slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

. Θα φέρουν και το 2015 την ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ Αριστερά ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ οι δυσαρεστημένοι της ΝΔ στην εξουσία; Όπως έκαναν το 2009 με ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΓΑΠ .

Αν ο κόσμος λοιπόν φεύγει απογοητευμένος από τη ΝΔ για τον παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ ας το κάνει αφού πρώτα δει τι πραγματικά τον συμφέρει. Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει, τα χειρότερα έπονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής και πλέον τα πάντα κινούνται στην κόψη του ξυραφιού. Οι αναποφάσιστοι και οι δυσαρεστημένοι δεξιοί θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι περισσότεροι Έλληνες έχουν επιλέξει το κόμμα που θα στηρίξουν.
Τα χαρτιά έχουν πέσει όλα στο τραπέζι, εκτός βεβαίως από τα κρυφά προγράμματα και τις

Ψήφος εμπιστοσύνης από τους Κυκλαδίτες στον Γιάννη Βρούτση


Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση από τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων.
Συγκέντρωση στο Κάραβελ έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στις 17 Ιανουαρίου 2015 και ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απ' ότι ανέμεναν οι συνεργάτες του.

Ομιλία Γ. Βλασερού στο Γαλάτσι

Την πολιτική του ομιλία στους κυκλαδίτες ετεροδημότες της Αττικής πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Βλασερός, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.
Εμφάνιση DSC_062.jpgΕμφάνιση DSC_061.jpgΠυκνό το ακροατήριο στον καλαίσθητο χώρο του πολιτιστικού κέντρου «Καμίνι» του δήμου Γαλατσίου, άκουσε τον Γιάννη Βλασερό να τοποθετείται επί της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας «θυσίασε» την κομματική του ισχύ. «Σ’ αυτές τις εκλογές ζητά την εντολή του λαού να παίξει ρόλο εγγυητή για την ομαλή και ασφαλή διακυβέρνηση και πορείας της χώρας», υποστήριξε.
Ο Γ. Βλασερός ζητεί, επί προσωπικού πλέον, την εμπιστοσύνη του κόσμου, προκειμένου ν’ αποκτήσει την πολιτική ισχύ, ώστε να μπορέσει να

Βόμβα στη Νάξο με την παραίτηση Κόβαζιτς


Κεραυνός εν αιθρία στη Νάξο! Ο Ζόραν Κόβαζιτς, ο πλέον πετυχημένος προπονητής στην ομάδα του νησιού, εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανναξιακού. Ο λόγος; Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τον αναγκάζει να επιστρέψει άμεσα στην Σερβία και το διαζύγιο των δύο πλευρών είναι αναπόφευκτο. Η διοίκηση του Πανναξιακού με.....

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων... στηρίζει το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες!


Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων στηρίζει το ψηφοδέλτιο της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες με επικεφαλής τον Ιωάννη Βλασερό.
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν εγγυητής σταθερότητας και ανόρθωσης της Πατρίδας μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και εγγυόμαστε την υπεράσπιση και το μέλλον αυτού του τόπου. Η Νέα γενιά του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι παρών και θα δώσει την μάχη με οδηγό τις αρχές και τις Αξίες που μας έθρεψε ο ιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ανδρέας Παπανδρέου...
Καλό μας αγώνα.

ΣΥΡΙΖΑ: Σχέδια κατάργησης του ΑΣΕΠ για τον διορισμό εκπαιδευτικών


Τάδε έφη η υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Καλαμαρά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει εαν το ΑΣΕΠ θα αντικατασταθεί«Βόμβα» σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τον διορισμό των εκπαιδευτικών βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προαναγγέλλει την κατάργηση του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»! .
Στην ατζέντα του κόμματος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όπου οι προσλήψεις και οι διορισμοί πλεονάζουν, δεν χωράει η λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής, καθώς όπως επισημαίνουν στελέχη του δεν λειτουργεί όπως....

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Παλαιό Φάληρο...... με... ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ άλλα με guest star τον Γκουσγκούνη...

Πολυκοσμία στη συγκέντρωση  
ΣΥΡΙΖΑ Παλαιού Φαλήρου,
Ο θρυλικός Κώστας
Γκουσγκούνης
με...τον δημοτικό
σύμβουλο
και επικεφαλής
της Ριζοσπαστικής
Αριστερής
Κίνησης
Παλαιού Φαλήρου,
Κώστα Μερκουράκη.
Μετά το προκλητικό λογοπαίγνιο Τσίπρα κατά την προεκλογική του ομιλία στη Ρόδο όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες,Τι ποιο λογικό από την παρουσία του θρυλικού Κώστα Γκουσγκούνη...

Ξεφάντωσε ο Καραμανλής σε μπαράκι της Θεσσαλονίκης, συντροφιά με νεολαίους (video)


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, που γλέντησαν μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό σε γνωστό μπαράκι της Θεσσαλονίκης.
Με συνθήματα υπέρ του Καραμανλή και της Ν.Δ, παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες προς τον πρωήν αρχηγό τους οι ΟΝΝΕΔίτες έδειξαν τα συναισθήματα απέναντι στο πρόσωπο του.
Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε εκεί με αφορμή το κόψιμο της πίτας της ΟΝΝΕΔ όπου μάλιστα παρέλαβε και το κομμάτι που έκοψαν οι οικοδεσπότες για την ΝΔ χωρίς ωστόσο να πει κάτι δημόσια όπως έκανε και σε όλες τις εκδηλώσεις που παραβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε το video:

Τα δύο πρώτα χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ

Θα καταβάλλεται αγνώστου ύψους εισφορά για κάθε είδους συναλλαγή με τράπεζες 

Θα υπάρξει φόρος σε όλα τα τυχερά παιχνίδια 

- Τα έσοδα θα πάνε για την επιβίωση του ασφαλιστικού

Με δύο χαράτσια που επηρεάζουν ανεξαιρέτως σχεδόν όλους τους Έλληνες και περιγράφονται στα προγραμματικά κείμενα του κόμματος που έχουν αναρτηθεί προς διαβούλευση στην...

Όντως ήταν... τρεις και ο… κούκος στην ομιλία του Γιάννη Βρούτση! - φωτογραφίες


Το έγραψε, ως σχόλιο, ανώνυμος αναγνώστης - σχολιαστής του blog για την χθεσινή κεντρική ομιλία του υπουργού Εργασίας και υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία Γιάννη Βρούτση στην Αθήνα. Τι έγραψε;
«Τρεις και ο κούκος ήταν… τον κατάλαβαν, τι ψεύτης είναι!».
Φυσικά ανώνυμα το έγραψε, γιατί επώνυμα δεν θα μπορούσε να το κάνει.
Ως απάντηση, στον ανώνυμο αναγνώστη - σχολιαστή του blog, δημοσιεύουμε φωτογραφίες από την χθεσινή εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Βρούτση σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL όπου διακρίνονται οι… τρεις και ο… κούκος!
Όσον αφορά αν τον κατάλαβαν τι ψεύτης είναι θα περιμένουμε λίγες μέρες μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2015 για να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγάλει η κάλπη για τον Γιάννη Βρούτση, τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία.
Αν κρίνουμε από την χθεσινή προσέλευση του κόσμου, από όπου δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, στην κεντρική του ομιλία στην Αθήνα…
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή…

«Οι ψηφοφόροι δεν αποτελούν μπλε χάπι για εξουσιολάγνους συντρόφους»


Δελτίο τύπου της Περιφερειακής Διοικούσας Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: «Οι ψηφοφόροι δεν αποτελούν μπλε χάπι για εξουσιολάγνους συντρόφους»

Με φανφάρες, μαθήματα μυθολογίας και κατεβατά κλεμμένα από το διαδίκτυο προσπαθούν να καλύψουν την επικοινωνιακή απρέπεια του Προέδρου τους και την πολιτική τους γύμνια.
Προσπαθούν να πείσουν ότι όλοι οι πολίτες και τα ΜΜΕ της χώρας έκαναν λάθος που εξέλαβαν ως

Συζήτηση με τους υποψήφιους βουλευτές Κυκλάδων, με το Ποτάμι, στην Πάρο


Ανοιχτή συζήτηση με τους υποψήφιους βουλευτές Κυκλάδων, με το Ποτάμι,
Λίλη Αγγελοπούλου και Μάριο Βαζαίο,
οργανώνουν οι φίλοι του Ποταμιού στην Πάρο,
στο

Διήμερη περιοδεία του υποψηφίου βουλευτή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ Μ. ΧΑΛΑΡΗ στη Σαντορίνη



Την Παρασκευή και το Σάββατο, 16 και 17 Ιανουαρίου, ο κ. Μιχάλης Χάλαρης, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και γιός του Μανώλη Χάλαρη από τη Μεσαριά, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στη Σαντορίνη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού και γενικότερα των Κυκλάδων.


Την Παρασκευή επισκέφτηκε τον Δήμαρχο κ. Ζώρζο Δημήτριο και ενημερώθηκε διεξοδικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον συνεργάτη του μηχανικό κ. Μπελώνια Λουκά, για όλα τρέχοντα έργα του Δήμου και για μελλοντικά προγράμματα. Συγκεκριμένα, συζήτησαν για τις βασικές υποδομές του Δήμου, όπως το έργο της αφαλάτωσης, τη χωροθέτηση των σκουπιδιών, τον διαχωρισμό και την επεξεργασία των αποβλήτων για μια ολοκληρωμένη διαχείριση με ένα τοπικό κέντρο διαλογής κ.ά.
Ακολούθησε πληρέστατη ενημέρωση από τον κ. Μπελώνια για τα προβλήματα που

Να συνεχίσουμε τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές




Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε. Πολέμα!» η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κάλεσε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες που παρακολούθησαν την κεντρική προεκλογική της ομιλία, να συνεχίσουν τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση εδώ.
Διαβάστε την ομιλία εδώ.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.



Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών των Α.Ε.

Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΣυνέντευξη τύπου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι λίγο με τις 12.30 στο Ξενοδοχείο Παλλάδιον στη Σύρο, η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στην Σύρο βρέθηκε ο Φίλιππος Τσαλίδης πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών "Εθνική Αναδημιουργία", καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης και σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου. Την συνέντευξη καλωσόρισε η πρόεδρος της Συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Σύρο, κα. Ηρώ Στίνη. Στην Σύρο βρέθηκε σύσσωμη και η ομάδα των

Επιτυχημένη συνάντηση με τους ετεροδημότες του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Πολυχρονάκου (Σέργη) στο Γαλάτσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους ετεροδημότες του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Πολυχρονάκου (Σέργη) στο Γαλάτσι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. Περισσότεροι από 60 Κυκλαδίτες βρέθηκαν και συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή και του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά και την δημιουργία του νέου φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Πολυχρονάκος τους μετέφερε με τη σειρά του το εξαιρετικά θετικό κλίμα για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που επικρατεί στα Κυκλαδονήσια εκφράζοντας την σιγουριά του για την ...

Η προεκλογική δραστηριότητα της Φωτεινής Παγούνη


Δελτίο Τύπου
Στα πλαίσια της προεκλογικής δράσης της Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ η υποψήφια βουλευτής στις Κυκλάδες Φωτεινή Παγούνη θα περιοδεύσει, αύριο Δευτέρα 19/1/2015 στις 7:30 το απόγευμα στο Κουρουνοχώρι και τις Μέλανες.
Την Τρίτη 20/1/2015 στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία, στο καφενείο του Φιστίκη στο