slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φλ. Μπαρδάνης: Περιθώρια εφησυχασμού και ολιγωρίας δεν υπάρχουν

Φίλες και φίλοι.          

 Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας που αφορούν το κλείσιμο και της Δ.Ο.Υ Νάξου.

  Αποτελεί πεποίθηση πλέον ότι η αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική σε ορισμένους τομείς δημιουργεί αδιέξοδα, γυρνώντας τα νησιά μας πολλά χρόνια πίσω, ανακάπτοντας τη δυναμική τους και υποβαθμίζοντας τη ζωή των κατοίκων τους.

  Οι εκάστοτε διοικούντες, από υπερασπιστές των διεκδικήσεων για το καλό μας και για το καλό του τόπου μας, μεταλλάχτηκαν σε αλλάζονες συνδιαχειριστές της εξουσίας.

   Πιστός στις πάγιες θέσεις μου για προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας και του τόπου μας, καλώ όλους σε μια πορεία-ενωτική και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.

    Σε μια πορεία ιδεών, με απώτερο στόχο να εξοπλίσουμε την κοινωνία μας ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές.

    Ας αποφασίσουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα κίνημα στην κοινωνία μας που θα απαιτεί την αποκέντρωση των υπηρεσιών από την μία, και τη θέσπιση όλο και περισσότερων κανόνων αξιοκρατίας και διαφάνιας, που θα ελέγχει την αυθαιρεσία της εξουσίας από την άλλη.

                  Φίλες και φίλοι.

Με πλούσια «ατζέντα» η συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης


Συγκεκριμένα, έγινε διεξοδική συζήτηση για τα Φράγματα σε νησιά στο Νότιο Αιγαίο, όπως της Κρητηνίας (Ρόδου) που θα δημοπρατηθεί το Φθινόπωρο, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του Φράγματος
-άλλη μια απάντηση στους λασπολόγους και κατηγόρους του Γιάννη Βρούτση, αλήθεια  τι έχουν να που τώρα ;-«Τσικαλαριό» της Νάξου. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης είχε επίσης συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Τσιόκα, στον οποίο μετέφερε τα λειτουργικά προβλήματα που εμφανίζουν αεροδρόμια των νησιών της Περιφέρειας, μεσούσης της τουριστικής σεζόν.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ


 Συγκροτήθηκε σε σώμα το 11μελές Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες της 80ης Γενικής Συνέλευσης του Κλάδου (21-24/6/2011).
 Την Τρίτη 05/07/2011 και μετά την παρέλευση 10ημέρου και την πραγματοποίηση τριών (3) «άκαρπων» συνεδριάσεων και ψηφοφοριών, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009.... Επίσης έρχονται στη δημοσιότητα έγγραφα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη...

"Ευφυείς Μεταφορές" στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ένταξη της πράξης «Δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος ευφυών μεταφορών με τηλεματικές υπηρεσίες πληροφόρησης επιβατών στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλειση».
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ, επιδιώκει να προσφέρει σημαντική βελτίωση στις υποδομές της αστικής συγκοινωνίας προς το επιβατικό κοινό, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, τη μείωση του χρόνου αναμονής στις στάσεις, την αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου, την προστασία του περιβάλλοντος.
Κατόπιν πρότασης που υποβλήθηκε στο........

"ΣΠΙΘΑ" ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Εκφράζοντας τον απροκάλυπτο πλέον πανικό του καθεστώτος ενώπιον των λαϊκών αντιδράσεων, ο συμπολίτης μας βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής προέβη σε νέες ελεεινές δηλώσεις εναντίον μας - δηλώσεις φασιστικές με όλη τη σημασία του όρου. Στον Τύπο της 5ης Ιουλίου διαβάσαμε τα κάτωθι λεγόμενά του: «Σύμφωνα με τον νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει». Και αναφερόμενος στην αφίσα μας είπε: «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση»!
Αποτελεί πρωτάκουστη πρόκληση ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (!) να καλεί τους εισαγγελείς να κινηθούν εναντίον των ......

«Ο Καραμανλής δεν μου ζήτησε ποτέ να μην πάρω μέτρα λόγω πολιτικού κόστους»

«Ο Καραμανλής δεν μου ζήτησε ποτέ να μην πάρω μέτρα λόγω πολιτικού κόστους» επεσήμανε ο Γιάννης Παπαθανασίου μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε «είχε μεγάλη αγωνία για τον δανεισμό, δεν κοιμόμασταν τα βράδια όταν πηγαίναμε να δανειστούμε» και υπενθύμισε ότι η ΝΔ πήρε τρεις φορές σκληρά μέτρα, έχοντας μπροστά της τις ευρωεκλογές.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν ...

Γιάννης Βρούτσης: «ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ»

Ποτέ στο παρελθόν, Ελληνική Κυβέρνηση δεν απαξίωσε τόσο το συγκριτικό πλεονέκτημα της εθνικής μας οικονομίας, τη ναυτιλία.
Ποτέ στο παρελθόν Ελληνική Κυβέρνηση δεν φέρθηκε με τόση εχθρότητα ενάντια σε εκείνους που μόχθησαν και συνετέλεσαν στο θαύμα της Ελληνικής ναυτιλίας, τους ναυτικούς μας.
Αρχικά, με τους πειραματισμούς, την προχειρότητα και τις αστοχίες της, η κυβέρνηση κατήργησε το Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας ως ....

ΕΣΠΑ: 5οι στην απορρόφηση κονδυλίων επί "κουρασμένου"... 20οι επί "ακούραστου"

Tο ΕΣΠΑ, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, αποτελεί βασικό εργαλείο για την ανάπτυξη της Ελλάδας και την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς. Όμως, η κυβέρνηση κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς καθυστερώντας την απορρόφησή του. Το ποσοστό των απορροφήσεων κινείται σήμερα στο 21,82% αυξημένο μόνο 3,8 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 18% του Δεκεμβρίου του 2010. Παράλληλα, η Ελλάδα έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, αφού τον Σεπτέμβριο του 2009 ήταν στην 5η θέση, ενώ σήμερα βρίσκεται στην 20η θέση μεταξύ των 27 χωρών μελών της ΕΕ.

Πατήστε εδώ για το πλήρες άρθρο της εφημερίδας


Και άρθρο της WSJ υπέρ των θέσεων Σαμαρά

Άρθρο υπέρ των απόψεων του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα Wall Street Journal , μία ημέρα μετά την συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα.

«Επιτέλους μιας πρόταση υπέρ της ανάπτυξης στην Ελλάδα» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του άρθρου το οποίο ξεκινά με μια αναφορά στον Διογένη και την αναζήτηση με το … φανάρι τίμιου πολιτικού!
«Λέγεται, ότι ο Διογένης διέσχιζε την αρχαία Ελλάδα, κρατώντας ένα φανάρι, μέρα μεσημέρι, αναζητώντας έναν τίμιο άνθρωπο. Σήμερα, για να βρεις έναν τίμιο Έλληνα πολιτικό, του οποίου η ατζέντα να περιλαμβάνει μια αναπτυξιακή πολίτική είναι εξίσου δύσκολο» ισχυρίζεται η εφημερίσα.

Κατά την WSJ, στη χθεσινή του συνέντευξη ο Αντώνης Σαμαράς «μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια όσον αφορά την παρούσα στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία βασίζεται στην φοροεπιδρομή για να σταθεί η Ελλάδα πάλι στα πόδια της. Πρόκειται για μια αποτυχία είπε και “ σε τρεις μήνες θα ζητούν περισσότερα χρήματα”. Διογένη, επικοινώνησε με το γραφείο σου»… αναφέρει στο ίδιο πνεύμα η εφημερίδα.

Το άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι όλοι εκτός Βρυξελλών και ΔΝΤ γνωρίζουν πως ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο αλλά «όταν καταψήφισε την νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα, το μόνο που εισέπραξε, ήταν τον χλευασμό των αρχιτεκτόνων της διάσωσης της Ελλάδος» και ζητά «να του δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσει τον σκεπτικισμό του» για τις παρούσες πολιτικές επί του πρακτέου, κάτι που ακούγεται καλό».

Η WSJ παραθέτει τις προτάσεις Σαμαρά για τη μείωση της φορολογίας και δηλώνει ότι την βρίσκουν σύμφωνη, ενώ υπενθυμίζει τις προτάσεις του οικονομολόγου Steve Hanke για την δραστική μείωση της φορολογίας των εργοδοτών, ώστε να μειωθεί το εργατικό κόστος και να ενισχυθεί η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Λαμβάνοντας υπόψη την κουλτούρα φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, η συνεχόμενη αύξηση της φορολογίας δεν πρόκειται ποτέ να επιφέρει τα απαιτούμενα έσοδα στην Αθήνα προκειμένου να πληρώσει τις τρέχουσες δαπάνες της…

Οι προτάσεις του κ. Σαμαρά προσφέρουν , τουλάχιστον, την προοπτική να υπάρξει και πάλι ανάπτυξη στην Ελλάδα» καταλήγει η Wall Street Journal στο άρθρο της. ΠΗΓΗ star.gr

Ο εσωκομματικός πόλεμος στο Πασοκ Κυκλάδων συνεχίζεται με την σφοδρή επίθεση του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη στον πρώην Νομαρχία Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα

Πρωτοσέλιδο
Σοβαρότατες αιχμές  και υπονοούμενα για  κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και κακοδιαχείριση  στην πρώην   Νομαρχία Κυκλάδων εναντίον του πρώην Νομάρχη Δημήτρη Μπάιλα αφήνει με συνέντευξή του στην Κοινή Γνώμη ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης  αναφέροντας  ως παράδειγμα τα υπέρογκα ποσά των ενοικίων που πληρώνει η Περιφέρεια για τις υπηρεσίες της πρώην Νομαρχίας Κυκλάδων και συγκεκριμένα  κάνει λόγο για… «λεβέντες» που δεν θα έπρεπε σήμερα να μιλούν  και δικαιολογώντας την παραπάνω φράση ο κ. Περιφερειάρχης ανάφερε ότι πληρώνουμε 25.000 ευρώ ενοίκια για τις υπηρεσίες της πρώην Νομαρχίας. 25.000 ευρώ το μήνα μαζί με τα επαρχεία. Για αυτά δεν ...

Ζητιανιά Καρχιμάκη από τους «Αγανακτισμένους»


Τη χειρότερη εκδοχή του θράσους και του πολιτικού λαϊκισμού προάγει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη δεινότερη θέση της νεώτερης ιστορίας μετά τη χρεωκοπία του 1893, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος κ. Μιχάλης Καρχιμάκης απέστειλε επιστολές στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αναγγέλλοντας… οικονομική εκστρατεία ενίσχυσης του κόμματος!
Λίγες ημέρες μετά την αναγγελία δυσβάσταχτων και ακραιφνώς αντιλαϊκών μέτρων προς όφελος των μεγάλωνπολυεθνικών, των δανειστών της χώρας και των πολιτικών ιερατείων της Ε.Ε. που υποθηκεύουν την κυριαρχία της Ελλάδος, ο κ. Καρχιμάκης παριστάνει ότι ζει στη φανταστική χώρα του Ποτέ. Σε απόλυτη ταύτιση με όσους προκαλούν την οικονομική ασφυξία στη μεσαία και τις χαμηλότερες τάξεις, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έρχεται και ζητεί συνδρομή από αγρότες, εργάτες, φοιτητές, συνταξιούχους, εργαζομένους και μισθωτούς υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Νάξος: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 6χρονο κοριτσάκι!!!`


ΝΤΡΟΠΗ !!!!! 
Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε σήμερα το μεσημέρι με το αυτοκίνητό του ένα 6χρονο κοριτσάκι στον δρόμο μεταξύ θερινού σινεμά και αστυνομίας, ακριβώς έξω από την καφετέρια "Heaven's", και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο!!!
Περαστικοί, τουρίστες και επαγγελματίες της γειτονιάς του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο έδρασε στην κυριολεξία αστραπιαία και μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του κρίθηκε από τους γιατρούς εξαιρετικά σοβαρή λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε το θύμα στο κεφάλι και το σώμα και αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Αθήνα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ
Η αστυνομία, ενεργοποιήθηκε επίσης άμεσα, ο ίδιος ο διοικητής έφτασε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος ενώ οι άνδρες του τμήματος αναζητούν στοιχεία και πληροφορίες που μπορεί να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη
Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φόρα που στον συγκεκριμένο δρόμο - καρμανιόλα συμβαίνει ατύχημα και τραυματίζονται άνθρωποι.
Ο δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και αυτό το γνωρίζουν όλες οι αρχές του νησιού χωρίς δυστυχώς να έχουν κάνει κάτι μέχρι τώρα για να......

Πολύ κακό για το τίποτα

Οι σκιώδεις για την Νάξο
Διαβάζοντας Δελτίο Τύπου που  μας έστειλε ο   Συνδυασμός του κ. Νίκου Μαράκη  για τον Ορισμό  Υπευθύνων των  Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων  του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων .Μας   γεννήθηκα ορισμένες απορίες τις οποίες υποβάλουμε σε μορφή ερωτημάτων μήπως και μας απαντήσουν τα λαλίστατα στελέχη του  Συνδυασμού του κ. Νίκου Μαράκη.  Τελικά όλος αυτός ο αγώνας για τον ορισμός Αντιδημάρχων στις Μικρές Κυκλάδες έγινε από  αγάπη για τα νησάκια; Η  για να καλύψουν τις φιλοδοξίες κάποιων από αυτούς  που τους στήριξαν ορίζοντας τους ως εκπροσώπους τους; Θα είναι και αυτοί τόσο ενεργεί για τα νησιά τους όσο είναι για την Νάξο  ο Τέως Δήμαρχος και η ομάδα του  ;  η   μήπως για άλλη μια ακόμη φορά γίνεται πολύ κακό για το τίποτα; Αλήθεια  αυτά  τα   όργανα του  Συνδυασμού κάθε ποτέ συνεδριάζουν ; και τέλος αν μπορεί  κάποιος  από την ομάδα του κ. Νίκου Μαράκη να μας πει τι ειπώθηκε ανάμεσα στους Δημοτικούς Συμβούλους  για τη θέση του ΧΥΤΑ στη κάρφη Ξύδι

Επίθεση Κατσέλη στην Κυβέρνηση!!


Οπως υποστήριξε η Λούκα Κατσέλη «δημοσιονομική εξυγίανση δεν γίνεται με έκτακτα φορολογικά μέτρα και μάλιστα σε περίοδο κρίσης. Γίνεται με αναμόρφωση της φορολογικής πολιτικής, στη βάση μιας ενιαίας προοδευτικής φορολογικής κλίμακας εισοδήματος και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, όπου όλοι θα συνεισφέρουν ανάλογα με τη φοροδοτική τους ικανότητα».

Σύμφωνα με την κ. Κατσέλη, με τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Ι∆ΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

[δακρυγονα+παπανδρεου]Προ καιρού είχαµε αναφερθεί στις µεγαλοστοµίες του ΠΑΣΟΚ, σε ζητήµατα ασφαλείας του πολίτη, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Μεγαλοστοµίες τις οποίες πληρώνει σήµερα ως κυβέρνηση µε τις καταστροφές που περιθωριακοί, αντιεξουσιαστές και κάθε είδους «µπαχαλάκηδες» προκαλούν.
δηµόσιας περιουσίας, πρόβληµα για µία κυβέρνηση είναι φυσικό να προκαλούν και κοινωνικές αναταράξεις στο µέτρο που αποτελούν ένα συνεχή αγώνα πεζοδροµίου και που είναι εύκολο να πάρει άλλες διαστάσεις µε τις ευκαιρίες που το «πεζοδρόµιο» παρέχει στους εκάστοτε «µπαχαλάκηδες».

Πριν δυο χρόνια με τον "κουρασμένο": spread 159 μβ και απόδοση 10ετούς ομ. 5,05%, σήμερα με τον ξεκούραστο ποδηλάτη: 1.494 μβ και 17,95%

Αμετάβλητη, στις 179 μονάδες βάσης, παρέμεινε τον Ιούνιο η διαφορά απόδοσης (spread) του ελληνικού 10ετούς ομολόγου αναφοράς με το αντίστοιχο γερμανικό, ενώ η απόδοσή του υποχώρησε κατά 42 μονάδες σε σχέση με τον Μάιο και διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο τον Ιούνιο στο 5,05%.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/840544_b.jpgΣοκ και δέος προκαλεί ο τυφώνας µέτρων της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Το µεσοπρόθεσµο πρόγραµµα και ο εφαρµοστικός νόµος, ψηφίστηκαν και φέρνουν µέτρα, ακόµη πιο επώδυνα και ακόµη πιο αναποτελεσµατικά, που θα συντρίψουν την µεσαία τάξη και θα αποτελειώσουν τους φτωχότερους. Ταυτόχρονα, η φοροκαταιγίδα προβλέπει οριζόντιες επιδροµές σε βάρος εκείνων που ήδη πληρώνουν, δηλαδή τα συνήθη υποζύγια, χωρίς να υπάρχει ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κεφαλογιάννης: Διώχνει και τα σκάφη αναψυχής η Ελλάδα, τα οποία βρίσκουν φιλόξενες μαρίνες σε Κροατία και Τουρκία

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/06/kefalogiannis-300x225.jpgΗ Κυβέρνηση της Ελλάδας διώχνει και τα σκάφη αναψυχής τα οποία βρίσκουν φιλόξενες μαρίνες σε Κροατία και Τουρκία τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης πρός τους Υπουργούς Οικονομίας-Ναυτιλίας και Θαλασσίων Υποθέσεων, επικαλούμενος τα συμπεράσματα του συνέδριου Posidonia Sea Tourism Forum.

«Λεφτά...υπάρχουν για την Μ.Κ.Ο της Μαργαρίτας Παπανδρέου!»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLr8Nqe3tWXl2uOPQqnXGv9EyBn8EZu-qYy160Z4ouWoNK5aVQ7oz1IqQgyMQ2Ef8Nb-F4ZXYAuus-B95cjA71RcFbUkUNBzrHqdg6drVXLb2p-J6QTjm6hCd1upSIssenMBrBKr4GqRtg/s1600/nikolopoulos_nikos1.jpgΣκάνδαλο... εξυπηρέτησης με κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(Μ.Κ.Ο) «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη»(Κ.Ε.Δ.Ε) στην οποία είναι πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.


Ο Βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους αρμόδιους Υπουργούς ανακαλύπτοντας ότι στην ιστοσελίδα www.kede.org, μια σελίδα που σίγουρα δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα, είχαν αναρτηθεί διαφημιστικά baner και κυρίως με κρατική διαφήμιση ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.ά.!