slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ορθη επανάληψη


Παρών στην Επιτροπή Θεσμών θα είναι ο Καραμανλής


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επικοινώνησε σχετικά με τον Πρόεδρο της Βουλής
Στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής δηλώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και τον ενημέρωσε ότι είναι στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν τη Δευτέρα.

Πρόσκληση για συζήτηση στο Άλσος της Έλλης . Απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτης






Πρόσκληση για συζήτηση στο Άλσος της Έλλης Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης: Πρόσκληση για συζήτηση στο Άλσος της Έλλης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης
και η Δημοτική Παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα» την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023,
ανοίγουν ένα νέο κύκλο συναντήσεων και επαφών με κατοίκους της Χώρας
Νάξου.
Στόχοι των συναντήσεων είναι:
• Η συμμετοχή των δημοτών στην καταγραφή των προβλημάτων που

Υπουργείο Περιβάλλοντος - Σκρέκας: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να ιδιωτικοποιήσει το νερό

«Καμία πρόθεση δεν έχει η κυβέρνηση να προβεί σε ιδιωτικοποίηση του νερού». Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας σε συνάντηση που πραγματοποίησε με αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) υπό τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου και της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ), υπό τον πρόεδρό της, Δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έγινε απολύτως σαφές ότι η πολιτεία διατηρεί το σύνολο των ρυθμιστικών- κανονιστικών αρμοδιοτήτων για την άσκηση της υδατικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής κοστολόγησης και τιμολόγησης της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

ΤV περσόνες σε ρόλο «αστυνομίας» με πενθόμετρο

Του  Κώστα  Μπουρούση 
Ο μικρός αρβυλιστής Αντώνης Κανάκης, ο χιουμορίστας Νίκος Μουτσινάς, η πενθούσα Κατερίνα Καινούργιου και ο οργίλος Γιώργος Λιάγκας «ξεσπαθώνουν» κατά της εξουσίας, στήνοντας τηλεοπτικούς θρήνους, αλλά και καβγάδες, εργαλειοποιώντας το σοκ και την οργή, για την αυτοπροβολή τους

Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση. Τι σχέση έχει ο Μάο με τις ντόπιες TV περσόνες; Ουδεμία. Αφήστε που οι περισσότερες πιθανότατα αγνοούν την ύπαρξή του. Ωστόσο, το απόφθεγμά του περιγράφει μέχρι κεραίας αυτό που συνέβη -για μία ακόμα φορά- στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, την επομένη του θανατηφόρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

"Η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τις νέες τεχνολογίες στο στόχαστρο της Χρηστιάννας Πάπιτση"

Ο Πολιτισμός στην Ελλάδα προσφέρει ένα πλούσιο πεδίο προκειμένου για την κεφαλαιοποίησή του προς όφελος της αειφόρου οικονομικής ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες.  Η Χρηστιάννα Πάπιτση επενδύει στην έρευνα σχετικά με τους καινοτόμους τρόπους διαχείρισης του Πολιτισμού μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία. Τον δρόμο της έρευνας επέλεξε προκειμένου να συμβάλλει, με σοβαρότητα και ακρίβεια, στο να εδραιωθεί στην πράξη μια ορθή βάση ανάδειξης του πλούσιου πολιτιστικού προϊόντος, αρχικά των Κυκλάδων, του Νοτίου Αιγαίου και ευρύτερα της Ελλάδας.