slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να γιατί ΔΕΝ ψήφισα Καραμανλή !

Γιατί, λίγες μέρες πριν τις εκλογές…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 10-7-11.doc ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 10-7-11


ΚΟΒ ΚΩΜΙΑΚΗΣ  του ΚΚΕ
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       Κωμιακή  10-7-11
Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό. Πρέπει να προσφέρεται δωρεάν  σε όλους από ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση στην Υγεία, να υπάρχει πλήρης κρατική χρηματοδότηση όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας με βάση τις ανάγκες, να γίνουν άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Δεν ανανεώνουν τις κάρτες τους τα μέλη του ΠΑΣΟΚ !!!

Τεράστιο πρόβλημα με την ανανέωση των κομματικών ταυτοτήτων των μελών του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει η Ιπποκράτους. Εδώ και ένα μήνα έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα στα 700.000 εγγεγραμμένα μέλη (αφού οι επιστολές αγνοήθηκαν σχεδόν από όλους) τα οποία σχεδόν παρακαλάνε να ανανεώσουν τις κάρτες του και να πληρώσουν τη συνδρομή τους. Το τι ακούνε αυτοί που έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον των τηλεφωνημάτων δεν λέγεται. Άλλοι τους κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα, άλλοι αρχίζουν τα γαλλικά και άλλοι εκτονώνονται βγάζοντας όλη την οργή τους.  Ανάμεσα στα μέλη που αρνούνται να ανανεώσουν την ταυτότητά τους, υπάρχουν ακόμα και....

Τα έλεγε ο Καραμανλής αλλά ποιος τον άκουγε....

Φοβού τους δώρα φέροντες:

Τώρα τα δημοσιογραφικά παχύδερμα στέλνουν SOS στον Γιωργάκη... ενώ πρώτα μιλούσαν για ληστείες


Όταν η βενζίνη επί Καραμανλή για λίγο μόνο διάστημα  είχε φτάσει στο  1,30 ευρώ τα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ  μιλούσαν για  κυβερνητική ληστεία. Τώρα   προειδοποιούν  την Κυβέρνηση να προσέξει διότι δημιουργείται κίνημα πολιτών "Δεν πληρώνω στην εφορία", αλήθεια βρε ελεεινοί δημοσιογραφικοί το 1.30 € είναι κλεψιά το 1.70€ και 1.80€ τι είναι ; 

«Ο κόσμος χάνεται και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. χτενίζεται»!

Ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Δωδ/νήσου κ. Γιάννης Παρασκευάς απέστειλε προς τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχ. Καρχιμάκη, την ακόλουθη επιστολή:
Κ. Γραμματέα
Αυτοπροσδιορίζομαι άμεσα.
Δεν ανήκω ούτε στο κόμμα των «Μνημόνων» ούτε στο κόμμα των «Αμνημόνων».
Ανήκω σε αυτούς που αγωνιούν για το «τι τέξεται η επιούσα» μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων που μας περιβάλλουν.

ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ


 Του Γιώργου Νικ. Χωριανόπουλου
Κλέφτες είναι οι χρυσοί ολυμπιονίκες μας που αφού μας χάρισαν την ψευδαίσθηση εθνικής ανάτασης τσεπώνοντας ταυτόχρονα τα πλουσιοπάροχα πριμ της πολιτείας, αποδείχτηκαν στην πλειοψηφία τους ντοπέ. Τσάμπα τα κροκοδείλια δάκρυα που έχυσαν μπροστά στις κάμερες. Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε!
· Κλέφτες, όπως αποδεικνύεται, είναι οι πρόεδροι των ομάδων σας τους οποίους αποθεώνετε τις Κυριακές μεσημέρια διότι «στήνουν» παιχνίδια, ξεπλένουν βρώμικο χρήμα και ζημιώνουν τόσο το κράτος (ΟΠΑΠ) όσο και όσους δοκιμάζουν την τύχη τους παίζοντας στοίχημα.
·         Κλέφτες επίσης οι ιδιοκτήτες καμπόσων νυχτερινών μαγαζιών όπου χρόνια ολόκληρα αφήνατε μηνιάτικα και δώρα (πάλε ποτέ) για μια ζεμπεκιά, για το καλό το πρώτο τραπέζι, για φιστίκια, αλκοόλ και γαρούφαλλα. Αποδεδειγμένες οικονομικές ατασθαλίες, εκτεταμένη φοροδιαφυγή, παραβίαση αδειών λειτουργίας κλπ.
·         Κλέφτες αρκετοί από τους εθνικούς τροβαδούρους μας που ξέχασαν ή αμέλησαν να δηλώσουν τα εισοδήματά τους. Με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον τραγουδιστή-αηδόνι, σύζυγο νυν βουλευτού και ....

Στυλιανίδης: « Η ΝΔ έχει δικαιωθεί »

«Η ΝΔ έχει δικαιωθεί για τη σθεναρή στάση της» υποστηρίζει σε συνέντευξή του , στον «Τύπο της Κυριακής» ο γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ κ Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Ο βουλευτής Ροδόπης κάνει επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι διαστρεβλώνει την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εργασιακή εφεδρεία και τονίζει ότι για τη ΝΔ «προτεραιότητα έχει το εθνικό συμφέρον και τα δικαιώματα των Ελλήνων και όχι οι μικροκομματικές σκοπιμότητες» και ως εκ τούτου και η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, ακόμη κι αν...

Προβάδισμα 1,3% στην ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Καρχιμάκης Research για το "Βήμα της Κυριακής"

Διαφορά 1,3% στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει έρευνα της Καρχιμάκης Research* για το" Βημα της Κυριακής". Επειδή βέβαια καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να εμφανίσουν το ΠΑΣΟΚ ψηλά, όχι μόνο τραβάνε τη ΝΔ προς τα κάτω αλλά εμφανίζουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά που βολεύουν το ΠΑΣΟΚ και δείχνουν τον κόσμο να συμφωνεί με επιλογές του!!

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% , η ΝΔ 17,8 , το ΚΚΕ 7,5, το ΛΑΟΣ 5,7, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2 , η ΔΗΜΑΡ 3,1, η ΔΗΣΥ 2,8 , το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1 και η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%. Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6, το ΛΑΟΣ 8,8, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6 , οι Οικολογοι -Πρασινοι 3,4 , η ΔΗΜΑΡ 4,8, η ΔΗΣΥ 4,3 ΚΑΙ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8.
Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο ενώ το 68,3 χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Το 53,9 % κρίνει θετικά την καταψήφιση από τη ΝΔ του μεσοπρόθεσμου ενώ ταυτόχρονα ...

Όσοι είναι …. καρδιακοί να μην διαβάσουν αυτήν την ανάρτηση


Κάντε διακοπές, χαρείτε όσο μπορείτε τη θάλασσα και για τους… καρδιακούς καλό είναι να μη διαβάσουν αυτή την ανάρτηση. Η… επίσημη αγαπημένη μας κυβέρνηση ξεκινά στην ουσία από αυτές τις ημέρες τη φορολογική επιδρομή στις τσέπες μας. Πάρτε ανάσα και διαβάστε το χρονοδιάγραμμα των φορολογικών μέτρων, όπως αυτό καταγράφεται από το protothema.gr.
Είναι τόσα τα χαράτσια που η ψυχρολουσία θα είναι πολύ μεγάλη.
Ιούλιος
- Από αυτόν το μήνα ξεκινά η αυξημένη παρακράτηση φόρου (έως 25 ευρώ το μήνα) σε μισθούς – συντάξεις, λόγω μείωσης του αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 ευρώ στα 8.000.
- Ακριβότερα έως και 40 λεπτά το πακέτο θα πωλούνται από το τέλος Ιουλίου τα φθηνά τσιγάρα. Οι καπνιστές θα τα αγοράζουν προς 2,80 έως 3 ευρώ.

Όπου υπάρχει θέληση γίνονται και τα έργα...

naxosaeroclub



Εμείς απλά θα μείνουμε να κοιτάζουμε με τα κιάλια..!

ΓΑΠ: Η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης... το 2008, γιατί τώρα πάει μια χαρά

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/06/2008

Για κλοπή του εισοδήματος λόγω της ακρίβειας με ευθύνη της κυβέρνησης έκανε λόγο χθες ο Γ. Παπανδρέου και πρότεινε μέτρα για την ανακούφιση των νοικοκυριών. «Η Ελλάδα, δυστυχώς, μετατρέπεται στην πιο ακριβή χώρα της Ε.Ε. Γίνεται κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ενώ οι λίγοι ευημερούν.
Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, που βάζει σε δοκιμασία την ελληνική οικογένεια», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια διακοπή της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου που συζήτησε το θέμα.