slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ

Νάξος, 20 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου

«Είμαστε μέρος της Επανάστασης που έρχεται»

Τον Μιχάλη Μαστρογιαννόπουλο, υποψήφιο του Συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, είχε καλεσμένο σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος FM 105,4” η δημοσιογράφος Ρούλα Μπράουν και στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Από τη Νάξο με αγάπη».

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου μίλησε για τη διαφορετικότητα του συνδυασμού αναφέροντας «αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το νέο, το φρέσκο που φέρνουμε για το νησί σε επίπεδο αντίληψης, ιδεολογίας και κυρίως της διαχείρισης των προβλημάτων. Και το κυριότερο είναι η πολιτική βούληση για να ξεπεράσουμε πελατειακές και κομματικές νοοτροπίες. Θεωρώ ότι αρκετοί από τους σημερινούς πρωταγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ολοκληρώσει το ρόλο τους και το ρολόι της ιστορίας έχει σταματήσει γι’ αυτούς. Όσοι μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε εμπειρία, ας αναρωτηθούν τι έχουν προσφέρει όλοι αυτοί εδώ και 20 χρόνια».

Σχολιάζοντας τη νέα μορφή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον «Καλλικράτη», «τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών θα προκαλέσουν ουκ ολίγες εκπλήξεις, θα είναι μία μικρή επανάσταση με ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα καθώς εμπλέκονται όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι. Και αυτό θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε μέρος αυτής της επανάστασης».

Υποστήριξε επίσης ότι ως επί τω πλείστον τα μέλη του συνδυασμού δεν αναζητούν την κοινωνική και οικονομική καταξίωση μέσω της ενασχόλησής τους με τα κοινά, είναι διατεθειμένοι να αφήσουν μέρος της οικογενειακής και προσωπικής ζωής ώστε να βοηθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον και δίνουμε καθημερινή μάχη για να πείσουμε ότι οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παλιό σύστημα που ευθύνεται για την πορεία έως εδω

Απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για τον ορισμό Βουλευτών ως πολιτικών συνδέσμων μεταξύ κόμματος και περιφέρειας, κατά τον εκλογικό αγών





ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, τοποθετούνται ως πολιτικοί σύνδεσμοι μεταξύ κόμματος και περιφέρειας, κατά τον εκλογικό αγώνα των Αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου, οι ακόλουθοι βουλευτές:

1. Περιφέρεια Ηπείρου: Σταύρος Καλαφάτης

2. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Συμεών Κεδίκογλου

3. Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χρήστος Ζώης

4. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος: Γιάννης Ιωαννίδης

5. Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευριπίδης Στυλιανίδης

6. Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Γιώργος Κασαπίδης

7. Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Κωνσταντίνος Τσιάρας

8. Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Αναστάσιος Νεράντζης

9. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Κωνσταντίνος Μουσουρούλης

10. Περιφέρεια Κρήτης: Γιάννης Βρούτσης

11. Περιφέρεια Θεσσαλίας: Τζίμας Μαργαρίτης

12. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Νίκος Δένδιας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Σοβαρή καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου κατέθεσαν 20 πολίτες του νησιού για τη μόλυνση που δημιουργείται από τη λειτουργία της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ,Ο ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΣΕ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ .ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΔΑΝΗ

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ,Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ .ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ