slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτά ήταν τα λάθη σου κ. Σαμαρά απολογούμαστε εμείς - στο ΣΥΡΙΖΑ των Τσακαλώτου -Παπαδημούλη-Βαλαβάνη-Σταθάκη κ.α. -για ένα παιδί του Σημιτη

Σημειώστε ότι μεταξύ άλλων οι Σταθάκης, Βαλαβάνη, Τσακαλώτος και Παπαδημούλης έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό και αν ο Τσακαλώτος πει "μα εγώ τους κορόιδεψα στην Αγγλία και με έκαναν καθηγητή", ο Σταθάκης και η Βαλαβάνη δεν έχουν καμία σχέση με εξωτερικό και απλά έβγαλαν τα λεφτά τους έξω...

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώτο θέμα της Realnews που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή, με τίτλο: "Ο Γκίκας έβγαζε τα λεφτά του έξω!".

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της Koυμουνδούρου:

7 Μαρτίου 2004 Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ "Ένας πραγματικός Ηγέτης

ΝΔ: Σχετικά με το δημοσίευμα της Real News για τον κ. Χαρδούβελη, όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, προφανώς θα δώσει ο ίδιος εξηγήσεις.

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία απαντά σε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκίκα Χαρδούβελη να έχει μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό, εξέδωσε η ΝΔ.Φανταζόμαστε όμως ότι την ίδια ευαισθησία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση και για τα κορυφαία στελέχη του, όπωςΒαλαβάνη και Σταθάκη-Τσακαλώτο -ΦΩΤΟ-με επενδύσεις στη Black Rock
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αυτοί είναι οι 38 πολιτικοί που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό [ΛΙΣΤΑ]


Πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές, είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Εσχες. 
Όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες», τα οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε ρεπορτάζ του Γ. Λυκουρέντζου, οι καταθέσεις του εξωτερικού που δηλώθηκαν έχουν συνολικά ως εξής: 7.226.779 ευρώ, 639.656 δολάρια ΗΠΑ, 1.128.638 λίρες Αγγλίας και 69.014 ελβετικά φράγκα με βάση τον πίνακα που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!Δημοσκόπηση Marc: Έπεσε 20% μέσα σε 10 μέρες η εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Το 75% θεωρεί ότι υπέγραψαν παράταση μνημονίου

Ο ΓΑΠ έπεσε σε τέτοια νούμερα 2-3 μήνες μετά την υπογραφή του μνημονίου, δηλ. μετά από 7-8 μήνες κυβέρνησης!
Στροφή στο ρεαλισμό με αποδοχή της νέας πραγματικότητας και μειωμένη εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά 20 (και περισσότερο) μονάδες εμφανίζουν τα ευρήματα της Πανελλαδικής Πολιτικής Ερευνας της Marc για την Εφημερίδα των Συντακτών».
Πιο συγκεκριμένα οι έξι στους...

Βόμβα: Ο Γκίκας Χαρδούβελης έβγαζε τα λεφτά του το 2011 και 2012 στο εξωτερικό ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΤΟ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - Τι απαντά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών

 Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News.
Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα: «o πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη».
«Στον πρώην Υπουργό αποδίδεται από τον Π. Νικολούδη ότι:

ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Χυδαία επίθεση ΣΥΡΙΖΑίας σε δημοσιογράφο και στο capital.gr


ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΙΝΟΜΙΚΟ Portal PORTAL ΟΠΩΣ ΤΟ Capital.gr ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ
Με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά του Capital.gr, αλλά και προσωπικά κατά του Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου.

Κράζουν τον Βαρουφάκη για τα... μαθηματικά του


Ο δημοσιογράφος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον διατυμπανίζει πως ο υπουργός Οικονομικών της χώρας μας και καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν γνωρίζει μαθηματικά!
Η επίθεση έχει ως αφορμή τους υπολογισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το σχέδιο σίτισης. Σύμφωνα με τον Ντίξον, για την σίτιση 300.000 οικογενειών δεν θα δαπανηθούν 137.7εκατ. Ευρώ όπως υπολογίζει ο υπουργός, αλλά η δαπάνη θα είναι διπλάσια.  Ο υπουργός & καθηγητής κ. Βαρουφάκης υποστηρίζει πως στις 300.000 οικογένειες θα δοθούν 100 ευρώ το μήνα για εννέα μήνες, δηλαδή 137.7 εκατ. ευρώ. 
Ο δημοσιογράφος γράφοντας τον υπολογισμό, τονίζει πως 100x300x9=270εκατ. ευρώ. Με τις μαθηματικές αυτές πράξεις ο Ντίξον «αδειάζει» τον υπουργό, δείχνοντας πως δεν θέλει να τον αφήσει σε «χλωρό κλαρί». 
Να θυμίσουμε πως οι... λανθασμένες, κατά τον Ντίξον, πράξεις του υπουργού περιλαμβάνονται στο 11σέλιδο σημείωμα με τις επτά μεταρρυθμίσεις-προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

ΠΑΣΟΚ: Να παραίμβει ο Τσίπρας για τα θέματα εξωτερικής & αμυντικής πολιτικής


Στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής και της διαπραγμάτευσης με την ευρωζώνη και το ΔΝΤ η κυβέρνηση έχει επιλέξει επικοινωνιακές μεθόδους εσωτερικής κατανάλωσης με προεξάρχοντα τον κ. Βαρουφάκη και ήδη έχει προκληθεί μεγάλη βλάβη στην ελληνική οικονομία και τις  προοπτικές της. 
Αν όμως επεκταθεί η ίδια μέθοδος και στα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, η ζημιά μπορεί να είναι ασύμμετρα μεγαλύτερη.  

Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να επιληφθεί προσωπικά.

Γ. Χατζημάρκος για την Υγεία: « Ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις, αντί για υπομνήματα προς τα Υπουργεία και στημένες παραστάσεις αντίστασης»

Προτεραιότητα στο θέμα της υγείας, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή,  ως το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών – και όχι μόνο αυτών -  απόρροια της πλήρους αδιαφορίας και.....

Ανακοίνωση για την στάση των Τοπικών Συμβούλων Κορωνίδας

Στην τελευταία συνεδρίαση του τοπικού Συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/2/2015, στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης (επισυνάπτεται η εισήγηση και η απόφαση του ΤΣ), «Ενημέρωση για τις συναντήσεις με τους φορείς και το Δήμαρχο και προγραμματισμός δράσης μας το επόμενο διάστημα» και λαμβάνοντας υπόψη την από 14/9/2014 απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης Τ.Κ. Κορωνίδας για την δέσμευση του Τ.Σ. να ενημερώνει τους κάτοικους συνολικά του τοπικού μας διαμερίσματος, πρότεινα στο Συμβούλιο να προχωρήσουμε το.....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η online ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΒΡΟΥΤΣΗ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δες online με ένα κλικ αν έχει ανανεωθεί το βιβλιάριο υγείας σου!

Δες online με ένα κλικ αν έχει ανανεωθεί το βιβλιάριο υγείας σου!

Δες online με ένα κλικ αν έχει ανανεωθεί το βιβλιάριο υγείας σου!

Μετά από μέρες ο Σκουρλέτης ΞΥΠΝΗΣΕ  να ενημερώσει ότι πλέον δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα Υποκαταστήματα για τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας, καθώς αυτό μπορεί να γίνει με ένα μόνο κλικ.

«Στενό μαρκάρισμα» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από το ΠΑΣΟΚ




«Στενό μαρκάρισμα» στους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ, που απελευθερωμένο πια από τις κυβερνητικές ευθύνες, δείχνει αποφασισμένο να μην αφήσει τους κυβερνώντες σε χλωρό κλαρί, ασκώντας, όπως λεγόταν παλαιότερα, δομική αντιπολίτευση.



«Βρείτε ποιός από είναι ο μυστικός ελεγκτής σε αυτό το beach bar στην Ελλάδα»


Η πρόταση Βαρουφάκη στο Eurogroup για μυστικούς φορο ελεγκτές, προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο. Ενδεικτικό είναι ένα από αυτά όπου χρήστης ανέβασε στο twitter φωτογραφία από beach bar στην Ελλάδα με το εξής σχόλιο: «Βρείτε ποιός από είναι ο μυστικός ελεγκτής σε αυτό το beach bar στην Ελλάδα». Το τουιταρισμα είχε τόσο απήχηση όπου το έκανε retweet και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίξον της WSJ δηλαδή μας πήραν στο ψιλό και εκτός Ευρώπης...


ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ": Πρόκειται για την επιτομή της ανατριχιαστικής φασίζουσας ελαφρότητας


Από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη  με τις «επτά μεταρρυθμίσεις» που εστάλη στις Βρυξέλλες πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για μια «επιτομή της ανατριχιαστικής φασίζουσας ελαφρότητας. Πρόκειται για καφκικό σχέδιο που συνέλαβαν άνθρωποι χωρίς αίσθηση ούτε του τι σημαίνει κράτος δικαίου, δικαιώματα και Σύνταγμα, ούτε του τι είναι και πώς λειτουργεί η κοινωνία των πολιτών σε σχέση με την αγορά»

Ακολουθεί η ανακοίνωση: