slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στη Μήλο

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τον μεγάλο θρησκευτικό εορτασμό της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στον εσπερινό που τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Σιδεριανό, στον Χάλακα Μήλου. Τον εσπερινό παρακολούθησε μαζί του η Έπαρχος Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου. 

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θήρας - "Νοσοκομείο Θήρας: Γιατί δεν γίνονται προσλήψεις προσωπικού;"

  

 

Μετά τα λόγια τα μεγάλα περί ανάπτυξης και θετικής πορείας της οικονομίας, η καθημερινότητα αποδεικνύει ότι όλα αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα που βιώνει η χώρα και ο ελληνικός λαός: ακρίβεια, πειραματισμοί στο χώρο της παιδείας με 40.000 υποψηφίους εκτός πανεπιστημίων «πελάτες σε ιδιωτικά κολλέγια», κατάλυση των δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού και διάχυτος αυταρχισμός. Με αυταρχισμό, προχειρότητα και αναποτελεσματικά  μέτρα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση και η πανδημία του Covid-19.

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης :«Νέα επιθετική ενέργεια της Τουρκίας που δυναμιτίζει το κλίμα στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.»

 

 


 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέτει το θέμα  της νέας προκλητικής και παράνομης NAVTEX της Τουρκίας που έρχεται να δεσμεύσει για έρευνες περιοχές που βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ρόδου,  Καστελόριζου και ανατολικά της Κρήτης. Μια νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας που την φέρνει απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και στη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Ξαναχτυπά ο Κούλογλου: «Βουλευτές φυτά και η κουτσή δημοκρατία»

«Στους βουλευτές όχι μόνο δεν υπάρχει κουλτούρα ανεξαρτησίας, αλλά υπάρχουν και ανθρωπάκια που, σε περίπτωση που κάποιος άλλος συνάδελφος τους εκφράσει άλλη άποψη, σπεύδουν να υποβάλουν τα σέβη τους στον αρχηγό», σημειώνει αφήνοντας αιχμές σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του περί ισοπαλίας στη ΔΕΘ μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα. Τότε, σφοδρότατα είχε αντιδράσει ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ότι αν βλέπει ισοπαλία στη ΔΕΘ ο ευρωβουλευτής, τότε χρειάζεται να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.

Πανελληνιονίκης στο καράτε ο γιος του Γιάννη Βρούτση

 "Πρωταθλητής Ελλάδος!!! Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Angelos Gorgas, στην οικογένεια μου, και σε όσους με στηρίζουν!", έγραψε σε ανάρτησή του ο Βασίλης Βρούτσης.
 
"Πρωταθλητής Ελλάδος ο Βασίλης μου ! Πριν λίγο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ανδρών στους πανελλήνιους αγώνες στα -75 κιλά ! Συγχαρητήρια και στον εξαιρετικό προπονητή του Angelos Gorgas . Περήφανος και συγκινημένος!", ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο Γιάννης Βρούτσης.