slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικοι απατεωνες το Δεκέμβριο μας λέγατε οτι θα μαζέψετε 5 με 6 δις , τώρα μερικά μύρια? Αλεξιάδης: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα 4,5 δισ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ

Προσθήκη λεζάντας
Χαμηλώνει τις προσδοκίες για τα έσοδα από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφων Αλεξιάδης, λέγοντας ότι τα περί 4,5 δισ. ευρώ είναι δημοσιεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα βεβαιωμένα έσοδα από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τώρα είναι 120 εκατ. ευρώ και ότι ελέγχονται περίπου 1.600 υποθέσεις από τις συνολικά 2.062.

«Δεν θα ελεγχθούν 2.062 ονόματα, αλλά αυτά που έχουν ελεγκτικό ενδιαφέρον...

Τάζει προσλήψεις και «πάγωμα» ΦΠΑ στους νησιώτες για να βγάλουν το σκασμό


ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
Προσλήψεις, χρήματα και διαβεβαιώσεις ζήτησαν δήμαρχοι και περιφερειάρχες από το Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, στην τετράωρη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα στο Μαξίμου.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τους έδωσε τις διαβεβαιώσεις ότι προσπαθεί να επαναδιαπραγματευτεί να μην

Κουμουτσάκος: Μήνυση κατ' αγνώστων για τη φασιστική επίθεση – Πυρά κατά της ΧΑ

Γιώργος Κουμουτσάκος
 
 
Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε την Παρασκευή στην Εισαγγελία ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δέχθηκε την Πέμπτη άγρια επίθεση στο Σύνταγμα. Από την επίθεση, ο βουλευτής τραυματίστηκε ελαφρά, κυρίως στο κεφάλι.
Σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ ο Γιώργος Κουμουτσάκος καλεί την κυβέρνηση να συλλάβει άμεσα τους δράστες της επίθεσης και εξαπολύει δριμεία επίθεση στη Χρυσή Αυγή.
Όπως δηλώνει, εμπνευστές της επίθεσης εναντίον του είναι η

Έργο Σύριζα η απένταξη ΤΟΥ Φράγματος Τσικαλαριού από το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» Έντονη δυσαρέσκεια Δημήτρη Καπούνη



Απάντηση συνδυασμού Χ. Καφτηράνη στις δηλώσεις Ρένου Φρέρη


Καυστική απάντηση του συνδυασμού « Ώρα Ευθύνης»
Είμαστε αναγκασμένοι, για άλλη μια φορά να απαντήσουμε και να δώσουμε τέλος στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Φρέρη , που όπως συνήθως δημοσιεύονται από το «προσωπικό του» site. Θα πρέπει ο κ. Φρέρης να σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και συνωμότες, κάποια στιγμή, και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι ομάδες, όπως ο ίδιος αναφέρει . Είναι γνωστό σε όλους και κυρίως στα Σωματεία ότι ο κ. Φρέρης αδυνατεί να ασχοληθεί με τα της ΕΠΣ, για τους δικούς του λόγους. Τώρα για το λόγο του αληθές και προς ενημέρωση των ομάδων και όσων ασχολούνται με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ενημερώνουμε ότι:
Κανείς δεν προσπαθεί με δικαστικές αποφάσεις , όπως ισχυρίζεται ο κ. Φρέρης, να βάλει σε περιπέτειες την ΕΠΣ . Κανείς δεν προσπαθεί να παρασύρει τις ομάδες με μεθόδους και τακτικές σαν και αυτές που ο ίδιος ο κ. Φρέρης χρησιμοποίησε στην περίοδο των εκλογών. Κανείς όμως δεν μπορεί να παρατυπεί και να μην εφαρμόζει το καταστατικό της ΕΠΣ και της ΕΠΟ, γιατί τότε βλάπτει και θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία της ίδιας της ΕΠΣ και φυσικά των Σωματείων που υπηρετεί. Εμείς, ως συνδυασμός , δεν θα το επιτρέψουμε αυτό να γίνει ποτέ!!! . Θα εφαρμοστεί το καταστατικό που ισχύει και ψηφίστηκε και από τα Σωματεία μας κατά γράμμα ….θέλει δεν θέλει ο κ. Φρέρης!!!. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τη λειτουργία της ΕΠΣ!!!. Επομένως ας σταματήσει ο κ. Φρέρης να συκοφαντεί και να κινδυνολογεί και ας διαβάσει επιτέλους το καταστατικό που οφείλει να υπηρετήσει. Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι ότι οι διορισμένοι σύμβουλοι δεν είναι παντογνώστες και ότι , επειδή δεν μας αρέσουν τα λόγια, με έργα θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε όλα τα Σωματεία με κάθε τρόπο σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Η θητεία του κ. Φρέρη λήγει , ευτυχώς για την ΕΠΣ και τα Σωματεία , τον Δεκέμβρη σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 4 του καταστατικού της ΕΠΣ που αναφέρει τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ …. « Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο , το Δ.Σ. της ΕΠΣ δεν εξαντλήσει τη θητεία , για την οποία εκλέχτηκε, το νέο Δ.Σ. ,που θα εκλεγεί , θα έχει θητεία το υπόλοιπο της θητείας του προηγούμενου…..» και εξηγεί λέγοντας… «αν ο υπολειπόμενος χρόνος , για την εξάντληση της θητείας , είναι λιγότερος των 6 (έξη) μηνών , το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα καλύψει αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει ……» . Αυτά αναφέρονται στο παλαιό και στο νέο (που έφερε η πλευρά του κ. Φρέρη πριν λίγες ημέρες) καταστατικό.
Συνιστούμε τον κ. Φρέρη να διαβάζει αυτά που του δίνουν να υπογράφει και να μην αερολογεί και συκοφαντεί . Ας διαβάσει το καταστατικό που φέρει την υπογραφή του και ας δει πότε έγιναν οι εκλογές του 2011 και πότε το 2015 και τότε θα καταλάβει γιατί η θητεία του λήγει τον Δεκέμβρη του 2015….!!!!Κατανοούμε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα των νέων εκλογών (αφού ο Συνδυασμός του είναι ήδη μειοψηφία στα Σωματεία που συμμετέχουν και θα ψηφίσουν στις εκλογές ) ευτυχώς όμως , γιατί τα σωματεία θα δουν τα πρόσωπα που θα επιλέξουν να διοικούν και όχι οι διορισμένοι σύμβουλοι… !!
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ « ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Όλα τα εκλογικά κέντρα και τμήματα για την εκλογή Προέδρου ΝΔ (Κατάλογοι)

Δείτε παρακάτω τον κατάλογο με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
neodimokratis.gr

Ένας Ναξιώτης στην κορυφή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης (video)



Ο Χρύσανθος Δελλαρόκας, η Chris Dellarocas όπως είναι γνωστός στην Αμερική, είναι καθηγητής του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων και διευθυντής των πρωτοβουλιών Ψηφιακής Μάθησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Επίθεση Αυγενάκη στην Κυβέρνηση για τα περιφερειακά αεροδρόμια



Αυγενάκης για περιφερειακά αεροδρόμια:"Θα ζητήσουν συγνώμη;"
Ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Λ. Αυγενάκης τοποθετήθηκε με ανακοίνωση αναφορικά με την υπογραφή της σύμβασης αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη έκπληξη παρακολουθούμε τις ομολογουμένως «γρήγορες κωλοτούμπες» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τελευταία, στο θέμα της αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Τους καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα.

Mε καταλήψεις και γιουχαΐσματα υποδέχτηκαν τον Τσίπρα στη Λέσβο και με Νταούλια στη Μυτιλήνη


Προσφυγόπουλο πλησίασε τον Μάρτιν Σουλτς και του φώναζε «money money»
Με καταλήψεις, πανό και συνθήματα υποδέχονται στη Λέσβο τους πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όπου συνέβη ένα απρόσμενο περιστατικό.
Κατά την επίσκεψη των δύο ανδρών στο κέντρο ταυτοποίησης στη Μόργια, ένα μικρό προσφυγόπουλο πλησίασε τον Μάρτιν Σουλτς και του είπε κοιτώντας τον: «money» («λεφτά»). Εκείνη τη