slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“Τα πάντα όλα” από τον γνωστό Μαυρογιαλούρο της Κουμουνδούρου στην ΔΕΘ


Στις 13 Σεπτεμβρίου 2009, ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου διατύπωσε την ιστορική φράση: «Λεφτά υπάρχουν» (Δείτε και το βίντεο στο κάτω μέρος της ανάρτησης ).
Ντελίριο ανέξοδης παροχολογίας από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ.
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 ο γνωστός Μαυρογιαλούρος της Κουμουνδούρου κατά την διάρκεια μιας ομιλίας που θύμιζε αντίστοιχες ομιλίες του αλήστου μνήμης ΓΑΠ, τότε που μας ανακοίνωνε από το ίδιο βήμα πως “λεφτά υπάρχουν”. 
Μόνο… γεφύρια δεν υποσχέθηκε να χτίσει στους Έλληνες Και είδατε που κατέληξε η χώρα…

Τσίπρας: Πάνω απ' τη Λάρισα είμαι ΠΑΟΚ, αριστερά της Πίνδου ΠΑΣ, κάτω απ'τ'αυλάκι Παναχαϊκή, στον Πειραιά Ολυμπιακός, στην Αθήνα ΠΑΟ κ.λπ


Δείτε τι ομάδα είναι ο Τσίπρας “από την Λάρισα και πάνω…”

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ, καθώς έξω από εκείνο του ΠΑΟΚ του χάρισαν δύο φανέλες της ομάδας, για τα παιδιά του.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε μάλιστα και

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 14-09-2014



Δείτε τα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το απόρρητο πόρισμα του στρατηγού Γράψα για το ολοκαύτωμα του 2007!

Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουμε σήμερα για τις φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 όταν κάποιοι θέλησαν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση Καραμανλή, για να ακολουθήσουν τα απανωτά «χτυπήματα» με τούς εμπρησμούς των καταστημάτων της Αθήνας και τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας!!!
Κάποιοι προσπάθησαν να αποδώσουν ευθύνες στον....

Χρυσή Αυγή: Με εντολή Σαμαρά απαγορεύτηκε η μετάδοση της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ!

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
Παρόλο που τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με επίσημο αίτημα στην Nerit εδώ και δύο ημέρες ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Θωμόπουλος κρυβόταν και αρνούνταν την διεκπεραίωση του αιτήματος για την ζωντανή μετάδοση της Συνέντευξης Τύπου. Μία ώρα πριν την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου ενημέρωσαν ότι δεν θα μεταδοθεί ζωντανά με το....

Δελτίο Τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Συρμαλένιου και Α.Καλογερή για την χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σημερινή συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. (Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας για θέματα ναυτιλίας και η βουλευτής Σάμου Αγνή Καλογερή, κατέδειξε για άλλη μια φορά την αποτυχία του σημερινού μοντέλου ανάπτυξης της ακτοπλοΐας.

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καταγγέλλει στη τοπική μας κοινωνία, την πρωτοφανή στα μεταπολιτευτικά χρονικά κυβερνητική διαταγή-εντολή Σαμαρά  να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τη ΝΕΡΙΤ, το Σάββατο 13.09.2014, το βράδυ.  
Μάλιστα, η απροκάλυπτη και φασιστική παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού προκάλεσε την παραίτηση της διορισμένης από την

VolleyWalk by Kathy Heyndels στην παρουσίαση της Α1 Γυναικών

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-2015.
Η παρουσίαση των ομάδων θα γίνει με έναν πρωτότυπο τρόπο , που θα αναδεικνύει και την ομορφιά του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ.
Αυτό ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΟΠΕ, ενημερώνοντας πως η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

12ωρο σεμινάριο με έξοδα πληρωμένα, το οποίο απεθύνεται σε γυναίκες


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο πλαίσιο του Έργου: «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» του ΕΠ Διοικητική Μεταρρύθμιση, βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού επιμορφωτικών δράσεων.
Ειδικότερα, πρόκειται να υλοποιηθούν 15 επιμορφωτικά σεμινάρια δύο Κύκλων (Α και Β Κύκλος), σε κάθε Περιφέρεια της χώρας, με κύριο στόχοτην ενίσχυση και εμψύχωση των ίδιων των γυναικών προκειμένου να

Κοινωφελής εργασία: Προσλήψεις 10.000 ανέργων σε ΟΤΑ και υπουργεία


Προ των πυλών βρίσκεται η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 10.000 νέες προσλήψεις στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.
Πού θα απασχοληθούν οι 10.000 άνεργοι
Η πλειονότητα των 10.000 ανέργων που θα προσληφθούν με την