slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γ.ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ».

Κυρίαρχο θέμα του συνεδρίου ήταν η μεταρρύθμιση του κράτους σαν θεμέλιος λίθος για την ανάπτυξη.
Στο συνέδριο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, managers, εκπρόσωποι του........

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Α) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Β) Προς τους Προέδρους της Δ.Κ. Νάξου, Δ.Κ. Αγ. Αρσενίου και Τ.Κ. Κυνιδάρου, Τ.Κ. Κορωνίδας, Τ.Κ. Βίβλου.
Γ) Προς τον εκπρόσωπο της Τ.Κ. Εγγαρών.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 10 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα: 19.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διαδηλώσεις για τον 15χρονο Αλέξη - Ούτε κουβέντα για την 15χρονη Μυρτώ


Πάντοτε οι "αριστεροί" ήταν υποκριτές στην Ελλάδα και προσπαθούσαν μέσα απο νεκρούς να κερδίσουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

Έτσι στην περίπτωση του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η "αριστερά" και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν οτι έχουν φοβερά αντανακλαστικά και έκαψαν τη μισή Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην "αστυνομική βία".

Τι και αν αποδείχθηκε οτι υπήρξε εξωστρακισμός της σφαίρας. Αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει την "αριστερά" που 3 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό θα "τιμήσει" την μνήμη του Αλέξη με διαδηλώσεις και πορείες.

Τι έκανε όμως η "ελληνική" αριστερά για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό ως θανάτου απο Πακιστανό, της 15χρονης Μυρτώ; Η απάντηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα!

Ο Πακιστανός που βίασε και έδειρε μέχρι θανάτου την Μυρτώ

Γιατί; Μα γιατί ο δράστης ήταν ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης. Και η αριστερά έχει αποδείξει οτι νοιάζεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες.

Την ώρα που η Μυρτώ βρίσκεται σε κώμα κανένα αριστεροπροοδευτικό ΜΜΕ δεν λέει λέξη για αυτήν. Κανένας αριστερός βουλευτής δεν μιλάει για την Μυρτώ.

Για τον Αλέξη όμως πορείες, διαδηλώσεις, παρεμβάσεις.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.. Στο πτώμα του πατάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η "αριστερά" για να κερδίσουν ψήφους!

Η δήθεν "ανθρωπιστική" αριστερά ενδιαφέρεται μόνο για ψήφους στην πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους Έλληνες.

Μόνο ψήφους ψάχνει πατώντας σε πτώματα όταν αυτά προέρχονται απο την αστυνομία ή τα μνημόνια.

Για όσους βιάζουν ή σκοτώνουν οι λαθρομετανάστες η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε κουβέντα!





http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/15-15.html

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ: "ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ"


pasok

amirasΟ π@νάθλιος αρχηγός του Πασοκ, Βενιζέλος, σκοπεύει να προτείνει στην βουλή την Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Η πρότασή του πρέπει να ενεργοποιήσει τα πολιτικά αντανακλαστικά όλων των Ελλήνων.

Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί να τεθεί εκτός νόμου το Πασοκ και η εσωτερική Τροϊκανή ληστοσυμμορία: Πασοκ-ΝΔ-Δημαρ.

Το τί εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, και το τι διαφωνίες έχει έκαστος εξ ημών με το εν λόγω κόμμα, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να παριστάνει το Πασοκ τον εισαγγελέα. Σε τελευταία ανάλυση η Χρυσή Αυγή ούτε το μνημόνιο υπέγραψε, ούτε εκχώρησε εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων, ούτε έκλεψε χρήματα από το δημόσιο ταμείο.

Ενώ για το Πασοκ, τί να πρωτοθυμηθούμε;

Μιλάμε για το πιό άθλιο κόμμα της μεταπολιτεύσεως, για το πιό προδοτικό, για το πιό μισελληνικό κόμμα της βουλής που επί 35 χρόνια έχει εξαπολύσει διωγμό εναντίον οιουδήποτε υπερασπίζεται τον Λαό και την Πατρίδα.

Πριν λίγες ημέρες αυτό το άθλιο κόμμα είχε το θράσος μαζί με την Δημαρ και την Νέα Δημοκρατία να απορρίψει την πρόταση του Συριζα για εξεταστική επιτροπή για το πώς υπαχθήκαμε στο μνημόνιο.

Στο Πασοκ προδίδουν την Ελλάδα και ύστερα έχουν το θράσος να παριστάνουν τους τιμητές και να ζητούν αντίπαλα κόμματα να τεθούν εκτός νόμου. Το βασικά επιχειρήματα του δωσίλογου Βενιζέλου είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυνταγματικό και αντικοινοβουλευτικό κόμμα. Φαίνεται ότι ο Βενιζέλος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι όλη η Ελλάδα πνέει τα μένεα ενάντια στο κοινοβούλιο.

Όσο για το Σύνταγμα αν κάποιος πρέπει να δικαστεί για την κατάλυσή του, αυτός είναι ο Βενιζέλος και η ηγεσία του Πασοκ, και όχι η Χρυσή Αυγή. Όσο για την κατηγορία του φιλοχουντικού κόμματος, θα συμφωνήσω. Αλλά με μία διαφορά.

Η χούντα που βιώνουμε σήμερα έχει επιβληθεί από το Πασοκ και όχι από την Χρυσή Αυγή. Το τελευταίο επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο δωσίλογος Ευάγγελος Βενιζέλος κατά της Χρυσής Αυγής είναι τα περί ναζισμού.

Δεν διαφωνώ ότι η Χρυσή Αυγή έχει ναζιστικό παρελθόν, αν και τώρα προσπαθεί να απορρίψει αυτό το παρελθόν. Το ζήτημα είναι ότι ο πιό πιστός δούλος του 4ου Ράιχ και των σημερινών ευρω-ναζί είναι ο Βενιζέλος και η κατοχική ληστοσυμμορία που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση. Η οποία σε κάθε ευκαιρία προσκυνά την Μέρκελ με εμετικό τρόπο.

Συνεπώς αν κάποιο κόμμα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αυτό είναι το Πασοκ. Το πανάθλιο κόμμα της προδοσίας και του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το πανάθλιο κόμμα του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το Πασόκ. Είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων.

Ιφικράτης Αμυράς

Η Σύρος γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο (φώτο & Βίντεο ) από το http://cyclades24.gr

Προσθήκη λεζάντας
Με τη λαμπρότητα που αρμόζει εορτάστηκε ο πολιούχος της Σύρου Άγιος Νικόλαος. Το πρωί της Πέμπτης 6/12 τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία χοροστατούντων των Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωρόθεου, Σερρών κ. Θεολόγου και Πολυανής και Κιλκισίας κ. Εμμανουήλ.
Λίγο πριν το πέρας της λειτουργίας σταμάτησε η βροχόπτωση κι έτσι η λιτάνευση της εικόνας και των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου έγινε κανονικά στους δρόμους της Ερμούπολης. Ακολούθησε δέηση στην Πλατεία Κανάρη και ρίψη στεφάνων στη θάλασσα στη μνήμη των πνιγέντων ναυτικών, από τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, τον Μητροπολίτη Σύρου και τον πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων Ναυτικών Σύρου Γιώργο Μηλιό
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος....

αναμνησεις



ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΞΟΥ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ  30!!!!!!! ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!!!!!!
 ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΞΟΥ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30!!!!!!! ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!!!!!!
αναρτηθηκε απο Antonia Maitou .στο facebook

Αυτές είναι οι τελικές προτάσεις Σαμαρά-Στουρνάρα για το φορολογικό


-Δεν κόβονται τα επιδόματα πολυτέκνων
-1950 ¤ έκπτωση φόρου μέχρι τα 18.000
-40% ο ανώτατος συντελεστής
-Αυτοτελής Φόρος 10% στα ενοίκια
-650 ¤ το τέλος επιτηδεύματος

Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: Καλύτερα «Ταλιμπάν της αλλαγής» παρά θαλαμηπόλος στο λόμπι της δραχμής


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα Bild.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού».

«Είναι αναμενόμενο οι θιασώτες του "ναι σε όλες τις συντεχνίες" και του "όχι σε οποιαδήποτε αλλαγή", να αντιδρούν στο μετασχηματισμό της οικονομίας μας και στον τερματισμό της οικονομικής μας εξάρτησης. Είναι προτιμότερο να σε λένε "Ταλιμπάν" της αλλαγής παρά θαλαμηπόλο στο λόμπυ της δραχμής...» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 

Ο Καμμένος ζητάει απεγνωσμένα τη λίστα Λαγκάρντ... φυσικά δεν θα του δοθεί γιατί η δουλειά του είναι άλλη


[Εκτός αν θεωρεί τον εαυτόν του τη κουτσομπόλα της γειτονιάς ή ντετέκτιβ να ψάξει να βρει ποιος έχει τι... Η λίστα θα δοθεί σε αυτούς που πρέπει για να ερευνήσουν αν τα ονόματα που περιέχει έχουν αποκρύψει εισοδήματα και όχι στον Καμμένο που θέλει να γίνει Βενιζέλος στη θέση του Βενιζέλου...]

Δεν θα δοθεί η λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα

«Όχι» στη χορήγηση αντιγράφων τόσο της δικογραφίας Ρουμελιώτη όσο και της δικογραφίας για τη λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα και ατομικά στους βουλευτές είπε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ ανατέθηκε στην...
Επιτροπή Πόθεν Έσχες με πρόεδρο τον Θανάση Νάκο.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος ζήτησε να δοθεί η δικογραφία στα κόμματα και το κάθε κόμμα, όπως είπε, « να αναλάβει ευθύνη για τυχόν διαρροές» [Δηλ. ρε Μαρκόπουλε αν δημοσιευθεί σε εφημερίδα πως θα ξέρουμε ποιος την έδωσε; Θα μας πει η εφημερίδα μου την έδωσε ο τάδε; Σοβαρότητα ρε και όχι λαϊκισμός...]. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να δοθεί και η λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα γιατί, υπογράμμισε, «δεν μπορούμε να έχουμε τους διάφορους να δημοσιεύουν διάφορες εκδοχές της λίστας και οι βουλευτές να μην μπορούν καν να τη δουν».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, ζητώντας να δοθεί η δικογραφία στα κόμματα. Ωστόσο, αντίθετα με την θέση που έχει πάρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Λαφαζάνης δεν τοποθετήθηκε αναφορικά αν πρέπει να δοθεί και ατομικά σε βουλευτές: Το θέμα «έχει λεπτές πλευρές», είπε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επεσήμανε ότι «όλο αυτό το θέμα έχει ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε εξεταστική επιτροπή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, η απόφαση για κάτι τέτοι θα ληφθεί την επόμενη φορά που θα συνεδριάσει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

enikos.gr

Γελάνε και τα τσιμέντα... μ' αυτό το πρωτοσέλιδο


Στήνουν το ίδιο σκηνικό... λένε οι κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ... Γιατί το στήνουν και ποιοι δηλαδή; Οι Αμερικάνοι που έφαγαν τον Καραμανλή, θέλουν να ρίξουν...

Άρχισε το πλιάτσικο στο κέντρο της Αθήνας!


Λεηλασίες σε μαγαζιά! 

Ένταση επικρατεί ήδη στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τις διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυτή την ώρα πολλοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας έχουν κλείσει, ενώ έχουν αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα δακρυγόνα. Οι πρώτες λεηλασίες δεν άργησαν να έρθουν καθώς μετά από σπασίματα σε τζαμαρίες μαγαζιών, μπούκαραν μέσα διαδηλωτές και άριχσαν να παίρνουν ρούχα και άλλα είδη μέσα από τα καταστήματα...

Το ΣΔΟΕ ελέγχει την περιουσία του μητροπολίτη Νικαίας


Εντολή να διενεργηθεί έλεγχος στην περιουσία του Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιου, με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν πως διαθέτει με την οικογένειά του μεγάλη ακίνητη περιουσία, καταθέσεις, έπαυλη με πισίνα και ακριβά αυτοκίνητα, έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.
Ο ίδιος ο Μητροπολίτης Αλέξιος απειλεί με μηνύσεις και αγωγές χαρακτηρίζοντας αναληθές και συκοφαντικό το σχετικό δημοσίευμα, όμως.....

Φτάνσαμε σε σημείο να πρέπει να διαψευσθούν τα αυτονόητα... για τέτοια παραπληροφόρηση μιλάμε

Διαψεύδει το υπ. Οικονομικών τη φορολόγηση σε μηδενικά εισοδήματα που διαρρέουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης
Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιβολή φόρου σε μηδενικά εισοδήματα δίνει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του.
Από την οδό Νίκης διαψεύδεται κάθε δημοσίευμα που αναφέρει ότι θα επιβαρυνθούν με φορολογία και εκείνοι που δεν έχουν εισοδήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χρυσή Αυγή: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να μην καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα

Με αφορμή τον χθεσινό «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τα δύο κόμματα να μην καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα για ψηφοθηρικούς σκοπούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΝΔ να αφήσει τις κλάψες και να συλλάβει άμεσα τους δολοφόνους της Μαρφίν. Αυτή παρέδωσε την χώρα στους αλήτες της αριστεράς τον Δεκέμβριο του 2008 με την ανυπαρξία της. Ο Σύριζα να πάψει να υποθάλπει τους κουκουλοφόρους και να καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα εκμεταλλευόμενος την απώλεια ανθρωπίνων ζωών».

Στουρνάρα άσε τα ψόφια...


[Το ότι ο Στουρνάρας αρνήθηκε να αγοράσει σπίτι στην κόρη του... δε σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει να βλέπει κάποιους ανθρώπους, όπως τους χαμηλοσυνταξιούχους ή τους πολύτεκνους σαν αριθμούς... αν είναι να αλλάξει λογική δεν θα μας πειράξει καθόλου να του αγοράσει του κοριτσιού ένα σπίτι αφού το μεγάλωσε με τη νοοτροπία ότι ο μπαμπάς είναι εδώ και θα σε αποκαταστήσει]
Ο κ. Στουρνάρας διηγήθηκε και μια προσωπική ιστορία στη ....

Δείπνος του Καραμανλή με 30 βουλευτές στη Βάρη

Πολλά είναι τα δείπνα και οι συναντήσεις που γίνονται τελευταία από γαλάζιους βουλευτές. Η εσωτερική αυτή κινητικότητα κορυφώθηκε και χθες το βράδυ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν σε ταβέρνα στη Βάρη, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ο λόγος ήταν η πρόσκληση που απεύθυνε στους ....

Σαμαράς στην Bild: «Χτίζουμε ένα success story»


Η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας μπορεί να συγκριθεί με εκείνη της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στη Bild. «Όμως, έχουμε πάρει το μάθημά μας από την ιστορία», ξεκαθάρισε.
«Η λιτότητα από μόνη της εν μέσω της ύφεσης δεν μπορεί να οδηγήσει σε μια υγιή οικονομία. Αυτή η πολιτική αποσταθεροποιεί τη δημοκρατία, καταστρέφει την κοινωνική συνοχή και μπορεί να .....

Δουλεύουν και εμάς και τον Σαμαρά !!!

Δεν είναι δυνατόν !!!

Μόλις πρίν δύο μέρες ο ΙΔΙΟΣ ο Α. Σαμαράς αναγκάστηκε να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ το 45% στην φορολογία και τα χαράτσια που διέρρεαν στα ΜΜΕ οι φορομπήχτες του οικονομικού επιτελείου και που έβγαλαν από τα ρούχα τους όλους τους Έλληνες...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Aυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε τους οργασμούς της!

Η 39χρονη Gretchen Molannen τα τελευταία 16 χρόνια υπέφερε από μια σπάνια ασθένεια που της προκαλούσε μέχρι και 50 οργασμούς την ημέρα.
Η γυναίκα είχε κατά καιρούς δηλώσει πως ζούσε ένα δράμα αφού δεν μπορούσε ούτε καν να εργαστεί.
Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει το ζευγάρι, έκαναν σεξ μόνο 4 φορές τον χρόνο καθώς η Gretchen έπειτα από κάθε συνουσία υπέφερε από φρικτούς πόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη ....

52χρονη σύζυγος αποπλανεί 13χρονο αγόρι

Σε ποινή φυλάκισης επτά ετών καταδικάστηκε έγγαμη ομογενής, που διατηρούσε σεξουαλική σχέση με ένα 13χρονο αγόρι, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.
Η 52χρονη ομολόγησε την ενοχή της στο δικαστήριο και παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική σχέση με το αγόρι που είναι φίλος του γιου της, επί δυόμιση χρόνια.
Στο διάστημα αυτό, εκτός από σεξ του πρόσφερε ναρκωτικά, αλκοόλ και δώρα συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων. Όπως υποστήριξαν οι κατήγοροι, με τις πράξεις της η 52χρονη έκανε το παιδί εξαρτημένο από τα ναρκωτικά.

Το νέο group Βαρδινογιάννη και ο Χατζηνικολάου

Σχέδιο αυτόνομης πορείας του στα ΜΜΕ φαίνεται να έχει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο τη μετατροπή του Star σε αμιγώς ειδησεογραφικό σταθμό αλλά και αξιοποίηση του δυναμικού του Star στον τομέα της ψυχαγωγίας που σήμερα κυριαρχεί στον σταθμό για την ευρύτερη ενίσχυση του ομίλου Βαρδινογιάννη στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει να δρομολογείται η διαδικασία με ταχείς ρυθμούς, με ερώτημα όμως τι θα γίνει με τη συμμετοχή που έχει στο Mega. Για το ....

"Το ΚΚΕ ξεπουλάει στο ντόπιο κεφάλαιο την υπεραξία της εργατικής δύναμης και ζητάει βασικό μισθό πείνας 751 ευρώ"


Ριζοσπάστης  Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2012  Σελ. /32

Η πρόταση του ΠΑΜΕ για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση:

Αξονας 2ος
ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Τα κατώτερα όρια μισθών και ημερομισθίων αποτελούν κατώτατα όρια αμοιβής μισθωτών της χώρας που απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αμείβονται με μισθό, ημερομίσθιο κατά μονάδα ή με οποιοδήποτε άλλο σύστημα...

Βρούτσης: Καταγραφή ακινήτων και εσόδων απ' αυτά, του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων (αναλυτικός πίνακας)


Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τη στεγαστική πολιτική με δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας και εξορθολογισμού των δαπανών στέγασης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθώς και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων υλοποιείται με απόφαση του υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση.
Στο πλαίσιο αυτό επιχειρείται εξέταση όλων των δυνατοτήτων περιορισμού των λειτουργικών δαπανών, η αποτελεσματικότερη διαχείριση των ιδιόκτητων κτιρίων αλλά και η ορθολογικότερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.
Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων το υπουργείο έχει προχωρήσει στις εξής ενέργειες:

Κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε το ΙΝΚΑ στη μάχη να μην εισπράτεται το χαράτσι απ' τη ΔΕΗ

 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 408 05.12.12
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ τους

Σύσκεψη Χαρακόπουλου με παράγοντες για τις κρατικές ενισχύσεις

  Τα ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει ως προς την υλοποίηση του προγράμματος κρατικών ενισχύσεων του έτους 2010 για ζημιές που υπέστησαν γεωργικές εκμεταλλεύσεις από καιρικές συνθήκες, αλλά και από ασθένειες, όπως το βαμβάκι από το πράσινο σκουλήκι, συζητήθηκαν σε σημερινή σύσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμου Χαρακόπουλου, με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θεόδωρος Σαρρής, παρουσίασε την οριστική απάντηση που εστάλη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία το πρόγραμμα για το πράσινο σκουλήκι δεν μπορεί να εγκριθεί ως κρατική ενίσχυση και άρα δεν μπορούν να αποζημιωθούν.

Έτσι αποφασίστηκε να ζητηθεί η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση του προγράμματος, χωρίς το τμήμα που αφορά στο πράσινο σκουλήκι και να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας με αντικείμενο την κατάθεση πρότασης κανονιστικού πλαισίου για την παροχή ενισχύσεων που αφορούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση νόσων ζώων και φυτών και την προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς.

 www.blacknews.gr

«Τα στοιχεία που μας παρουσίασε ο ΕΛΓΑ επιβεβαιώνουν ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία καλλιέργησε φρούδες προσδοκίες στους βαμβακοπαραγωγούς σχετικά με τη χορήγηση ενισχύσεων μέσω ΠΣΕΑ για τις ζημιές από το πράσινο σκουλήκι το 2010», δήλωσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. «Το ζητούμενο πλέον», πρόσθεσε, «είναι να δούμε τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε αφενός να μην υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον κι αφετέρου το Ελληνικό Δημόσιο να στηρίζει αποτελεσματικά και έμπρακτα τους παραγωγούς, πολύ περισσότερο όταν η παραγωγή τους πλήττεται».

Ανάμεσα στις δράσεις που πρόκειται να αναληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση είναι να καταστεί ο ΕΛΓΑ αποτελεσματικότερος για τους παραγωγούς, μια πραγματική ομπρέλα ασφάλειας και προστασίας στις δύσκολες συνθήκες.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Η Κυβέρνηση, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επεφύλαξε, για τις πολύτεκνες μητέρες, ως δώρο, την μεταχείριση, που επεφύλαξε ο Ηρώδης στα νήπια της Βηθλεέμ, o oπoίoς διέταξε τη σφαγή των νηπίων αυταπατώμενος ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εμπόδιζε την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γής.
Έτσι και η Κυβέρνηση νομίζει ότι με τα όσα πράττει θα επιτύχει την εξόντωση και εξαφάνιση των πολυτέκνων. Μετά την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και της σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας, προχωρεί στον αποκεφαλισμό των πολυτέκνων, καταργώντας και.....

Ως πότε οι δημόσιες σχέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας θα είναι σημαντικότερες από τη λειτουργία των Σχολών μας;

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα, που τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, βυθίζονται στην ανυποληψία, αποφασίσαμε να «πούμε ως εδώ». Η κατάσταση την οποία βιώνουμε καθημερινά υποβαθμίζει τις σπουδές μας και μεγαλώνει την απόγνωση της νέας γενιάς, απέναντι στα αδιέξοδα της κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε.

Κλειστές σχολές λόγω απεργιών, αμφιθέατρα δίχως θέρμανση, οικογένειες που ματώνουν από τα ενοίκια, εστίες ανομίας που ακόμα υπάρχουν. Ως πότε ως...

O Καπούνης και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών έφεραν πάλι το STAR CHANNEL στη Νάξο

Το πρωί της Πέμπτης το STAR θα κάνει γυρίσματα στο λιβάδι και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για την προβολή των προϊόντων της (γραβιέρα, κρέας, πατάτα).                                                                                                                              Το βράδυ της ίδιας ημέρας τα γυρίσματα θα γίνουν στο γεφύρι της Κορώνου με σκοπό την προβολή της πλούσιας παράδοσης του νησιού. Μάλιστα, όποιος επιθυμεί μπορεί να τα παρακολουθήσει. Για το σκοπό αυτό έχει επιστρατευτεί πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο Νάξου στις 16:45 το απόγευμα και θα μεταφέρει δωρεάν όσους θέλουν να παρευρεθούν στα γυρίσματα. Την Παρασκευή το πρωί το STAR CHANNEL θα παραμείνει στην Ορεινή Νάξο προκειμένου να καταγράψει και τον ορυκτό πλούτο μας…

e-Επιλογές της 05/12/2012



Αντίο Παναγιώτη

Φώτο: taxalia.blogspot.com
Ούτε η δεύτερη αίτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για αναίρεση της καταδίκης έγινε δεκτή από τον Αρειο Πάγο, γεγονός που σημαίνει ότι παραμένει η ποινή δωδεκάμηνης φυλάκισης, με τριετή αναστολή, που του είχε επιβληθεί για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο.
Ο τέως περιφερειάρχης είχε καταδικαστεί το περασμένο έτος σε ένα χρόνο φυλάκιση, καθώς είχε μειώσει στα 5.000 ευρώ πρόστιμο 89.000 ευρώ που είχε επιβληθεί σε πρατηριούχο, που φέρεται να είχε νοθεύσει καύσιμα.
Ωστόσο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άσκησε αναίρεση κατά ...

Επίσκεψη Προέδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κυκλάδων στη Σαντορίνη και τη Νάξο

Τα νησιά Σαντορίνη και Νάξο επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας του νομού Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, με φορείς της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων του νησιού. Τα θέματα που κυριάρχησαν στις συναντήσεις ήταν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ζητήματα της αυτοδιοίκησης του πρώτου και του δεύτερου βαθμού, προβλήματα των νέων του νησιού και οργανωτικά ζητήματα της Οργάνωσης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

Συνελήφθη και ο Αντώνης Γλου


Για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 765.000 ευρώ συνελήφθη την Τετάρτη ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου, ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης και αθλητικών ειδών Glou.
Η δημιουργία του ομίλου Glou ξεκίνησε το 1985 όταν η οικογένεια άνοιξε το πρώτο της κατάστημα ένδυσης στον Πειραιά. Γρήγορα οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν και έστι σήμερα στον όμιλο ανήκουν 42 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα .......

ΝΔ: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ξανακάψουν αύριο την Αθήνα


Με μία δριμύτατη ανακοίνωση ιδιαίτερης έντασης η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωσή του για συμμετοχή στα αυριανά συλλαλητήρια για την 4η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008.
Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δράση των κουκουλοφόρων στην Αθήνα και κάνει λόγο για σχέδιο να κάψει για μια ακόμη φορά την Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Τόσες ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ μαζεμένες σπάνια θα ξαναβρείτε...


Μιλάμε για την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την "εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008". Παπαριές του στύλ "δικαίωμα στη ζωή" λες και έχουμε κομμουνισμό όπου εξαφανίζονταν στα καλά καθούμενα άνθρωποι... Διαβάστε τη κι αν καταλάβετε τι εννοούν... είστε κομμουνιστές: