λέσχη Γαστρονομίας Νάξου και το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»  συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα : Snack & Street Food. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/3/2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντανάσσης στην παραλία της Νάξου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (Chef, Sous Chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εργαζομένους σε εστιατόρια, καταστήματα Snack  ,  Catering  και γενικότερα οπουδήποτε σερβίρονται τέτοιου είδους πιάτα).
 Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα λάβουν πιστοποιητικό-Βεβαίωση παρακολούθησης θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά  τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα καταστήματα Εστίασης σήμερα. Θα υπάρξουν παρασκευές σε πραγματικό χρόνο και με παρουσίαση σε οθόνη.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ «MARCA» Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η εισβολή του εκδότη Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο [εικόνες]




Διεθνείς διακτάσεις παίρνουν τα όσα συνέβησαν απόψε στη Τούμπα και δη η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στο γήπεδο!

Συλλόγος Μαζικής Εστίασης Νάξου : Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 19:00 η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση


Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία» κλείνοντας την τριετή Θητεία του  καλεί τους επαγγελματίες της Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση την Πέμπτη  15 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου (στον Περιφερειακό της Χώρας μετά το Επιμελητήριο πριν τα