slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


       
Είναι γενικά παραδεκτό ότι η πρόβλεψη  της Ευρωπαϊκής συνθήκης της ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ και η Συνταγματική υποχρέωσή του κράτους για χάραξη και εφαρμογή Πολιτικών για τον Νησιωτικό χώρο   ήταν αποτέλεσμα του μακροχρόνιου σχεδιασμού και της δράσης των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Όταν η Υπερευαισθησία γίνεται Φερέφωνο της Τουρκικής Προπαγάνδας.

 
Άρθρο Γνώμης του Ευαγγ. Αθανασιάδη(*) Τις τελευταίες ημέρες διακινείται και κοινοποιείται έντονα και επίμονα στο διαδίκτυο και μάλιστα από άτομα και κύκλους με έντονη εθνική τοποθέτηση video  με τον  αγγλικό τίτλο «EUROPE ON 'BRINK OF WAR' AS TURKEY GATHERS BOATS TO SHIP MIGRANTS TO GREECE OVER EU ANGER» που σε ελεύθερη μετάφραση είναι « Η Ευρώπη στα πρόθυρα πολέμου καθώς η Τουρκία συγκεντρώνει πλοία για να στείλει μετανάστες στην Ελλάδα γιατί είναι θυμωμένη με την Ευρώπη».

Θερμή υποδοχή του Κώστα Καραμανλή στο Διδυμότειχο (εικόνες)


Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, η οποία όμως έχει ιδιωτικό χαρακτήρα όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του.

Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στον Έβρο, αύριο, Σάββατο, θα είναι στη Ροδόπηκαι την Κυριακή στην Ξάνθη.

Τα «Παραπολιτικά» δημοσιεύουν τα Ντοκουμέντα της Μίζας (photos)


Νέο κύκλο αντιπαράθεσης αναμένεται να προκαλέσει το αυριανό πρωτοσέλιδο των «Παραπολιτικών», εκεί όπου δημοσιεύεται πλούσιο φωτορεπορτάζ των συναντήσεων του κτηματομεσίτη Λιβανού με «ενδιάμεσους» πολιτικών προσώπων που ζητούσαν μίζα που άγγιζε το 50%!

Δείτε το αυριανό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές στις Κυκλάδες


Καλή Επιτυχία και καλή Δύναμη σε όλους και ας εκλεγούν οι ικανότεροι για το καλό των Κυκλάδων.
Την  Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθούν  οι   εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και μελών των κατά τόπους οργανώσεων της ΝΔ. 
Οι  λίστες των υποψηφίων τόσο για τη ΝΟΔΕ Κυκλάδων, όσο και για της Τοπικές  Οργανώσεις  του κόμματος στα νησιά έχουν καταρτιστείΣύμφωνα λοιπόν με τα   στοιχεία, που καταφέραμε να μαζέψουμε  οι υποψήφιοι για τη ΝΟΔΕ  Κυκλάδων  και για Πάρο και Νάξο είναι  οι  εξής:

Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές στις Κυκλάδες

Καλή Επιτυχία και καλή Δύναμη σε όλους και ας εκλεγούν οι ικανότεροι για το καλό των Κυκλάδων.
Την  Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθούν  οι   εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και μελών των κατά τόπους οργανώσεων της ΝΔ.
Οι  λίστες των υποψηφίων τόσο για τη ΝΟΔΕ Κυκλάδων, όσο και για της Τοπικές  Οργανώσεις  του κόμματος στα νησιά έχουν καταρτιστείΣύμφωνα λοιπόν με τα   στοιχεία, που καταφέραμε να μαζέψουμε  οι υποψήφιοι για τη ΝΟΔΕ  Κυκλάδων  και για Πάρο και Νάξο είναι  οι  εξής:

Fwd: Ο εσκεμμένος Πολυκομματισμός και η Αποχή ευνοούν το σάπιο Πολιτικό σύστημα!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Ίσως ήρθε ο καιρός να αναλογιστούμε τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 
Τι συμβαίνει σε σχέση με τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν και τις δικές μας ευθύνες για τις επιλογές μας στις εκάστοτε εκλογές.
Τις επιλογές μας οι οποίες δίνουν το δικαίωμα σε πολλά πολιτικά απολειφάδια να μας ...
ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες λέγοντας το γνωστό "Έχουμε την ψήφο της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού". 
Τα τελευταία δε 3 χρόνια πολλοί από την κυβερνητική παρέα των Εθνομηδενιστών συχνά πυκνά ξεφωνίζουν στα τηλεπαράθυρα αυτό το σύνθημα προκειμένου να νομιμοποιήσουν όλες αυτές τις αθλιότητες που διέπραξαν και διαπράττουν εις βάρος όλων μας και της πατρίδας μας! 
Οι αχροίοι βέβαια ξεχνούν ότι πήραν την πλειοψηφία με χοντροδέστατα προεκλογικά ψέματα τα οποία όχι μόνο δεν τήρησαν αλλά αντιθέτως έκαναν και εφάρμοσαν τα εντελώς αντίθετα. 
Το σίγουρο είναι ότι μετά την μεταπολίτευση η προώθηση κατά κόρων Κομμάτων και Προσώπων για την πλαισίωση των Βουλευτικών εδράνων στην πραγματικότητα δεν γίνεται από εμάς αλλά από τους εγχώριους καναλαρχοεργολάβους και από τα ξένα Ευρωπαϊκά ιερατεία και όχι μόνο.
Ο δικός μας ο ρόλος είναι απλά  η τελική επιλογή από το εκλογικό τραπέζι των μαγαρισμένων ήδη από αυτούς πολιτικών σχηματισμών και προσώπων. 
Λέγοντας μαγαρισμένων εννοώ ότι αυτοί που πραγματικά κινούν την εξουσία δεν προωθούν κανέναν    επικοινωνιακά για  να τον κάνουν γνωστό  και εκλογήσιμο αν δεν έχουν στοιχεία για να τον καταστήσουν την κατάλληλη για αυτούς στιγμή εκβιαζόμενο και κατ' επέκταση πειθήνιο όργανο τους.
Όσους δε τους ξεφεύγουν και αντιδρούν εκ των υστέρων φροντίζουν να τους εξαφανίζουν με μαφιόζικες μεθόδους όπως δόλιες, ανυπόστατες και αναπόδεικτες κατηγορίες αλλά και με αρνητική δημοσιότητα προκειμένου να τους παρουσιάζουν στα μάτια της κοινής γνώμης ως γραφικούς και γελοίους.
Για τους άλλους που δείχνουν εκ των προτέρων απείθαρχοι και ασυμβίβαστοι φροντίζουν με την πολυδιάσπαση (εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξία ή και το ψώνιο πολλών εξ αυτών να είναι αρχηγοί) να τους καταστούν ακίνδυνους αφού ως μικρά μικρά αριθμητικά υποσύνολα δεν έχουν πρόσβαση στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά τους μαγαζιά.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις μεγάλες και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου στις εθνικές εκλογές συμμετέχουν 3 με 4 κόμματα ενώ στις δικές μας περίπου 45!!!
Φυσικά όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα στις τελευταίες εκλογές του 2015 την αποχή του μισού σχεδόν εκλογικού σώματος.
Φίλες/οι ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι η Αποχή δεν πρέπει να είναι η αντίδραση μας αφού επί της ουσίας εξυπηρετεί αυτούς που κινούν τα νήματα στο προσκήνιο και κυρίως στο παρασκήνιο αφού τους επιτρέπει να καθορίζουν τις τύχες όλων μας με πλασματικές πλειοψηφίες όπως αυτή του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ η οποία με την αποχή ήταν 17%.
Επίσης όλοι αυτοί που ηγούνται μικρών κομμάτων και σχηματισμών και δείχνουν ότι έχουν μια πατριωτική στάση και συνείδηση θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα αν δεν δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα ενιαίο πολιτικό φορέα ο οποίος θα ορθώσει το ανάστημα του σε όλους αυτούς που οδηγούν ως κυβέρνηση ή ως θεατές (η αντιπολίτευση) την Χώρα μας στην απόλυτη καταστροφή.
Κύριοι πρέπει να το τολμήσετε και να είστε σίγουροι ότι ο προδομένος πολλάκις Ελληνικός Λαός από τους διαχρονικούς Κλέφτες και προσφάτως τους Δεξιόστροφους Αριστερούς Ψεύτες ... θα σας ακολουθήσει!

Παράκληση
Ξεπεράστε και αφήστε για αργότερα τις δικές σας προσωπικές φιλοδοξίες γιατί είμαστε πλέον στο σημείο μηδέν και προέχει η σωτηρία της Πατρίδας μας.
Βρείτε και βάλτε μπροστά έναν άξιο, καθαρό και μη μαγαρισμένο Πατριώτη να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να φέρουμε πίσω τα ξενιτεμένα μας παιδιά και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την Χώρα μας εκεί που τις αξίζει!!!