slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παπαδάκου Γιάννα, Κόλλια Ελευθερία Το πόρισμα για την οικογένεια Ψωμιάδη-Πως γινόταν το ξέπλυμα χρήματος

Στους τρόπους ξεπλύματος μαύρου χρήματος, μέσα από κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, και επενδύσεις σε μετοχές, αγορές ακινήτων, πολυτελών αυτοκινήτων εστιάζει το πόρισμα της αντεισαγγελέως Πρωτοδικών κυρίας Πόπη Παπανδρέου.



Εκδήλωση για τον αθλητισμό στην Απείρανθο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε στην Εκδήλωση για τον Αθλητισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ., στην Απείρανθο (Πολιτιστικό Κέντρο).
Θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι στις Ναξιακές Ομάδες, που διακρίθηκαν την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ιάκωβος Ναυπλιώτης -Σαραντηνός

Ποιος είναι ο εγκέφαλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.....


.....που σε χαλεπούς καιρούς σκέφτηκε να μεταφέρει τα γραφεία του τμήματος συγκοινωνιών Νάξου από τον κρατικό χώρο του ΚΕΓΕ σε νέο αλλά νοικιασμένο χώρο δίπλα στα γραφεία της ΔΕΗ Νάξου στον περιφερειακό; Ήταν δε τόσο μεγάλη η πρεμούρα τους μη τυχόν και χαθεί το κτήριο - κελεπούρι που έκαναν τη μεταφορά χωρίς να...

Πάνο για δες και αυτή τη φωτογραφία

Στον Τσίπρα που γελάει με Λοβέρδο και Βορίδη δεν θα πεις τίποτα;; Αυτού δεν θα του το κόψεις το γέλιο; Μόνο ο Βορίδης και ο Άδωνις σε ενοχλούν;
Αλλά είπαμε: Για τον Αλέξη μούγγα...

Σαν σήμερα, το 2004 η Ελλάδα σήκωνε το τρόπαιο του Euro! (Videos)

Ιστορική μέρα

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004 όταν η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωνε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο το πέρασμά της από τα γήπεδα της Πορτογαλίας, σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro.

Μια στιγμή που οι Έλληνες δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, και πάντα θα εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τους πρωταγωνιστές εκείνης της μαγικής πορείας.


Η Εθνική Ελλάδας ερχόμενη στο Euro ως το....

Ο βουλευτής Παύλος Σιούφας αρνήθηκε όλα τα βουλευτικά προνόμια!


 Μάθημα διά του παραδείγματος από τον βουλευτή Καρδίτσας κ. Παύλο Σιούφα. Μάθημα πρός συναδέλφους του και παράδειγμα για το πως πρέπει οι αιρετοί να μην προκαλούν το λαό που υποφέρει. Όλων των προνομίων παραιτήθηκε ο βουλευτής Καρδίτσας. Με δήλωση του στη βουλή αρνήθηκε το αυτοκίνητο που δικαιούνται οι βουλευτές, τα επιδόματα ενοικίου πολιτικών γραφείων,τα επιδόματα για ξενοδοχειακές διανυκτερεύσεις, τις ατέλειες, τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, τα επιδόματα για μετακίνηση ως....

Νέα αυτοκτονία στο κέντρο της Αθήνας!

Ενας άνδρας έπεσε λίγο πριν από τις 13.30 από ταράτσα τριώροφης οικίας στην οδό Απόλλωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν διέμενε στην εν λόγω οικία, αλλά μπήκε από την είσοδο που ήταν ανοιχτή και κατευθύνθηκε στην ταράτσα, απ΄όπου και έπεσε.

Άκυρη η συνάντηση

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση που επρόκειτο να έχει το απόγευμα στο σπίτι του στην Κηφισιά, ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη...Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή πάρθηκε από την στιγμή που δεν υπήρχε λόγος να γίνει συνάντηση, καθώς και ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βρίσκονται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή και με δεδομένο ότι έχουν συμφωνήσει επί των προγραμματικών δηλώσεων, τις όποιες λεπτομέρειες απομένουν μπορούν να τις διευθετήσουν οι εκπρόσωποι τους

Υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος καταγγέλλει...

«Πελατειακές σχέσεις» και «κατάφορες αδικίες» καταγγέλλει στον eniko, ο επί 33 χρόνια εργαζόμενος στην Τράπεζα της Ελλάδος, Δημήτρης Ευαγγελάκος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υποψήφιοι της ΠΑΣΚΕ έχουν προαχθεί σε διευθυντικές θέσεις  χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα.

«Εργάζομαι στην Τράπεζα της Ελλάδος εδώ και 33 χρόνια και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα της Σπάρτης.
Σε πολλά υποκαταστήματα της Τράπεζας,όποιος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΚΕ γίνεται....

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ:ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Ρόδος 9-6-12),

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Τήνο 9-7-12)
Στη Συνεδρίαση του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 9-6-2012 - μετά από πρόταση που κατέθεσασυμφωνήθηκε ομόφωνα και δημόσια  να συζητηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του,  το θέμα της Τουριστικής Ανάπτυξης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου , με δεδομένη την κάμψη της Τουριστικής Βιομηχανίας που παρατηρείται στα ...

Ο Υπουργός Εξωτερικών ανέλαβε υπηρεσία ή ακόμα κοιμάται ρε; Η FIBA αναφέρει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" πλέον!

«ΜKD» και όχι «FYROM» πλέον τα Σκόπια,
στο επίσημο site της FIBA, για το προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης,
που ξεκίνησε σήμερα.


 
Έως πρότινος τα Σκόπια αναφέρονταν ως FYROM, με το όνομα που ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, αλλά μετά από πιέσεις(;) –τι πιέσεις άραγε κατάφερε να ασκήσει το κρατίδιο αυτό που δεν μπορούσε η Ελλάδα;-   προς την FIBA αντικαταστάθηκε με το προκλητικό «MKD».
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ούτε και το υφυπουργείο Αθλητισμού και τον αρμόδιο υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΦΙΜΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ...  ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΟΠΙ ΠΕΪΣΤ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...
C'est inacceptable et inadmissible d'appeller officiellement sur votre site la région de "Skopje" (fyrom) comme la Macédoine. La Macédoine est grecque et le nom de Skopje comme Macédoine est illégale. "Skopje" usurpent le nom historique de la Macédoine grecque d'Alexandre le Grand et l'histoire de mon pays, pour lesquels nos ancêtres ont combattu. C'est une histoire drôle pour un pays sans histoire de réclamer le nom de Macédoine. Et ce n'est pas possible de le mettre sur votre site. Supprimez-le immédiatement!!! 
Je vous remercie d'avance! 

(Μετάφραση) 
Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να αποκαλείτε επίσημα στην ιστοσελίδα σας την περιοχή των Σκοπίων ως Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι ελληνική και η χρήση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια είναι παράνομη.  
Τα Σκόπια έχουν σφετεριστεί το ιστορικό όνομα της ελληνικής Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την ιστορία της χώρας μου, για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας. 
Είναι αστείο για μια χώρα χωρίς ιστορία να διεκδικεί το όνομα Μακεδονία. 
Και δεν είναι δυνατόν εσείς να το βάζετε στο site σας. Διαγράψτε το αμέσως!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
--
ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ GREEKLISH....ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ!!!


O.Κεφαλογιάννη: Βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Ελλάδας ο τουρισμός

Κεφαλογιάννη: Βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Ελλάδας ο τουρισμός

Την πεποίθηση ότι ο τουρισμός μπορεί να καταστεί ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας και κύριος μοχλός εξόδου από την κρίση, επανέλαβε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, από το βήμα του συνεδρίου του Economist.

Αναφερόμενη στις δράσεις της κυβέρνησης στο...

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στη Τήνο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στη Τήνοnew images: 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε συνεδρίαση
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Τήνο στις 9 Ιουλίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 σε αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού με θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο Επικύρωση...

Διαβάστε περισσότερα...

Θα ψηφίσουν για το όνομα του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να θέσει το θέμα της ονομασίας του ΠΑΣΟΚ σε δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί ανάμεσα σε στελέχη και μέλη του κόμματος. Το ερώτημα θα είναι εάν συμφωνούν ή όχι να συνεχίσει το κόμμα να λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Στις 16 Ιουλίου η πρεμιέρα των εκπτώσεων


Στις 16 Ιουλίου η πρεμιέρα των εκπτώσεων

Θα διαρκέσουν ως 30 Αυγούστου

Από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ξεκινούν και επίσημα οι θερινές εκπτώσεις στα καταστήματα οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου...


Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργούν 10ήμερα προσφορών, που στο μυαλό του καταναλωτή λειτουργούν εισαγωγικά ως «προπομπός» της κύριας περιόδου των θερινών τακτικών εκπτώσεων.

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα των εκπτώσεων, οι έμποροι αποστέλλουν οδηγίες προς τις επιχειρήσεις θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική και ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. Σε περίπτωση που η επιχείρηση αναγράψει ποσοστό πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «50% έκπτωση»).

- Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.

- Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

- Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι βαρύτατες και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Όσοι παραβαίνουν τις διατάξεις του νόμου διώκονται ποινικά και τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ, επιπλέον, τους επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι ποσού ίσου με το 0,5% του ετησίου κύκλου εργασιών που πραγματοποιούν, το οποίο, σε περίπτωση υποτροπής, μπορεί να αυξάνεται μέχρι το 3% του ετησίου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χιλίων (1.000) μέχρι εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

Nέα σύσκεψη Σαμαρά με Βενιζέλο - Κουβέλη

Συνάντηση με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχει σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός εν όψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αλλά και της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα.

Οι βασικές γραμμές των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης πάντως ακόμη δεν έχουν χαραχθεί αφού εκκρεμεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Τρόικα. Ο κ. Σαμαράς θα δεχθεί το κλιμάκιο την Πέμπτη στη 1.00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.  Θα έχει προηγηθεί την ίδια ημέρα η συνάντηση του κ. Στουρνάρα με την Τρόικα.

 Η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων θα αρχίσει την Παρασκευή μετά την ορκωμοσία των  βουλευτών, που δεν είχαν ορκιστεί στις 7.00 το απόγευμα.

Νόμιμοι οι gay γάμοι στη Γαλλία

 Η προεκλογική υπόσχεση του Φρανσουά Ολάντ θα λάβει σάρκα και οστά εντός του 2013. Όπως ανακοινώθηκε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση από τον πρωθυπουργό, δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στο ζήτημα των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

«Από το πρώτο εξάμηνο δεν θα υπάρχει καμία διάκριση σε αυτά τα ζητήματα» τόνισε ο Ζαν - Μαρκ Ερό.
«Η κοινωνία μας εξελίσσεται. Ο τρόπος ζωής και η νοοτροπία μας αλλάζει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γάλλος πρωθυπουργός.

Ξανά με κινητό στη φυλακή ο Άκης... Ο Διευθυντής των φυλακών μήπως θέλει λίγο Jumbo;;

Υπεράνω των νόμων και των κανονισμών, ακόμη και της φυλακής εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν συγκρατούμενοί του, εμφανίζεται να μιλάει και πάλι με τις ώρες σε κινητό τηλέφωνο, κάτι που καταντάει πλέον αηδία! Ο έγκλειστος πρώην υπουργός στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται ότι βρήκε λύση στο θέμα της ενδοεπικοινωνίας με την σύζυγό του και με τον έξω κόσμο.

Έχει αυτό τον καιρό προβλήματα … και σκοτούρες!

Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να είναι κανείς υπεύθυνος για την ξεφτίλα εικόνα που παρουσιάζεται με τον Άκη να μιλάει με κινητά και να τον βγάζουν φωτογραφίες διάφοροι... Ο Διευθυντής των φυλακών μήπως θέλει λίγο Jumbo; Αλλά ποιος να του το δώσει; Ο Ρουπακιώτης;

e-Επιλογές της 03/07/2012

Ας πει κάποιος σε αυτόν τον Πάπιτσης ότι δεν δικαιούται να μιλάει

vakondios_georgiosPAPITSHS_GIORGOS
Επίθεση από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου, Γιώργο Πάπιτση με αστείους χαρακτηρισμούς δέχτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιώργος Βακόνδιος επειδή είχε την έμπνευση να υπερασπιστή τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και να σχολιάσει τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του Cyclades24, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, να τον κρίνουν στην πράξη και να μην του αναθέτουν αποστολές που δεν πρέπει να τον αφορούν, όπως για παράδειγμα η ειδική μέριμνα για την εκλογική του περιφέρεια, τις Κυκλάδες, που ούτως ή άλλως είναι από τους πλέον αδικημένους νομούς της χώρας.
Ξαφνικά λοιπόν παρουσιάστηκε ο κ. Πάπιτσης, που το τελευταίο καιρό το παίζει κριτής των πάντων ξεχνώντας ότι υπηρξε για 20 χρόνια Δήμαρχος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και γενικά ένας μεγάλος βραχίωνας στηρίξεις του Πασοκ στη Σύρο . Καλό θα είναι λοιπόν ο κ. Πάπιτσης για να δικαιούται να κρίνει τους αλλους και εν προκειμένω την τοποθέτηση του Γιώργου Βακόνδιου.Θα πρέπει πρώτα να κάνει την αυτοκριτική του για το τι έκανε αυτός και το κόμμα του για τις Κυκλάδες και τη Σύρο και να αφήσει τους τον χαρακτηρισμούς
Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο που έκανε ο Γ. Πάπιτσης προς τον Γ. Βακόνδιο:

Σαμαράς καταργεί επιτροπές (που δήθεν είχαν καταργήσει οι ΠΑΣΟΚοι) και Ειδικές Γραμματείες

Την πρώτη κίνηση συμμαζέματος του πάρτυ που συνεχίζεται στο δημόσιο προέβη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας την κατάργηση όλων των αμειβομένων επιτροπών στα υπουργεία αλλά και των περισσότερων Ειδικών Γραμματειών.

¨ Όλοι βολεύτηκαν στη σκιώδης κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ...

Συνεδρίασε σήμερα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και αποφάσισε την κατανομή των βουλευτών στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής και στις Επιτροπές Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου. Επίσης συζητήθηκε η δομή και η λειτουργία της Κ.Ο. Η σύνθεση των Επιτροπών Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου, όσον αφορά τους βουλευτές, είναι η εξής:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Βίντεο: Καμμένος vs. Λιακόπουλος

ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
Εισαγωγή-Επιμέλεια: Γιώργος Ανωμερίτης
Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννέλος
Λεύκωμα, σελίδες 201, διαστάσεις 23,5 x 24 εκ.
Γλώσσα έκδοσης: Ελληνικά-Αγγλικά
Εκδόσεις Μίλητος, 2012
ISBN: 978-960-464-347-9
Τιμή: 25 Ευρώ
 Σε ένα καλαίσθητο λεύκωμα 201 σελίδων με 140 φωτογραφίες κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ στη γνωστή σειρά ΑΝΩΘΕΝ ένα ακόμη πολυτελές λεύκωμα για την αυροφίλητο” ΑΝΔΡΟ.
Το βιβλίο-λεύκωματο οποίο προλογίζει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Γιάννης Γλυνός, έγραψε και 
επιμελήθηκε ο....

Αφιερωμένο στους "αντιστασιακούς-αντιμνημονιακούς" της χώρας ...

Η ειδοποιός διαφορά που κάνει τις κυβερνήσεις και τις χώρες να ξεχωρίζουν είναι η λήψη των ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝαποφάσεων στον κατάλληλο χρόνο...

Οι θριαμβευτές του πρόσφατης συνόδου κ.κ. Ολάντ και Μόντι με το που επέστρεψαν στις πατρίδες τους δεν έμειναν ΑΚΙΝΗΤΟΙαυτοβαυκαλιζόμενοι για την επιτυχία τους διαβάζοντας τους θριαμβευτικούς τίτλους των εφημερίδων...

Περικόπτουν ΕΞΟΔΑ από το δημόσιο (εκεί που υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ δηλαδή) αντί να περικόψουν ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΜισθούς & Συντάξεις όπως έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑ-ΣΟΚ...