slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης για τις παπαριές που διαδίδει ο BABIS η α Φιλιππινέζα του Αλαφούζου (βίντεο)

«Θέλω να επαναλάβω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τη διάψευση που έκανα προχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα όσα λέγονται περί κύκλων της Νέας Δημοκρατίας, που δήθεν επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις επιστροφής στη δραχμή και που σήμερα επαναλαμβάνονται από τον ίδιο δημοσιογράφο στην “Καθημερινή της Κυριακής”.

Τα σενάρια αυτά όχι μόνο στερούνται σοβαρότητας αλλά είναι και απολύτως συκοφαντικά. Έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με τις ξεκάθαρες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της. Είναι όμως, επίσης, επικίνδυνα, διότι μεταδιδόμενα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκαλούν ανησυχία στο ευρύ κοινό.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της, σε αντίθεση με κορυφαίους πολιτικούς άλλων παρατάξεων, είναι ο μόνος που επαναλαμβάνει συνεχώς την ανάγκη αποφυγής της αναδιάρθρωσης, πόσο μάλλον επιστροφής στη δραχμή.

Ας είναι σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ανεχθεί τη συνέχιση αυτής της συκοφαντίας».

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΤΟΡΟΥΛΑ.......

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ...

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ!
Θεόδωρος Σκυλακάκης ή "ταμίας". Η πιο άγρια μορφή νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Θα ξεπουλούσε με ευχαρίστηση ακόμα και το σπίτι του! Bγήκε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και παρουσίασε περίπου ως γραφικούς τους πολίτες που διαμαρτύρονται στις...
πλατείες. Τους χαρακτήρισε "μπουλούκι" και "απολιτίκ". Ζήτησε μαζικές αποκρατικοποιήσεις και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν τηρεί απαρέγκλιτα το Μνημόνιο! Εποχή Θάτσερ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ : ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ


Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Πορτογαλίας José Socrates, επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε δύο διαφορετικά σχέδια για την οικονομική βοήθεια της χώρας του από τον μηχανισμό στήριξης !!!
ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ» της Πορτογαλίας; Την ερώτηση έθεσε το τρίτο κανάλι της πορτογαλικής τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη των δύο σχεδίων, τα οποία έχει υπογράψει η ήδη παραιτηθείσα (τι άλλο βεβαίως, βεβαίως) σοσιαλιστική κυβέρνηση του José Socrates, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ….

Πόσο αυξάνεται η παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις


Νέο φορο-σοκ έρχεται για τους μισθωτούς με την μείωση του αφορολογήτου ορίου από τις 12.000 ευρώ στις 6.000 ή 8.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την εισήγηση το “ψαλίδισμα” του αφορολογήτου ορίου θα έχει αναδρομική ισχύ ενώ δεν θα αφορά τους συνταξιούχους.
Ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο προωθεί μείωση του αφορολογήτου ορίου εισοδήματος από τις 12.000 ευρώ που είναι σήμερα στα επίπεδα των 6.000 ή 8.000 ευρώ. Πιθανότερο σενάριο θεωρείται ....

Προσβάλει τη μνήμη του Αντρέα Παπανδρέου ο Γιώργος!

Εδώ ως ΥΠΕΞ καταθέτει στεφάνι στο μαυσωλείο του ΦΑΣΙΣΤΑ

Μέγιστη ύβρι προς τον πατέρα του διέπραξε ο υιός του Γιώργος! Με μια απίστευτου θράσους ενέργεια, πρόσβαλε τη μνήμη δυο εκατομμυρίων Ελλήνων αλλά ταυτόχρονα ακύρωσε και το έργο του πατέρα του!
Τι έκανε; Διαβάστε:

H Πόλις Εάλω

Ποιος είναι ο Πράσινος κυανόκρανος ;

Είναι γνωστό σε όλους ότι στη Νάξο σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον δύο ΠΑΣΟΚ ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι ότι έχει βρεθεί ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ κυανόκρανος -ΟΗΕ - που κάνει προσπάθειες τα δυο ΠΑΣΟΚ να γίνουν ένα. Μια πρώτη απόπειρα συνένωσης η συνεννόησης θα....