slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπομονή! Θα μας σώσουν … εξαθλιώνοντας μας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Φίλες/οι τις τελευταίες ημέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου μια και η εξουσία έβγαλε την μάσκα της και φάνηκε το σκληρό της προσωπείο!!!
Τα γεγονότα πολλά και σημαντικά και ξεκινώ από την υπόθεση της Κερατέας όπου η ίδια η πολιτεία παρανομεί έναντι των δικών της αποφάσεων δηλ. ότι όπως φαίνεται στα δικά της έγγραφα ο χώρος έχει επιλεγεί για Χ.Υ.Τ.Α και όχι Χ.Υ.Τ.Υ και φυσικά ξεχνά ότι η περιοχή ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηρισθεί ως Τοπίο ιδιαίτερου Φυσικού Κάλους. ΦΕΚ 852/Β/3.9.1980 και το κυριότερο ότι είναι Ιστορικός και Αρχαιολογικός Χώρος. ΦΕΚ 1070/Β/29.12.1995.

Προκλητικά αγνόησε και την απόφαση του δικαστηρίου για παύση των εργασιών και συνεχίζει να βάζει τους Ματατζήδες να δέρνουν τον κόσμο που απαιτεί την απομάκρυνση τους από τον τόπο τους.
Βέβαια τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε όταν το όλο εγχείρημα θύμισε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες μια και πήγαν στα μουλωχτά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου για να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους και να δημιουργήσουν τετελεσμένες καταστάσεις υπέρ των εργολάβων που θέλουν μετά τα μεγάλα έργα και τα διόδια να βάλουν το μακρύ τους χέρι και στην διαχείριση των απορριμμάτων.
Το άλλο θέμα των τελευταίων ημερών έχει να κάνει με την λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία που υποτίθεται ότι έχουμε και η οποία διαγράφει τον βουλευτή (κ. Παπαχρήστου) που διαφώνησε με την κυβερνητική και κομματική γραμμή. Επίσης αυτή η ψευτοδημοκρατία αρνείται να δώσει το λόγο μέσα στην Βουλή σε μία εκλεγμένη από κάποιες χιλιάδες ανθρώπους ανεξάρτητη βουλευτίνα (κ. Σακοράφα) γιατί τα όσα θα πει δεν τους συμφέρουν.
Θα αναφερθώ τώρα στην απεργία και την μεγάλη πορεία χιλιάδων ανθρώπων της περασμένης Τετάρτης όπου είδαμε και βιώσαμε τερτίπια και μεθοδεύσεις που μας θύμισαν άλλες εποχές. Συγκεκριμένα είδαμε τους κουκουλοφόρους (κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες και στο διαδίκτυο) να χαριεντίζονται με τους Ματατζήδες και τελικά να στήνουν την προβοκάτσια με τις μολότοφ με την οποία πέτυχαν την αποκοπή του μεγάλου όγκου των διαδηλωτών στα δύο με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να φτάσουν όλοι στην Βουλή για να βροντοφωνάξουν με μια φωνή “Κλέφτες .. Κλέφτες”
Φοβούμενοι ίσως την βοή του συγκεκριμένου συνθήματος αλλά και τον μεγάλο όγκο της συγκέντρωσης φρόντισαν να απεργήσουν την ίδια μέρα και οι αβανταδόροι δημοσιογραφοκαναλάρχες για να μη δουν και οι υπόλοιποι Έλληνες τις εικόνες και αναθαρρήσουν και αποφασίσουν να μπουν και αυτοί ενεργά στον αγώνα και στην προσπάθεια να τους πετάξουμε από το σβέρκο μας!!!
Για να απαλύνουν τις εντυπώσεις (ίσως και για να μετριάσουν τους προσωπικούς τους φόβους) βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να προσπαθούν να χρεώσουν στον Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α την αυθόρμητη οργή του κόσμου η οποία ξέσπασε πάνω στον άφρονα για μένα κ. Χατζηδάκη (μια και προσπάθησε γελαστός και σαν να μην συμβαίνει να περάσει ανάμεσα από τους οργισμένους διαδηλωτές.)
Όχι κύριοι δεν είναι έτσι, έτυχε να δω την σκηνή από σχετικά μικρή απόσταση και δηλώνω ότι τον κ. Χατζηδάκη όταν τον αντιλήφθηκε, τον κυνήγησε άναρχα μερίδα εξοργισμένου κόσμου. Ευτυχώς δεν συνέβηκαν τα χειρότερα μια και στο πρόσωπο του κ. Χατζηδάκη εκείνη την στιγμή όλοι εκείνοι που τον ξυλοκόπησαν έβλεπαν αυτούς που μας οδήγησαν εδώ, με τα ψέματα , την ανικανότητα, τις παραλήψεις, τις κλεψιές τους αλλά το κυριότερο με το θράσος τους να λένε ότι θα μας σώσουν … εξαθλιώνοντας μας!!!

Υποσημείωση:

Από ότι άκουσα ο Εισαγγελέας δείχνοντας ευαισθησία διέταξε έρευνα για το συμβάν αλλά φαίνεται ότι όλη αυτή η ευαισθησία εξαντλήθηκε και δεν περίσσεψε τίποτα και για τον απλό άνθρωπο από την Κερατέα που οι Ματατζήδες του έσπασαν το κεφάλι!!!

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δρυμαλίας Νάξου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΩΣ BLOG ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΈΝΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ
Σας καλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή την Κυριακή 26
Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο Λύκειο Τραγαίας (Χαλκί)
Θα έχουμε κοντά μας τον Άγιο Βασίλη με αρκετούς βοηθούς του, το Χιονούλη
(ζωντανός χιονάνθρωπος) και τον Ελατούλη (ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο) για
να μας βοηθήσουν στα:

- Θεατρικό παιχνίδι
- Εργαστήρι κατασκευών
- Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής
- Ζωγραφική προσώπου
- Ταχυδρομείο προς τον Άγιο Βασίλη
- Δέντρο των ευχών

Επίσης, παράλληλα, για τους «μεγάλους» μας φίλους, θα έχουμε
ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ (γνωρίζουμε και δοκιμάζουμε τα κρασιά των χωριών μας)
Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα με πολλές – πολλές εκπλήξεις!
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22850 31955

Το Mega... τρέμει

Πρώτο και μέγα θέμα χθες στο Mega το επεισόδιο Χατζηδάκη! Τυχαίο; Όχι μόνο, αλλά και πολυαναμενόμενο. Από χθες Βροχή έπεφταν τα στοιχήματα στις παρέες σε δρόμους, γραφεία και καφενεία για τη χθεσινοβραδινή «εργολαβία» του Πρετεντέρη, της Όλγας του Καψή και των λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων". Ακόμη και εκ Βρυξελλών ορμώμενων!

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, δημοσιογράφοι μεγίστου επιπέδου όπως αυτοί, να χειριστούν διαφορετικά μια αναπάντεχα μεγάλη διαδήλωση, και μια επιτυχημένη γενική απεργία, χωρίς ξυλοδαρμό Χατζηδάκη;
Ασφαλώς ένα τέτοιο θέμα δεν ήταν....
μόνο (λαχείο!) αλλά και καυτή πατάτα όπως αποδείχθηκε Οι επικοινωνιακοί ινστρούχτορες του μεγάλου....
καναλιού, των μεγάλων επιχειρηματιών και της μέγιστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ξέφυγαν τόσο, που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο σε εμετικές κορώνες και εκκλήσεις για «παραδειγματική τιμωρία του απολίτιστου αλητήριου όχλου του χωρίς κουκούλα, παρακαλώ», όπως συμπλήρωνε έντρομη η Τρέμη. Και όλα αυτά τα γραφικά στο όνομα της υπεράσπισης, του Πολιτικού μας Πολιτισμού που οι ίδιοι έχουν διασύρει κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, είτε αβαντάροντας ανοιχτά τις επιλογές Παπανδρέου, είτε διασύροντας όποιον διαφωνεί δημόσια και ανοιχτά.

Τέτοιος και τόσος φόβος τους έχει καταλάβει που όταν ακόμη και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να εμφανιστεί πιο ψύχραιμος, ψελλίζοντας -άχρωμα ασφαλώς- ότι δεν θα έπρεπε να διασύρονται όλοι όσοι διαδηλώνουν ο μαινόμενος πλέον Πρετεντέρης του απαντά επί λέξη: "Τελείωσε, πάμε παρακάτω κύριε Υπουργέ…"

Δηλαδή, επί το απλούστερο: Στο σπίτι μας εμείς κάνουμε κουμάντο, για να δούμε εσείς εκεί στο υπουργείο σας που κοντέψατε να χαρίσετε 24 δις ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά ευτυχώς δεν το κάνατε κλπ,κλπ.

Έτσι, όπως το πάνε αυτοί σε λίγο θα υπαγορεύουν από τηλεοράσεως και έκτακτα "προεδρικά διατάγματα"…

Και μη χειρότερα!
από το antinews
apneagr

ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ....


Η δημοκρατία της στρατευμένης ενημέρωσης…

Χθες, οι εφημερίδες δεν κυκλοφόρησαν λόγω της προχθεσινής απεργίας, σήμερα, δύο ημέρες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα, θα περίμενε κάποιος να αναφέρονται τα επεισόδια στις πρώτες σελίδες, αμ δε, όλες οι προοδευτικές και σοβαρές, λεγόμενες εφημερίδες, δεν κάνουν καμιά αναφορά, ακολουθούν το δόγμα του αφεντικών τους ΔΝΤ και ΕΚΤ, «Δεν προβάλλουμε ότι δεν μας συμφέρει».

Είναι πλέον περισσότερο από φανερό ότι το πρόβλημά μας είναι πνευματικό. Υπάρχει οπωσδήποτε οικονομική κρίση, πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι μεγαλύτερη είναι η πνευματική κατάντια των προοδευτικών ταγών της ενημέρωσης.

Parospress

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ…

Τα σχόλια περιττεύουν. Ενημερώστε απλώς τους ανέργους, τους πολύτεκνους, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς,  όλους τους Έλληνες. Βροντοφωνάξτε μήπως σας ακούσουν και καταλάβουν : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά μόνον για τους υποψηφίους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Α.Α.

http://filotimia.blogspot.com/2010/12/blog-post_1497.html