slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιος θα απαντήσει στην Κοινωνία της Ρόδου ;

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για την ύπαρξη κεραιών εκπομπής ραδιοσημάτων, αισθανόμαστε την ανάγκη να καταθέσουμε τα ερωτήματά μας, ως εξής :
1. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και οι κεραίες εκπομπής ραδιοσημάτων πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου (περιβαλλοντική αδειοδότηση, χορήγηση άδειας εγκατάστασης κατασκευής κεραιών κλπ) ;
2. Έχουν χορηγηθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, οι.....

Πάρος, Παροικία: Oι πολίτες μιλούν στο parianostypos.gr για το έργο κατασκευής πεζοδρομίου στον περιφερειακό

Ενώ οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου σε ένα τμήμα της περιφερειακής οδού της Παροικίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωση του έργου, πολίτες της Πάρου αλλά και επαγγελματίες της περιοχής του περιφερειακού μίλησαν στο parianostypos.gr για τη σημασία του έργου αυτού.

  

Καταγγελίες Ντινόπουλου: Διευθύνων σύμβουλος με προνόμια κροίσου!


Φοβερές καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ για πάρτι στη ΔΕΣΦΑ και για ανοχή από πλευράς Λιβιεράτου

Ταραχή προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αργύρη Ντινόπουλου για τα έργα και τις ημέρες του γνωστού και …
παντός καιρού Παπαρσένου για τον οποίο πολλές φορές το parapolitika.gr έχει γράψει. Ο Παπαρσένος λοιπόν αυτή την περίοδο έχει τεθεί επικεφαλής της ΔΕΣΦΑ την ώρα που ο Σαμαράς αγωνίζεται να πείσει τους ρώσους επενδυτές για.....

Στο 26% η ανεργία το τέταρτο τρίμηνο του 2012

anergia (2)ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ  ΣΤΟ 7% ΗΤΑΝ Η ΑΝΕΡΓΙΑ  ΤΟ 2009 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Όπως ανακοινώθηκε από την Στατιστική Ελληνική Αρχή την Πέμπτη, το τέταρτο τρίμηνο του 2012 το ποσοστό ανεργίας σκαρφάλωσε στο 26%, από 24,8% που ήταν το τρίτο τρίμηνο.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε ......

NEA Δικαστική «καμπάνα» για τον Χαράλαμπο Κόκκινο

kokkinos mpamphs
Σύμφωνα με τον τοπικό τύπου και τα ΜΜΕ, σε νέους μπελάδες μπήκε ο π. γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Χαράλαμπος Κόκκινος.
Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου για ψευδείς βεβαιώσεις. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Κόκκινος, στη διάρκεια της θητείας του ως περιφερειάρχης, υπέγραψε ψευδώς διαταγές πορείας του υπηρεσιακού οχήματος με τις οποίες εγκρίθηκαν αντίστοιχες μετακινήσεις στη Σύρο, οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, με.....

Πάκης Παπαγαλάκης: Το ΕΣΡ να αφήσει τον Τράγκα να βρίζει γιατί ο Χατζηνικολάου μου δίνει βήμα... σε αντίθεση με το MEGA

«Η τρόικα δεν αντιλαμβάνεται που έχει φτάσει η κοινωνία, η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι διατεθειμένη να ανεχθεί κάποια πράγματα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, όπου έχει μόνιμο στασίδι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παυλόπουλου:

Πάνε να "Φάνε" οι Αριστερο-"Προοδευτικοί" τον Κεφαλογιάννη , τον Κωτούλα ?

Παρατηρώ μία μεγάλη κινητικότητα και μία συντονισμένη επίθεση προς τον Μ. Κεφαλογιάννη επειδή ΔΕΝ ψήφισε ΥΠΕΡ της άρσης ασυλίας του Η. Κασιδιάρη...

Λες και δεν μπορεί να έχει κάποια διαφορετική άποψη από την επικρατούσα ένας βουλευτής όπως προβλέπει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Η απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των "προοδευτικών" συνεχίζεται με την ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ των κειμένων του ιστορικού Ιωάννη Κωτούλα ώστε να παρουσιαστεί σαν ΝΑΖΙστης!!!

Xάκαραν το naxos-news.

Τσαντίστηκε ο Χατζηνικολάου επειδή το ΕΣΡ δεν αφήνει τον Τράγκα να βρίζει αυτούς που του πληρώνουν τις κρατικές διαφημίσεις στη φυλλάδα

Πυρ και μανία ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης για την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ στον Real FM (για μπινελίκια του Τράγκα στη Μέρκελ και γενικά βωμολοχίες), την ίδια ώρα που αθωώθηκε το MEGA για τη μη μετάδοση ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί με tweet του αναρωτιέται: «Θέλουν να μας κλείσουν ή να μας μετατρέψουν σε...ΜEGA του ραδιοφώνου;  { ΩΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ }Ιδού το ερώτημα! #ΕΣΡ». Προέτρεψε μάλιστα τους ακροατές του «Στις 10 μη χάσετε την τιμωρημένη απο το ΕΣΡ εκπομπή μου στον Real FM!»

Η Αυγή λέει ότι ο Τσίπρας πήγε στον ΔΟΛ και είδε Ψυχάρη αλλά κρύβει ποιος άλλος ήταν παρών

Κι όμως, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ συχνά πυκνά επιτίθεται στον ΔΟΛ και σε συγκεκριμένα στελέχη και αρθρογράφους του, χθες ο πρόεδρος του επισκέφθηκε το κτίριο της Μιχαλακοπούλου και είχε σειρά συναντήσεων όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αυγή.


Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Βασίλη Μουλόπουλο (που πριν πολιτευθεί ήταν διευθυντής σύνταξης στο Βήμα), συναντήθηκαν με τον Σταύρο Ψυχάρη και διευθυντικά στελέχη από το Βήμα και τα Νέα. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, παρών στη συνάντηση ήταν και ο κ. Μπόμπολας. Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί και τα γραφεία της Καθημερινής στο Φάληρο. Η Αυγή αναφέρει ότι αυτός ο κύκλος επαφών του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους του ΜΜΕ θα κορυφωθεί με μεγάλη δημόσια εκδήλωση με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων και από το εξωτερικό.

iefimerida.gr 

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Φιλώτι



Κεφαλογιάννης σε δημοσιογράφους: Γράψτε ότι θέλετε αρκεί να βάλετε καλή φωτογραφία


Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας του κόμματος, προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση του μετά τις επιθέσεις των δημοσιοκάφρων για την αρνητική ψήφο που έδωσε για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Μόλις είδε ότι επέμεναν στις παπαριές τους τους απάντησε καταλλήλως...

Τελικά ο Μαλαχίας προφήτευσε μαλαχίες: Αργεντίνος ο νέος Πάπας Φραγκίσκος ο Α'


Ο Καρδινάλιος του Μπουένος Άιρες Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο ανακοινώθηκε ως ο νέος Ποντίφικας με το όνομα Πάπας Φραγκίσκος ο 1ος, κόντρα στις δήθεν προφητείες Μαλαχία που μιλούσαν για μαύρο Πάπα. Σε ηλικία 76 ετών, είναι ο πρώτος Πάπας από τη Νότια Αμερική.

Απίστευτο υβρεολόγιο ΑΥΓΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Άδωνι!!! Δείτε πως τον βρίζουν



Έχουν χάσει την  ψυχραιμία τους και το δείχνουν χτυπώντας όσους τους τα χώνουν καθημερινά και αντιστέκονται στον αριστερό φασισμό. Δείτε πόσο χυδαία βρίζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη (φαντάζομαι όλοι κατΠροσθήκη λεζάνταςαλαβαίνουμε κατ' εντολή ποιου είναι η υβριστική επίθεση... ένας είναι ο "έγκριτος" που το 2010 και 11 παντελόνιασε 2,1 μύρια από τους μαλάκες τους έλληνες και ότι γράψει τελευταία του το ακυρώνει ο Άδωνις):

Αφήγηση Παραμυθιών στο Φιλώτι

Η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου διοργανώνει εκδήλωση Αφήγησης Παραμυθιών το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στο Φιλώτι.
Η εκδήλωση με τίτλο “Χίλια Δυο κι Ένα Λογάκια, Σαν Κλωστές σα Ρεβυθάκια” θα γίνει από την .....

Εκδρομή Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου στ' Απεράθου για τσ' Αποκριές

Ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου πραγματοποιεί 3μερη εκδρομή στο Χωριό μας τ' Απεράθου για το 3μερο της Αποκριάς.
Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ η επιστροφή θα γίνει την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 από το λιμάνι της Χώρας.
Πάμε να συναντήσουμε τους κουδουνάτους, να ακούσουμε βιολοντούμπακα, να φάμε παραδοσιακούς μεζέδες, να πιούμε ντόπιο κρασί, να διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς οι Απεραθίτες γνωρίζουμε.
Πάμε να ζήσουμε από κοντά τα έθιμά μας...