slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανησυχία Σαμαρά για το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης

http://www.skai.gr/files/temp/C376E906E4DAA7758D892ECCB286F9F3.jpgΈτοιμος για εκλογές, αλλά και εξαιρετικά ανήσυχος για ενδεχόμενη σοβαρή κοινωνική έκρηξη λόγω των εντεινόμενων προβλημάτων που προκαλεί η ύφεση στους πολίτες, εμφανίστηκε ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Σε συζήτηση που είχε στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου εμβλήματος της ΝΔ, στα νέα γραφεία του κόμματός του στην οδό Συγγρού, ο κ. Σαμαράς απέφυγε να προσυπογράψει ανοικτά τις εκτιμήσεις πολλών επιτελών του ότι η πολιτική ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές.

Αν και άφησε να εννοηθεί ότι πολλές από τις τελευταίες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης κατατείνουν σε αυτό, περιορίστηκε να τονίσει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του Γ. Παπανδρέου.

Ο αρχηγός της ΝΔ προανήγγειλε σκληρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση πλην της οικονομίας, για τα ζητήματα της διαφάνειας και του εκλογικού νόμου, επαναλαμβάνοντας την πλήρη αντίθεσή του στη διευρυμένη λίστα, που φέρεται να προωθεί μέσω του «γερμανικού συστήματος» το Μέγαρο Μαξίμου. Εκτίμηση του κ. Σαμαρά είναι ότι οι πρωθυπουργικοί χειρισμοί έχουν στόχο τον εγκλωβισμό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και, φυσικά, των πολιτών.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις πρωτοβουλίες του κ. Παπανδρέου περί διαφάνειας, χαρακτηρίζοντάς τες ως «επικοινωνιακά παίγνια». Υπενθύμισε την, υπό τον Κάρολο Παπούλια, συνάντηση των πολιτικών αρχηγών γι’ αυτό το ζήτημα προ έτους και τις δεσμεύσεις περί διακομματικής συνεννόησης που είχε αναλάβει τότε ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας πως «ένα πολυκομματικό θέμα, πραξικοπηματικά γίνεται μονοκομματικό». Μάλιστα, υπενθύμισε πως στην εν λόγω συνάντηση ο κ. Παπανδρέου είχε συμφωνήσει να διερευνηθεί και το θέμα του Χρηματιστηρίου, το οποίο και θα επαναφέρει στο προσκήνιο η Ν.Δ. Παρά ταύτα, και μιλώντας ειδικότερα για το σκάνδαλο Siemens, ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για ελευθερία των βουλευτών του κόμματος, χαρακτηρίζοντας ως γελοίες όποιες αναφορές περί προσπάθειας συμψηφισμού.

Δήλωση Σαμαρά για το νέο έμβλημα της ΝΔ
«Κατανοώ ότι για τα στελέχη ενός κόμματος έχει κάποια σημασία η σημειολογία και ως εκ τούτου, είναι λογικό να ανταλλάσσουν απόψεις αν τους άρεσε ή δεν τους άρεσε το νέο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας . Από εκεί και πέρα, το να συζητάμε και να αναλύουμε τι σηματοδοτεί και τι όχι ένα λογότυπο, το βρίσκω ανεπίτρεπτα εξεζητημένο για την εποχή που διανύουμε. Τη μετάβαση από μία εποχή σε μία άλλη την σηματοδοτούν οι πολιτικές, οι προτάσεις και οι συμπεριφορές, όχι τα λογότυπα! Πολύ περισσότερο σήμερα που τα προβλήματα είναι πρωτόγνωρα και οι απαιτήσεις εξαιρετικά πιεστικές! Ο κόσμος δεν έχει την πολυτέλεια να απασχολήσει το μυαλό του με τέτοια θέματα σε τέτοιες εποχές! Περιμένει άλλου είδους σήματα! Ένα σήμα, για παράδειγμα, ότι κάτι άλλαξε στη νοοτροπία του κόμματος σε σχέση με τις τυχόν ευθύνες στελεχών του για υποθέσεις σκανδάλων, όπως η κραυγαλέα της Siemens. Και αυτό το σήμα, νομίζω ότι δεν το πήρε!»
Από Δεξί Εξτρέμ

Ευχαριστήριο Βασίλη Κρασσά

Ευχαριστώ θερμά τις Φιλωτίτισσες και τους Φιλωτίτες για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντάς με, με την ψήφο τους, πρόεδρο του χωριού μας.
Υπόσχομαι να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο και την ευημερία του μεγαλύτερου χωριού του νέου Δήμου μας, του Φιλωτίου.
Ζητώ τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κάθε Φιλωτίτη και κάθε Φιλωτίτισσας γιατί η προσπάθειά μας θα είναι δύσκολη και επίμονη.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα.

Ο πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου
Βασίλης Ηλία Κρασσάς

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του αντικαπνιστικού νόμου.

Την άμεση αντίδραση της ΠΟΕΣΕ και όλων των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με τις παλινδρομήσεις της και τις αντιφατικές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Η επιμονή της κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα καταστρεπτικό νομοσχέδιο που θα πλήξει την επιχειρηματικότητα και θα οδηγήσει τα καταστήματα σε λουκέτο, εγείρει εύλογα ερωτήματα για της προθέσεις και τον εν γένει οικονομικό της σχεδιασμό.
Μετά την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου υγείας για καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα μαζικής εστίασης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων σε συνεννόηση και με τους κατά τόπους συλλόγους αποφάσισε να
προβεί άμεσα σε κινητοποιήσεις, ζητώντας και την συνδρομή των άλλων φορέων.
Ο σύλλογος μαζικής εστίασης Νάξου εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Μετά την πανελλήνιας συμμετοχής έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας εχθές Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στα καταστήματα του Κλάδου, αποφασίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα... κάτωθι:

1. Αναστολή της εφαρμογής του Ν. 3868 στα καταστήματά μας, για τουλάχιστον ένα χρόνο.
2. Άμεση έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο Υγείας για ένα νόμο δημοκρατικό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο που θα λαμβάνει υπόψη του την πραγματική κατάσταση της οικονομίας της χώρας.
3. Περιφρούρηση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου και των θέσεων εργασίας καθώς και του δικαιώματος της ελεύθερης επιλογής των πολιτών-πελατών μας."



Καλούμε και το Επιμελητήριο Κυκλάδων

να συνυπογράψει και να στηρίξει το παρόν ψήφισμα.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής

Βουλευτής ξεφτιλίζει MEGA : "Είστε ξεφτιλισμένοι" !!!

TAXALIA
Μην τολμήσει κανείς στη ΝΔ να κάνει "δήλωση αποκατάστασης" και υποταγής στο MEGA θα τον πάρει ο διάολος !

Όχι ρε δημοσιογράφοι, δεν εξετράπη ο Τζαβάρας. Εσείς αρμενίζετε στραβά. Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες. Η δική σας δημοσιογραφία δεν τιμά την ενημέρωση. Κι αφήστε την έμμεση πίεση στη ΝΔ. Εσείς είστε οι ξεφτίλες, γιατί αντιμετωπίζετε με απέραντη γλύκα τον Πάγκαλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ξεχειλίζετε από χολή και μίσος, που δεν έχει καμία σχέση με "δημοσιογραφία", όταν φιλοξενείτε στελέχη της ΝΔ (και του ΚΚΕ ενίοτε). Είναι εμφανέστατη η διάθεσή σας να προσβάλλετε τον φιλοξενούμενο όταν είναι της ΝΔ και του ΚΚΕ. Η χολή βγαίνει από τις οθόνες και πλημμυρίζει το σαλόνι μας.

Μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις αναγκαστήκαν να πάρουν πίσω την άδικη και παράλογη διάταξη

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ»

 

Η άδικη και παράλογη διάταξη του νόμου 3896/2010 (άρθρο 34), με την οποία η κυβέρνηση υποβάθμισε την αξία και την ποιότητα της ζωής σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, αποκαθίσταται επιτέλους με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία.

Η κυβέρνηση, δεν άντεξε τις έντονες και δικαιολογημένες κοινωνικές αντιδράσεις, την οργή και το θυμό των κατοίκων των νησιών μας, αλλά και των βουλευτών της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση (Κυκλάδων) και Μίκας Ιατρίδη (Δωδεκανήσου) που με ερωτήσεις και παρεμβάσεις τους στη Βουλή, ανέδειξαν την κυβερνητική αναλγησία και τις δραματικές επιπτώσεις που έχει η πολιτική της για την Υγεία στο νησιωτικό χώρο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης, η οποία κάτω από το βαρύ κλίμα που διαμορφώθηκε σε βάρος της, αναγκάστηκε να επαναφέρει στην προγενέστερη κατάσταση τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι η κυβέρνηση ή νομοθετεί «στο γόνατο» ή ότι στο βωμό του Μνημονίου, σκόπιμα, θυσιάζει ακόμη και τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Τα Νέα λογότυπα της ΝΔ


LOGO NDbl.jpg
LOGO NDwh.jpg

Στον αέρα οι άγονες γραμμές

Αναφορικά  με τις άγονες γραμμές ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση,

 «Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τις άγονες γραμμές, οι οποίες βρίσκονται "στον αέρα" μετά την απουσία ενδιαφέροντος κατά το διαγωνισμό του Νοεμβρίου που, με φυσιολογικές διαδικασίες, θα έπρεπε να βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από τον περασμένο Ιούνιο.

Ακόμη δεν έχει γίνει νέος διαγωνισμός, ενώ η παράταση η οποία είχε δοθεί για την κάλυψη αυτών των γραμμών λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναπάντητα:

Οφείλει η κυβέρνηση να πει καθαρά πότε θα γίνει ο νέος διαγωνισμός, αν έχουν εξασφαλιστεί τα κονδύλια για όλα τα δρομολόγια και σε τι ύψος ανέρχονται. Να δώσει, επίσης, απάντηση σ' ό,τι αφορά το φημολογούμενο ενδεχόμενο περικοπής δρομολογίων άγονων γραμμών.

Γιατί δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η σπουδαιότητα των άγονων γραμμών, τόσο για την οικονομική ζωή των νησιών μας, όσο και για την κοινωνική συνοχή και συχνά επιβίωση των νησιωτών, είναι τέτοια που δεν επιτρέπει πειραματισμούς.

Κάποια στιγμή άλλωστε πρέπει η Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Φτάνει πια».

Την επέκταση των ΑΟΖ ζήτησε από την Κυβέρνηση ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSb_pjqi8zxm3unXeQdcw1GRbNgcxEaEoXluwlJqfsomnWr7XyM3AΤην επέκταση των ΑΟΖ ζήτησε από την Κυβέρνηση ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης που στην ομιλία του στην βουλή σε επίκαιρη ερώτηση τη ΝΔ για τo θέμα αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στον αρμόδιο Υπουργό:

Κύριε Υπουργέ, θα προχωρήσετε στην επέκταση των ΑΟΖ; Θα κάνετε δηλαδή, αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της ενδοχώρας που υπάρχει μέσα στη θάλασσα κάτω από την Κρήτη;

Θα συνδέσετε τα σύνορά μας με την Κύπρο; Το έκανε η Κύπρος με το Ισραήλ. Είχατε το κουράγιο να το θέσετε στον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ που με πολλές τιμές συναντήσατε αυτές τις μέρες ή κυριάρχησε στην πολιτική σας και στη δοσολογία σας οι εναγκαλισμοί με τον κ. Ερντογάν; Έχετε τη δύναμη, έχετε το ψυχικό σθένος, έχετε την πολιτική απόφαση να μην υποκύψετε στις πιέσεις της Τουρκίας να μην έχει το Καστελόριζο οικονομική ζώνη; Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Και αν αυτά είναι αλήθεια μπορεί η Ελλάδα να προσθέσει πλούτο.

Ο κ. Παπανδρέου είπε στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η κτηματική περιουσία του δημοσίου είναι 270 δισεκατομμύρια. Προσωπικά πολύ αμφιβάλλω. Θα το επιθυμούσα, θα το ήθελα αλλά δεν το πιστεύω. Αλλά εσείς παίζετε με τα νούμερα. Όχι η Αντιπολίτευση. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι το αυτονόητο. Αυτό που κάνει οποιοδήποτε κράτος, αυτό που κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση, αυτό που κάνει οποιοσδήποτε πολίτης, οποιαδήποτε οικογένεια, οποιαδήποτε οικονομική μονάδα. Με το δημόσιο που κουτσαίνει με τα προβλήματα που έχει ποτέ δεν θα μπορέσετε να δείτε ποια είναι η περιουσία. Βρείτε ένα ριζοσπαστικό τρόπο μέσα από διεθνείς αξιόπιστους οίκους και οργανισμούς, δείτε την κρατική περιουσία, ξεκαθαρίστε την και αξιοποιείστε την.

Πρόλαβε και ενημέρωσε πριν την κοπή!!!


Θαύμα! Θαύμα! Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου ενημέρωσε τα ΜΜΕ του νησιού ότι θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της! Το θαύμα, θαύμα δεν πάει στο ότι θα κόψει την πίτα της αλλά στο ότι ενημέρωσε τα ΜΜΕ του νησιού που έχουν να δουν δελτίο τύπου, ανακοίνωση, ή οτιδήποτε άλλο κάτι μήνες। Στην κοπή της πίτας θα παρευρεθεί, όπως κάθε χρόνο, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.
Τώρα που με έπιασαν οι κακίες , εκείνο το ΠΑΣΟΚ Πάρου - Αντιπάρου που βρίσκεται; Για το ΛΑΟΣ Πάρου - Αντιπάρου θα σας μιλήσω μια άλλη φορά... Δεν ανέφερα τα κόμματα της αριστεράς γιατί είναι τα μοναδικά τον τελευταίο καιρό που δηλώνουν την παρουσία τους στην Πάρο, με δελτία τυπου και ανακοινώσεις, έστω και σε αραιά χρονικά διαστήματα!

Σ.σ.: Προς Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νάξου: Την πρόσκληση προς τα ΜΜΕ, για την κοπή της πίτας σας, δεν την στέλνουν μόνο με φαξ, υπάρχει και το μαιλ!

"Παριανός Πολίτης"

«Φωτιά» στα εισιτήρια των Μ.Μ.Μ.

Έως και το 80% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που θα ισχύσουν από την 1η Φεβρουαρίου.

Η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου διάρκειας 90 λεπτών διαμορφώνεται στο 1,40 ευρώ, από ένα ευρώ που είναι σήμερα.

Ταυτόχρονα, το εισιτήριο μίας χρήσης για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το ΤΡΑΜ θα κοστίζει πλέον1,20 ευρώ.

Η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα αυξάνεται στα 45 ευρώ από τα 35 που είναι σήμερα.

Η μεγαλύτερη επιβάρυνση προκύπτει από την κατάργηση των μηνιαίων καρτών του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ που κόστιζαν 25 και 30 ευρώ αντίστοιχα.

Για τις γραμμές Express προς το αεροδρόμιο πλέον οι επιβάτες θα πληρώνουν 5 ευρώ από 3,20 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα.

zougla

O Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κ. Μπιζά για το ακτοπλοϊκό

ΠΡΟΣ: ΠΕΡ. Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Με αφορμή την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να καταθέσω τις παρακάτω προτάσεις για το ακτοπλοϊκό.

__1_~2.JPG

1) Γραμμή: Θεσσαλονίκη - Κυκλάδες - Ηράκλειο Κρήτης.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει σύνδεση των Κυκλάδων με την Βόρειο Ελλάδα και την Πρωτεύουσα της Κρήτης.

Οι αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής οδού, στα λεωφορεία και στα τρένα κάνουν δυσβάσταχτο οικονομικά το ταξίδι των συμπατριωτών μας από την Βόρειο Ελλάδα.

Θα πρέπει να υπάρξει μία επιδοτούμενη γραμμή Θεσσαλονίκης - Κυκλάδων Ηρακλείου, όπως υπάρχει για τα Δωδεκάνησα, χωρίς περιορισμούς και αυστηρούς όρους στις προσεγγίσεις λιμανιών και την χρονική διάρκεια..

Εκτιμώ ότι το χρονικό διάστημα 1.6.2011 - 30.9.2011 ( ή και περισσότερο από 1.5.2011-31.10.2011) και με δύο δρομολόγια τουλάχιστον την εβδομάδα,  είναι το ζητούμενο από τον τουριστικό κόσμο των νησιών μας.

 

2) Γραμμή: Μύκονος -Πάρος- Νάξος και άλλα νησιά των Κυκλάδων

Είναι γεγονός ότι η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι τα μόνα νησιά των Κυκλάδων που διαθέτουν διεθνή αεροδρόμια. Για τον παραπάνω λόγο είναι αναγκαίο τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων να έχουν καθημερινή σύνδεση με την Μύκονο και την Σαντορίνη, ανάλογα με την κίνηση και την ζήτηση που παρουσιάζουν.

 

3) Γραμμή: Πάρος - Σύρος

Η Ερμούπολη της Σύρου είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων στην οποία βρίσκονται  Νοσοκομείο, Δικαστήρια, Υπηρεσίες και η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οπότε είναι απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Περιφερειακής μου Ενότητας (Πάρου και Αντιπάρου) να υπάρχει τις καθημερινές ένα πρωινό δρομολόγια με αναχώρηση από Πάρο και επιστροφή από Σύρο το απόγευμα ή το βράδυ. Για παράδειγμα εάν κάποιος πρέπει να βρεθεί για εργασία στην Ερμούπολη την Δευτέρα το πρωί, θα πρέπει να αναχωρήσει από την Πάρο το απόγευμα της Κυριακής, να διανυκτερεύσει στην Σύρο την Κυριακή και την Δευτέρα και θα επιστρέψει στην Πάρο την Τρίτη το βράδυ στις 22.30. Δηλαδή σχεδόν 3 εικοσιτετράωρα στην Σύρο.

 

Εκτιμώ ότι τα παραπάνω θέματα θα πρέπει να απασχολήσουν κάποιο από τα προσεχή περιφερειακά συμβούλια.

 

Με εκτίμηση

Κώστας N. Μπιζάς

Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ....για ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στο Γραφείο του ΓΑΠ

Οι άνθρωποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Έχουν κόψει απ΄όλο τον κόσμο μισθούς και συντάξεις, διορίζουν όποιους θέλουν όπου γουστάρουν ( η ΕΣΗΕΑ χθες 19-1-2011 κατήγγειλε τους διορισμούς στην ΕΡΤ), η ανεργία έχει φτάσει στο Θεό με επίσημα δικά τους στοιχεία κι αυτοί εγκρίνουν υπερωρίες 13.000 € στο Γραφείο του πρωθυπουργού, που κατά τ΄άλλα θλίβεται,όπως λέει, για τα μέτρα που είναι υποχρεωμένος να πάρει επειδή η επάρατος δεξιά τάφαγε. Δείτε την απόφαση:

.... Αποφασίζουμε
Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους δέκα τριών χιλιάδων τριάντα τριών και εβδομήντα λεπτών (13.033,70).€ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ειδικός φορέας 23-650 Κ.Α.Ε 0511 οικ. έτος 2011
για υπερωριακή απασχόληση.

Η Προϊσταμένη Γραφείου

Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης

Αργυρώ Αλεβιζοπούλου

Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε όλη την απόφαση για του λόγου το αληθές.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91926%CE%94%CE%9B-%CE%97



Υ.Γ. Το όνομα της υπογράφουσας την απόφαση ΑΡΓΥΡΩ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ σας θυμίζει τίποτα;

Πράσινα συντρόφια να τον χαίρεστε το λυπημένο για τα μέτρα πρωθυπουργό σας.
Σας δουλεύει όπως και όποτε θέλει.
Βοηθήστε τον με ότι έχετε ευχαρίστηση να δώσει καμιά υπερωρία ακόμα....

Μανώλης εξ Απειράνθου