slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Διάλογος με την κοινωνία" για μια φαντασίωση!


Από τους ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ (www.antilogoi.gr) ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ
“Διάλογος με την κοινωνία” για μια φαντασίωση!
του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1. Η οικονομική “εναλλακτική πρόταση στο Μνημόνιο” του ΣΥΡΙΖΑ, που τέθηκε “σε διάλογο με την κοινωνία” από τον αρχηγό του, περιλαμβάνει δύο ομάδες προτάσεων:
Την πρώτη, με τις γνωστές μας γενικόλογες υποσχέσεις όλων των κομμάτων:
- “Δημοσιονομική εξισορρόπηση κοινωνικά δίκαιη”, για “σταθεροποίηση της....  

O Μειμαράκης έδωσε στη δημοσιότητα νέα άπαιχτη επιστολή του Τσάκα που ανακάλυψε ο Χατζηνικολάου! (όλη η επιστολή)

Ακόμα πιο αστεία επιστολή του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, από αυτή του Χατζηνικολάου, που είχε φθάσει στη Βουλή μόλις λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 12.9.2012 για το «σκάνδαλο», έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο Τσάκας του Χατζηνικολάου έχει φτιάξει έναν αχταρμά συνομωσιολογίας που περιλαμβάνει μέχρι και δίκες στη Ρωσία, για μίζες σε οπλικά συστήματα, των οποίων όλοι οι μάρτυρες δολοφονήθηκαν!! Η αποθέωση βέβαια είναι το σημείο όπου σαν κανονικός Τσάκας περιγράφει άλλο σκάνδαλο: Έφερε στην Ελλάδα αραβικό fund που θα επένδυε 15 δις, δεν διευκρινίζει να επρόκειτο για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι αλήτες του έκλεισαν την πόρτα!!... Και έλεγα εδώ και μερικές μέρες "τι μου θυμίζει η υπόθεση, τι μου θυμίζει;"...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΝΑΞΟΥ

Ο Σχολικός Σύμβουλος
3ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ/σης Ν. Κυκλάδων
 Κλουβάτος Κων/νος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΞΟΥ
 
Σας ανακοινώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις του Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους γονείς - κηδεμόνες των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Νάξου.

Σε τραγική κατάσταση ο Νικολάκης-Φόβοι για την ψυχική του υγεία! Απειλεί δικαστές, φαντασιώνεται δολοφονία του και φυσικά διαδίδει ψέμματα

Έσκισε όλα τα καλσόν του ο  Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή εκπομπή του, ενώ είναι εμφανές από τα όσα είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα άγχους που επιδρά στην ψυχική του υγεία και την εγκεφαλική του λειτουργία. Πως να μην έχει και άγχος όταν έχει από πίσω του τον Κουρή να πιέζει για το πως θα την σκαπουλάρουν τα συνεταιράκια, που αφού φέσωσαν τους υπαλλήλους του ΑΛΤΕΡ θέλουν με κυβερνητική παρέμβαση να φεσώσουν και τους προμηθευτές τους. Λογικός ο πανικός και η οργιώδης φαντασία αφού βλέπουν ότι όλη η Ελλάδα γελάει με τις αποκαλύψεις του Ζωγραφάκη που τον κυνηγάει όλος ο πλανήτης και του Λιβανού που έχει συλληφθεί για εκβιασμό του Καρούζου.

Σοβαρευτείτε ρε μπαγλαμάδες! Τα νέα φορολογικά μέτρα θα διαλύσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες

[Γι αυτό πρέπει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για να δούμε ποιος έχει τι και πόσα πληρώνει σε δόσεις, αντί να βάζουμε εξωντοτικούς φόρους σε ανθρώπους που βγάζουν ψίχουλα... αλλά δεν φταίνε οι κυβερνώντες μόνο... όταν ο μαλάκ@@ ο φτωχός, μόλις ακούσει "η εφορία θα ξέρει τι κάνει ο καθένας μας στην Τράπεζα", πετάγεται και λέει "η τρόικα και η Μέρκελ θέλουν να μας κλέψουν και τις καταθέσεις", γιατί να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τη φοροδιαφυγή;]

Ο πολυδιαφημισμένος σαν "αδιάφθορος" Διώτης έθαψε λίστα της Λαγκάρντ με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες

[Πάνω στην ώρα έρχεται η είδηση ότι ο ΠΑΣΟΚος Διώτης του Χρυσοχοΐδη, που εμφανίζεται σαν θύμα επειδή δήθεν έκανε ελέγχους πολιτικών προσώπων, σε λίγο θα ακούσουμε και ότι ο Σαμαράς τον έδιωξε για να κάνει μπουγάδα την περίπτωση των 3 πρώην υπουργών, έχει καταχωνιάσει ή θάψει, λίστα με 2.000 έλληνες φοροφυγάδες που έδωσε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου το 2010!!]

Αγνοείται η τύχη ενός CD που είχε παραδώσει η Κριστίν Λαγκάρντ στα τέλη του 2010 στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και περιείχε λίστα με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες που έχουν συνολικά καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS !


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρέλαβε τη λίστα από την Κριστίν Λαγκάρντ -ήταν τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας- και αφού έκανε μια επιλογή προσώπων διαβίβασε αρχικά στον ΣΔΟΕ τα στοιχεία 20 ατόμων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί εάν ήταν προιόν φοροδιαφυγής. Στη συνέχεια ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε παραδώσει ολόκληρη τη λίστα στον ΣΔΟΕ. Εκτοτε η τύχη της αγνοείται !

Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε στη λίστα φάνηκε ότι οι καταθέσεις ξεπερνούσαν το 1,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων μόνο οι καταθέσεις των 20 πρώτων στη λίστα ανέρχονταν στο ποσό του 1 δισ. ευρώ.

Ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου είχε δώσει εντολή στον τότε γενικό γραμματέα φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων Γιάννη Καπελέρη να ξεκινήσει ελέγχους στους 20 Ελληνες που έχουν καταθέσεις 1 δισ. Λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη του υπουργείου Οικονομικών στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον Ιούνιο του 2011 ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε ολόκληρο το CD με τη λίστα της Κριστίν Λαγκάρντ στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Το περιβόητο CD είχε υποκλέψει υπάλληλος της ελβετικής τράπεζας UBS και στη συνέχεια το αγόρασε η γαλλική κυβέρνηση. Στο εν λόγω CD περιλαμβάνονται και ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων που είχαν καταθέσεις στην ανωτέρω τράπεζα. Μέσω της διπλωματικής οδού η λίστα έφτασε στην Αθήνα και σήμανε συναγερμό στην ελληνική κυβέρνηση η οποία έδωσε εντολή στον ΣΔΟΕ να διερευνήσει από που προέρχονται οι καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ 2.000 Ελλήνων και αν είναι νόνιμες.

Στις αρχές του 2011 ο γενικός γραμματέας Γιάννης Καπελέρης είχε ενημερώσει τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι πρώτη στη λίστα ήταν μια γυναίκα με καταθέσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ. Από τον έλεγχο των περιουσιακών της στοιχείων διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα αυτά δεν της ανήκαν αλλά στην ουσία είχε χρησιμοποιηθεί ως «αχυράνθρωπος». Τίποτε περισσότερο δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Στην ίδια λίστα εντοπίστηκαν και ονόματα εφοπλιστών και επιχειρηματιών αλλά δεν υπάρχει έρευνα για να αποδειχθεί αν οι καταθέσεις είναι νόμιμες ή αποτελούν προιόν παράνομης δραστηριότητας.

Από την ώρα που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η λίστα παραδόθηκε στον Ιωάννη Διώτη η τύχη της αγνοείται ! Το ΣΔΟΕ δηλώνει σήμερα άγνοια για την ύπαρξη τέτοιας λίστας που σημαίνει ότι πιθανόν να βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι ή να έχει πραγματικά «χαθεί».

iefimerida.gr

Οι σμυριδεργάτες έσωσαν την το συλλαλητήριο στη Νάξο

 Οι σμυριδεργάτες και οι κάτοικοι της ορεινής Νάξου με τη μαζική τους συμμετοχή με κεντρικό αίτημα να ανοίξουν άμεσα τα ορυχεία της σμύριδας, έσωσαν την σημερινή απεργία στη Νάξο AΛΛΙΩΣ 

Γελάει ο κόσμος με την επιστολή του μάρτυρα του Χατζηνικολάου... τον κυνηγούσαν όλοι! Από τον ΟΤΕ μέχρι τον μπετατζή! Διαβάστε όλη την επιστολή

Απίστευτο γέλιο έχει η επιστολή που, σύμφωνα με τον Νικολόπουλο εστάλη από τον Ζωγραφάκη, τον μάρτυρα που επικαλείται ο Χατζηνικολάου για να στοιχειοθετήσει σαν σκάνδαλο τις παπαριές του υποκόσμου. Ο "μάρτυρας" πιστεύει ότι τον κυνηγάνε όλοι από πολιτικούς μέχρι τραπεζίτες, ακόμα και ο ΟΤΕ (που τι πιο φυσιολογικό, έκοψε το απλήρωτο τηλέφωνο της επιχείρησης... δηλ. ο μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και του έφταιγε ο Μειμαράκης!) ή ένας μπετατζής και ένας έμπορος μπετού του φταίνε!!

Στο ίδιο έργο θεατές…. Του Κώστα Ροδινού
Το κείμενο που ακολουθεί είναι σκληρό, αλλά σκληρή είναι η πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια απελευθερώνει…
Όσα χρόνια παρακολουθώ τη ΝΔ, και δεν είναι λίγα, με ενοχλεί η σχέση της με το επιχειρηματικό-εκδοτικό-τραπεζικό κατεστημένο. Έπαθε πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έμαθε. Και συνεχίζει ακάθεκτη, αδιόρθωτη και αμετανόητη!
Παιχνίδια εκδοτών !

Μ. Παπαϊωάννου - Γ. Μπόμπολας - Α. Λιβάνης
Θα θυμούνται οι …

Περίεργη καταγγελία Νικολόπουλου: Εξώδικό είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον Πρόεδρο της Βουλής...χωρίς ονόματα εννοείται

[Το περίεργο είναι ότι ο Νικολόπουλος κατέθεσε την υποτιθέμενη επιστολή (μαζί με ανάλογη ερώτηση) η οποία δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου ούτε σφραγίδα εισερχομένων της Βουλής. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος του την έδωσε, οπότε πρέπει να κρατάμε και μια επιφύλαξη για το κατά πόσον εστάλη όντως στη Βουλή τέτοια επιστολή τον Απρίλιο του 2011. Φυσικά ούτε αυτή η επιστολή δεν αναφέρει όνομα υπουργού, απλά σε κάποιο σημείο μιλάει γενικά για πολιτικούς που βοηθάνε τον Καρούζο...πάντως αν η επιστολή είναι αληθινή αποδεικνύεται ότι τον Απρίλιο του 2011 οι καταγγέλοντες δεν είχαν αναφέρει ονόματα και ο Χατζηνικολάου που λέει ότι τα ονόματα ήταν γνωστά από το 2010, λέει ως συνήθως ψέμματα...

Σαν χθες (26-9-2000) ναυάγησε το «Εξπρές Σάμινα» με 81 νεκρούς-Ποιοι ήταν οι βασικοί μέτοχοι της πλοιοκτήτριας εταιρίας M.F.D.

[Υπουργός ήταν ο Παπουτσής και θυμόμαστε ότι δεν ίδρωσε το αυτάκι του... ας δούμε και τους υπόλοιπους]

Σαν χθες, το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου του 2000 το «Εξπρές Σάμινα» σαλπάρει από το λιμάνι του Πειραιά με 533 άτομα, από τα οποία τα 472 ήταν επιβάτες και τα υπόλοιποι 61 το πλήρωμα. Λίγο πριν τις 22.00, ενώ το πλοίο ετοιμάζεται για τον κατάπλου του στο λιμάνι της Παροικιάς (πρωτεύουσα-χώρα) της Πάρου...

O Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη


 O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.

Του αγωνιστή, που πάλεψε για την επιστροφή της Δημοκρατίας στον Tόπο που τη γέννησε.

Του πολιτικού, που πρωτοστάτησε στην ποιοτική αναβάθμιση του Δημοκρατικού Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος. Αλλά και στην εθνική συμφιλίωση, τη συνεννόηση, τη σύνθεση, τη συναίνεση στα μεγάλα και τα σπουδαία.

Του ανθρώπου, που δίδαξε ότι η αξία και η ποιότητα της Δημοκρατίας, βρίσκονται πάντα μακριά από άκρα και ακρότητες. Που, κέρδισε με το ήθος και την προσφορά του, το σεβασμό όλων των Ελλήνων. Και που σφράγισε, με το ίδιο του το αίμα, πολιτικές παρακαταθήκες, ενότητας και αγώνα».

e-Επιλογές της 26/09/2012

Όπως είχαμε γράψει: Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο "αξιόπιστος μάρτυρας" του Χατζηνικολάου-Τον πιάσανε με προσημειωμένες επιταγές 650.000 ευρώ

Ότι είχαμε γράψει από την Κυριακή επιβεβαιώνεται πλήρως για το ποιον των μαρτύρων που επικαλείται ο Χατζηνικολάου και τις μεταξύ τους διαμάχες 
Μέχρι και η ΕΛ.ΑΣ είχε παρέμβει στην διαμάχη των επιχειρηματιών κ. Γιάννη Καρούζου και Ιωσήφ Λιβανού που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση των αναφορών της φυλλάδας του Νίκου Χατζηνικολάου, για δήθεν εμπλοκή των κ.κ. Ε. Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Κάποιοι εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα, ζητώντας κρατικές προμήθειες ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων

Το ζήτημα που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες περί εμπλοκής του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε ξέπλυμα χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων κατά την περίοδο 2005-2008 βαρύνεται ακόμη περισσότερο από ψιθύρους για πόλεμο επιχειρηματικών συμφερόντων.
Αίσθηση προκαλεί το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή για «όσους εδώ και χρόνια εκβιάζουν το πολιτικό σύστημα με διάφορους τρόπους, ζητώντας κρατικές προμήθειες ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων».


Η εφημερίδα κάνει ανοιχτά λόγο για «εκβιασμούς» και «ανταλλάγματα» χωρίς να κατονομάζει ή να δίνει περισσότερα στοιχεία και καλεί τον Πρωθυπουργό να αποκαλύψει τους εκβιαστές γρήγορα στον ελληνικό λαό και να επιβάλλει το νόμο χωρίς διακρίσεις.

«Αν ο κ. Σαμαράς δεν το πράξει γρήγορα, οι εκβιασμοί θα πολλαπλασιασθούν, τα πλήγματα θα είναι καίρια και οι δυνατότητες αντίδρασης ελάχιστες. Εδώ δεν χρειάζονται βερμπαλιστικοί αφορισμοί ούτε εκ των υστέρων καταγγελίες περί πολέμου συμφερόντων. Εδώ και τώρα χρειάζεται πολιτικό θάρρος. Οποιος πολιτικός το βρει θα έχει την κοινωνία μαζί του» καταλήγει το κύριο άρθρο της εφημερίδας.

Μεϊμαράκης για Χατζηνικολάου: «Όταν εγώ βγάζω το κουστούμι ξεκινάω από το παντελόνι»

Μια απίστευτη στιχομυθία έλαβε χώρα μεταξύ των δημοσιογράφων και του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη σχετικά με την υπόθεση «Καρούζου» και τις μαϊμού αποκαλύψεις του Νίκου Χατζηνικολάου που έχει αρχίσει να τα γυρίζει και πλέον δεν επικεντρώνεται στο "σκάνδαλο", γιατί ξέρει ότι σκάνδαλο υπάρχει μόνο πίσω απ' τα συμφέροντά του ίδιου και του Κουρή, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα διαδίδοντας ψευδώς ότι η υπόθεση ήταν στο συρτάρι επί 2 χρόνια, όταν ξέρει πολύ καλά ότι ονόματα ειπώθηκαν τον Νοέμβριο του 2011.

Από τις αγκαλιές του Ανδρέα στις αγκαλιές του Αλέξη και τώρα στις …μπουλντόζες για την Τρόικα, ο Φωτόπουλος


«Τα ανδρείκελα που κυβερνούν κάθε μέρα με τις αποφάσεις τους εκτελούν χιλιάδες φτωχούς και ανέργους συνανθρώπους μας ένα πράγμα τα σταματά, η αντίσταση και όχι η αντίδραση. Άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο. Όταν έρχεται κατά πάνω σου η μπουλντόζα της Τρόικας δεν την σταματάμε με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες στις ερπύστριες».
Αυτά δεν τα είπε ο Τσε Γκεβάρα πριν από 60 χρόνια. Ούτε καν οι μεγαλύτεροι επαναστάτες ανά τους αιώνες δεν τα είπαν, ήταν πιο.....

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ του ΠΑΜΕ


Χαιρετίζουμε  όλους τους εργάτες, τις εργάτριες, τους υπαλλήλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς  καταστηματάρχες και έμπορους, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και  τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων που συγκεντρωθήκαμε εδώ σ’  αυτή την μάχη της γενικής απεργίας.
Χαιρετίζουμε  ιδιαίτερα και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των σμυριδεργατών  που παλεύουν για την επιβίωσή τους, ενάντια στο κλείσιμο των  ορυχείων σμύριδας, τα....

Ο καραγκιόζης πήγε με το Lacoste να διαδηλώσει ότι πεινάει!!

Δείτε για ποιον λέμε που συμπαραστάθηκε στους άνεργους και τους πεινασμένους: