slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ_Τ_Η ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ευρείας αποδοχής από το επιχειρηματικό κοινό των Κυκλάδων έτυχαν οι υποστηριζόμενοι και από την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων οι Κωνσταντίνος Γαβιώτης (Τομέα Τουρισμού), Δημήτρης Πλυτάς, αναπληρωτής Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Σύρου (Τομέα Υπηρεσιών) αλλά και Μαρία Λοτσάρη (Τομέα Τουρισμού), στις εκλογές του Επιμελητηρίου και παρόλο που έθεσαν όλοι τους για πρώτη φορά υποψηφιότητα, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των κυκλαδιτών επιχειρηματιών του κλάδο τους και εξελέγησαν και οι τρεις.
Ο Κωνσταντίνος Γαβιώτης, δημοτικός σύμβουλος και Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Σύρου μετά την εκλογή του στο Επιμελητήριο στον Τομέα Τουρισμού εκλέχτηκε μάλιστα και αναπληρωτής πρόεδρος.
 Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων εύχεται καλή θητεία στα νέα μέλη του Επιμελητηρίου.

Κυβέρνηση Σαμαρά πριν από το Πάσχα

Από τον ξεσηκωμό στην παρέλαση της
28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Όσοι θέλουν εκλογές μετά τις 25 Μαρτίου ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών. Σύμφωνα για παράδειγμα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» (της οποία ως γνωστόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Π. Καψής υπήρξε διευθυντής) «ο του Μεγάρου Μαξίμου προβλέπειεκλογές μετά το Πάσχα και εφόσον έχουν υλοποιηθεί στο ακέραιο όλες οι απαραίτητεςενέργειες για την ολοκλήρωση του PSI».Σχεδιασμός
Η εφημερίδα δεν....

Η Τρόϊκα αναζητεί σωτηρία στο ….Ζάππειο του Σαμαρά!

Με  όλους τους στόχους του Μνημονίου …εκτός και την ύφεση επιδεινούμενη, οι εμπειρογνώμονες  της Τρόικα, αναζητούν τρόπους να σώσουν τα προσχήματα, το  πρόγραμμα που εκπόνησαν, την προσωπική τους αξιοπρέπεια, αλλά και την αξιοπιστία και το κύρος των Οργανισμών που εκπροσωπούν.
Έτσι, σύμφωνα με επίσημες συζητήσεις, αλλά και ανεπίσημες διαρροές, αρχίζουν να ξανασκέφτονται ιδέες και προτάσεις, που έως πρόσφατα δεν ήθελαν κάν να ακούσουν, τις απέρριπταν συλλήβδην και άνευ συζητήσεως.
Πιο συγκεκριμένα:

Η ΝΔ θέτει θέμα αποζημιώσεων από την Τουρκία για τις πυρκαγιές

Ο Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις νεώτερες δηλώσεις του κ. Μεσούτ Γιλμάζ, τόνισε τα ακόλουθα :

Νέα Δημοκρατία : Το λιγότερο - αστεία η προσπάθεια του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ να ανασκευάσει

«Η προσπάθεια του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ να ανασκευάσει τα όσα απεκάλυψε για την ανάμειξη των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στους εμπρησμούς Ελληνικών δασών είναι – το λιγότερο- αστεία. Γι αυτό και περισσότερο επιβεβαιώνει, παρά διαψεύδει, την αλήθεια των καταγγελιών που έκανε.

Πάρος: Ανασκόπηση 2011 σε 5 λεπτά

Το 2011 μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες, αφήνοντάς μας ευχάριστες ή λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις στιγμών, από γεγονότα, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, δημόσιες
συζητήσεις που μας πρόσφεραν τη γεύση της χαράς ή του προβληματισμού στο νησί μας.
Οι μεγάλες αλλά και οι μικρές στιγμές της Πάρου το 2011, απαθανατίστηκαν μέσα από την κάμερα του parianostypos.gr, αμερόληπτα, αντικειμενικά και έγκυρα. Το parianostypos.gr, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά ποιοτικής και έγκαιρης ενημέρωσης στην Πάρο, ήταν πάντα παρόν στην καρδιά των γεγονότων, τα οποία σας μετέφερε με την ακριβή και έμπειρη ματιά ενός ποιοτικού διαδικτυιακού μέσου πληροφόρησης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ 2011-2012

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
27/12/2011 Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγου Φιλωτιτών, Φιλώτι
19.00 μ.μ. Συναυλία με χριστουγεννιάτικες και γιορτινές μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο, με το κουαρτέτο εγχόρδων FOUR SEASONS
31/12/2011 Χώρα και χωριά της Νάξου
Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Μπάντα του Δήμου στην Χώρα και τα χωριά της Νάξου.
02/01/2012 Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»
19:00μ.μ. Κοντσέρτο κλασσικής κιθάρας και πιάνου από τον Νίκο Αθαν. Καραβία και την Βικτωρία Κιαζίμη.
06/01/2012 Κεντρική Πλατεία στην Παραλία της Χώρας
Μουσικό δρώμενο στην παραλία της Χώρας, μετά την ολοκλήρωση της τελετής Αγιασμού των υδάτων.

Επιστολή Περιφερειάρχη στον Υπουργό Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο

 Την απευθείας παραχώρηση στους αντίστοιχους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου των ακινήτων διαχείρισης της «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε» ζητεί και προτείνει με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης προς τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.
Το περιεχόμενο της επιστολής, που κοινοποιείται στον υφυπουργό Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, έχει ως εξής:

Είσαι σοβαρός ρε Χατζηνικολάου που θες να στα πούνε ωμά; Στα είπε ο Καραμανλής και είδαμε τι του έσουρες...

Για άλλημια φορά ο Νίκος Χατζηνικολάου μας προκαλεί και νομίζει ότι έχουμε κοντή μνήμη όπως θα τον βόλευε... Δείτε  τι έλεγε για τον Καραμανλή και το ΓΑΠ αυτός που απαιτεί τι να πούνε οι Έλληνες πολιτικοί προεκλογικά, όπως έγραψε στο τελευταίο του άρθρο στη RealNews: 

Συνέχεια στα Δώρα ΠΑΣΟΚ το 2012 : Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την 1η Ιανουαρίου (όλες οι αλλαγές)

Από έξι μήνες έως και 3 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από την 1η Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ασφαλιστικός νόμος 3863/2010.

Τα νέα αυξημένα όρια θα ισχύσουν για όλους τους ασφαλισμένους, πλην εκείνων που έχουν ασφαλιστεί πρώτη φορά πριν το 1983.

Τα Δώρα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται και το 2012 : Μειώσεις μισθών έως 52% φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο

Μειώσεις μισθών έως 25% φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ την προσεχή διετία αναμένονται περαιτέρω περικοπές. Οι προσαρμογές των αποδοχών προωθούνται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Οι διατάξεις του νέου μισθολογίου τίθενται σε ισχύ αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου 2011, επιφέροντας μισθολογικές απώλειες στους δημοσίους υπαλλήλους από 200 έως και 950 ευρώ ανάλογα με το υπουργείο και τα χρόνια προϋπηρεσίας.Ωστόσο, το μέγιστο ποσοστό μείωσης των αποδοχών των δημοσιών υπαλλήλων για τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου έχει ορισθεί στο 25%.Δηλαδή όταν η μείωση των αποδοχών που θα προκύψει από το ενιαίο μισθολόγιο ξεπερνά το ....

Πρώτα μας ήπιε το αίμα και τώρα μας ειρωνεύεται στέλνοντας χρόνια πολλά ακόμα και σε όσους δεν τον αγαπάμε!!!

Αφού μας γάμησ@@, τώρα μας ειρωνεύεσαι.... και θες και να σε αγαπάμε κι από πάνω!!!

Και που 'σαι; Βάζε και κάνα τόνο βρε αγράμματε....  Το τελευταίο το αφιερώνουμε  σε όσους μας κατηγορούν για ανορθόγραφους

Στην Αθήνα μεταφέρεται αυτή την ώρα οπ τρομοκράτης Εφραίμ

Στην Αθήνα μεταφέρεται τελικά ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ  ο ηγούμενος Εφραίμ, συνοδεία περιπολικών. Αποβιβάστηκε στο λιμάνι Νέων Ρόδων, όπου τον παρέλαβαν αστυνομικοί. Η Ελληνική Αστυνομία έκρινε προφανώς ότι αν τον κρατούσαν στη Θεσσαλονίκη μπορεί να τους την κοπάναγε....