slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Νάξου, είναι να δώσει στήριξη στο Μανώλη Μαργαρίτη ΑΝ!!!!!!!!

Giorgos Alibertis


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Νάξου, είναι να δώσει στήριξη στο Μανώλη Μαργαρίτη. Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν ο συνδυασμός του κριθεί ότι έχει τη δυναμική να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στους υπόλοιπους υποψήφιους και να διεκδικήσει στα ίσα το ...Δήμο Νάξου. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον Αύγουστο.


ήλωση Βρούτση για τις παλινωδίες Λοβέρδου για τον ΟΜΕΔ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή την κατάθεση δεύτερης τροπολογίας από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με τον ΟΜΕΔ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Με παλινωδίες, προχειρότητα και κυρίως με έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου, χειρίζεται το επίμαχο ζήτημα των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, με πλημμυρίδα τροπολογιών.

Με μια νέα ασαφή τροπολογία, ο Υπουργός Εργασίας τροποποιεί την ήδη κατατεθειμένη τροπολογία, υπαναχωρώντας κάτω από το βάρος των πολιτικών και κοινωνικών αντιδράσεων και ουσιαστικά “χρυσώνοντας το χάπι” στις αυξήσεις των εργαζομένων.

Την ώρα που όλα τα δεδομένα για τις τιμές των αγαθών και υπηρεσιών δείχνουν να διαμορφώνεται σήμερα ο πληθωρισμός στην Ελλάδα στο 6%, η κυβέρνηση κινείται στον αστερισμό της αυθαιρεσίας. Επιλέγει τον εύκολο στόχο που είναι οι μισθοί των εργαζομένων και βάζει ασφυκτικό περιοριστικό πλαίσιο χαμηλών προσδοκιών ακόμη και στην ελεύθερη βούληση των κοινωνικών εταίρων.

Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τον ίδιο κακό εαυτό του ΠΑΣΟΚ, όπως το 1985, που -με πράξη νομοθετικού περιεχομένου- πάγωσε τις αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

  • Με τη 10μηνη πρωτοφανή ανεπάρκειά της αυτή η κυβέρνηση, απέδειξε ότι έχει μοναδικό ταλέντο μετατροπής επιλύσιμων κοινωνικών θεμάτων σε μη-αναστρέψιμες οικονομικές κρίσεις
O πρωθυπουργός του motto: “γιά όλα φταίνε οι προηγούμενοι», αφού αθέτησε όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, αφού προσέβαλε τη νοημοσύνη και υπόληψή μας, αφού προκάλεσε απώλεια της Ελληνικής κυριαρχίας, αφού υποθήκευσε το αύριο της Ελλάδας, αφού ψηφοθηρικά νομιμοποίησε τη λαθρο-μετανάστευση μεταβάλλοντας την πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας(*), αφού μείωσε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αφού αύξησε τον εργασιακό βίο, αφού οδήγησε τους εργαζόμενους και συνταξιούχους στα άκρα, αφού εξαφάνισε τη μεσαία τάξη που κινούσε το χρήμα, αφού μετέτρεψε την Ελλάδα σε παγκόσμια ζητιάνα, αφού εγκλώβισε αγέννητες γενεές Ελληνων στη μέγγενη του ανεξόφλητου χρέους του ΔΝΤ, αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε μηχανισμό παραγωγής νομοσχεδίων κατ’εντολή του Μνημοσύνου:
Tώρα, απεργάζεται εμφύλια κοινωνική σύρραξη μεταξύ επαγγελματικών ομάδων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται γιά την ειρήνη, οικονομία κι ευταξία στην Ελλάδα.
Προχθές, μάθαμε ότι εκτός Σάλλα, μπήκε σφήνα! Και ο τουρκικός κρατικός κολοσσός Ζiraat Bankasi, για την ΕΞΑΓΟΡΑ! της ΑΤΕ. Στην οποία ΑΤΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΓΕΣ, είναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ σχεδόν ΟΛΗ! Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των Ελλήνων Αγροτών!… Την οποία Υποθηκευμένη Ελληνική Γη, των Ελλήνων Αγροτών, ορέγεται ο μογγολο-σελτζούκος, τα σχέδια του οποίου, βουτυρώνουν το ψωμί των μουσουλμάνων της Θράκης…
Και δεν μάθαμε ακόμη εάν η δήθεν «Εξαγορά» (βλέπε Κατάκτηση) της ΑΤΕ από τον -μη εισηγμένο στο χρημαστήριο-, μεγαλύτερο τουρκικό τραπεζικό κολοσσό, περιλαμβάνεται στα 22 επαίσχυντα ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ της Ελληνικής Κυριαρχίας, που συνυπέγραψε το δυναμικό δίδυμο, ερήμην, των Αγροτών. Στους οποίους Αγρότες, οι Ελληνες στηρίζουμε την διατροφική επιβίωσή μας…
Και με την Ελλάδα στεγνή από καύσιμα, εν μέσω θέρους και 40ºC υπό σκιάν. Και με τους Ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. αποφασισμένους να συνεχίσουν ακάθεκτοι την απεργία τους, παρά την Επιστράτευση. Και με σκηνικό Ειδικού Δικαστηρίου στα σκαριά…
Αναμφίβολα, οι άκρως επικίνδυνοι αυτοί ερασιτεχνισμοί, οι οποίοι προφανώς στόχο έχουν της Ελλάδας την σχεδιασμένη διαπόμπευση, οικονομική υποδούλωση και πτώχευση επισήμως και με τη «Βούλα», αποτελούν θρυαλίδα αφετηρίας δραματικών εξελίξεων στη Χώρα.

Το "έργο" του Γιώργου
- Αύξηση ΦΠΑ 23%
- Μείωση του εισοδήματος κατά 15% στον ιδιωτικό τομέα (πληθωρισμός και έμμεσοι φόροι) 30% στο Δημόσιο
- Δημόσια παραδοχή ότι είναι μία κυβέρνηση περιορισμένης κυριαρχίας
- Μονογραφή νομοσχεδίων από τρόικα
- Δημοσιονομική υποταγή της χώρας
- Αύξηση εργασιακού βίου με λιγότερες απολαβές παρά το περισσότερο χρόνο και τις περισσότερες εισφορές
- Μείωση συντάξεων
- Κατάργηση διαιτησίας (επιτρέπεται αν συμφωνεί με το μνημόνιο)
- Νέα αύξηση στο ΦΠΑ τον 9/2010 με την μετάβαση από το 11 στο 23
- Μείωση αποζημιώσεων απόλυσης, επιδομάτων ανεργίας, Β μισθού
- Αρεστοί στον εμπαιγμό των αρίστων
- Ιστορία: αμφισβητούμενα τα ΙΜΙΑ αλλά θα βγάλουμε νέο βιβλίο τον Ιανουάριο
- Απολυτήριο Λυκείου σε Νομοπαρασκευαστικές επιτροπές
- Ολα τα ομόλογα δομημένα και ζημιογόνα (εξαιρείται του κυρίου Κουτρουμάνη) και όποιος καταθέτει αντίθετα είναι ανεπαρκής
- Οι κακοί Κινέζοι του 2008 έγιναν καλοί το 2010
- Παραβατικότητα και τρομοκρατία με νεκρούς υπασπιστές δημοσιογράφους παιδιά κλπ αλλά η Καμπούλ ήταν χθες
- Τα αεροδρόμια στους ιδιώτες
- ΔΕΗ στους ιδιώτες
- Ύφεση στην οικονομία
- 14% ανεργία προς το παρόν
- Επιστράτευση ανέργων
- Ολα στο φως του …χρόνου
- Δεν θα πάει η χώρα στο ΔΝΤ (Μάρτιο του 2010)που πήγε αλλά είναι και στα Αγγλικά
- Διακομματική κυβέρνηση υπολόγων σε Φούφουτους (ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ/ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ή ΠΑΘΟΚ εν συντομία)
- Μέχρι και ο Αντιπρόεδρος μειώνει τις διακοπές του
- Ιθαγένεια σε παράνομους μετανάστες (…πάντα χρειάζεται ο ψηφοφόρος)
- Το 1000000 ΔΥ που φταίει για όλα είναι 800000 με συμβασιούχους, σώματα ασφαλείας μετακλητούς συμβούλους στρατό και ιερείς
- Οι Τούρκοι έχουν αγκυροβολήσει ανοικτά του Καστελόριζου και …ερευνούν
- Ο Πρωθυπουργός απλά ταξιδεύει ή σε θάλασσες ή στο εξωτερικό
Αλλά φταίνε οι προηγούμενοι, ο φορτηγατζής, ο ναύτης, ο ΔΥ, ο υιός του φίλου. Κι επειδή φταίνε, καταδικάστηκαν σε εξολόθρευση (αλλά κανείς δεν τους το έχει πει...)
Δεν είναι και άσχημα για 8 μήνες Giorgo…
Απλά Σοσιαλιστικά ή ορθότερα ο ΓΑΠΑΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ θριαμβεύει επιτέλους!