slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ


Γιώργος Βακόνδιος

Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.
Υπεύθυνος Ακτοπλοΐας Τομέα Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής


Η χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή είχε μία ξεκάθαρη στόχευση. Να λανσάρει την νέα πολιτική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος είναι ο διχασμός της Ελληνικής κοινωνίας μεταξύ φτωχών και πλουσίων.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τον ρόλο του προστάτη των φτωχών ώστε να χαρακτηρίσει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως το κόμμα των πλουσίων.

Προφανώς ο κ.Τσίπρας έχει την επίγνωση ότι δεν μπορεί να εξαπατήσει για μία ακόμη φορά ευρύτερες ομάδες του Ελληνικού πληθυσμού.

Οι Μεν και οι Δεν και η Ελλάδα στο μηδέν!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Στην Ελλάδα των μνημονίων όλα πλέον είναι διαφορετικά αφού το παράλογο έγινε λογικό, το μαύρο κάτασπρο, το ανήθικο ηθικό και με ένα Πρωθυπουργό άθεο (κατά δήλωση του) διαπιστωμένα ανιστόρητος (από τα δημόσια λεκτικά μαργαριτάρια του) και ψεύτη ολικής χωρίς τσίπα και κανένα ίχνος ντροπής.
Φυσικά σε όλο αυτό το ... 

Το πρωτοσέλιδο της Κυκλαδικής

 

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Καταψηφίζουμε την Έκθεση για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ»


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στη σύσκεψη του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος των επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών του δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει την Έκθεση Προόδου για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

Αναλυτικά η παρέμβαση:

Το βίντεο της παρέμβασης:

Το πρωτοσέλιδο της Κυκλαδικής

Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν κατά την ανάρτηση των δασικών χαρτώνNov.28,2018

Την Πέμπτη 22/11, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πραγματοποιήθηκε, παρουσία των τριών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου και αντιπροσωπείας φορέων των Κυκλάδων με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις Κυκλάδες, και όχι μόνο, σχετικά με τον χαρακτηρισμό δασών, δασικών ή χορτολιβαδικών εκτάσεων αλλά και το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, την σύνταξη και την μεταγραφή συμβολαίων.

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο: Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ο Χαράλαμπος Δαρζέντας από τη Σαντορίνη



Τη συστράτευση του Χαράλαμπου Δαρζέντα από τη Σαντορίνη, ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".

Ο Χαράλαμπος Δαρζέντας, άνθρωπος με μακρά αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία και ενεργό συμμετοχή στα κοινά, στη δήλωσή του με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου αναφέρει τα εξής:

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Ε.Σ.Ε.Ε.)



 Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.). Είχε προηγηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 η γενική συνέλευση της Ε.Σ.Ε.Ε. στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
            Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν τα εκλεγμένα μέλη της Ε.Σ.Ε.Ε από το νησί μας ο. κ. Ανδρέας Τσιμέκης και η κ. Λουκία Κολλάρου, οι οποίοι συμμετείχαν και στην εκλογική διαδικασία.
            Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. με την ευχή η σκέψη τους, οι προθέσεις τους και οι προσπάθειές τους να........

Γιώργος Χατζημάρκος: “Περιμένω από την κυβέρνηση να μας αποδείξει πότε και πως έδωσε τη μάχη για τον ΦΠΑ στις Βρυξέλλες



Οι συνεχείς δηλώσεις Μοσκοβισί για τον ΦΠΑ στα νησιά, πλήρης δικαίωση των θέσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως παρουσιάστηκαν από τις αρχές του 2015
Πλήρη δικαίωση των θέσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σχετικά με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που ίσχυαν στα νησιά του Αιγαίου και τις οποίες είχε διατυπώσει  από τις αρχές του 2015, αποτελούν οι συνεχείς δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί,  Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επί του θέματος, με πιο πρόσφατη την απάντησή του στον Ευρωβουλευτή, Νότη Μαριά, ότι ουδέποτε κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αίτημα από την ελληνική κυβέρνηση για την επαναφορά των συντελεστών στο.....

Προβολή της Νάξου στην Ιταλία με πρωταγωνιστή το Περιβάλλον



«Νάξος. Το νησί με την πλούσια ιστορία και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος που θα κάνει τις διακοπές σου αξέχαστες», είναι η αρχή εκτενούς αφιερώματος για τη Νάξο που περιλαμβάνεται στο τεύχος Νοεμβρίου του «AmbienteEuropa», καθιερωμένου Ιταλικού περιοδικού με έμφαση στο περιβάλλον. Γοητευμένος από το  μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ο ταξιδιωτικός συντάκτης GiorgioVerseaανέδειξε το πολύπλευρο «προϊόν» του προορισμού στις σελίδες του περιοδικού που διανέμεται σε 25.000 αντίτυπα αλλά και ηλεκτρονικά στην Ιταλία, στοχεύοντας σε δεκάδες χιλιάδες  αναγνώστες με ειδικά ενδιαφέροντα, ανώτερο μορφωτικό επίπεδο και αγάπη για την οικολογία και το περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί πως το αφιέρωμα της Νάξου «έκλεψε» την παράσταση στο πλαίσιο της διανομής και παρουσίασης του........

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθηκοντά σας κ Τσιμπογιάννη

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου ενημερώθηκε πως ο αξιότιμος Διοικητής του Α.Τ. Νάξου, Κος Νικόλαος Τσιμπογιάννης προήχθη με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή στην υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την αμέριστη στήριξή του αναφορικά με τα αιτήματα της Ένωσης ξενοδόχων τα οποία διαχειρίστηκε στα επί 23 έτη παρουσίας του στο νησί, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και λύσεις με τις......

Επίσκεψη Πλακιωτάκη στην Σύρο

 
Την Σύρο θα επισκεφτεί ο βουλευτής στο Νομό Λασιθίου και Πρόεδρος του τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Και πρώην πρόεδρος του κόμματος, θα επισκεφτεί το νησί μας την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΟΥ κ . ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΠΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. – ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ! Ηχηρό «διαζύγιο» Κρανιδιώτη – Βελόπουλου -«Πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του;»


Ναυάγησε η εκλογική σύμπραξη Ελληνικής Λύσης με την Νέα Δεξιά, μετά την άρνηση του Κυριάκου Βελόπουλου να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ο Κ. Βελόπουλος φάνηκε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς του Φ. Κρανιδιώτη στην Ελληνική Λύση.

Φονική ενέδρα σε 44χρονο επιχειρηματία στην Καλλιθέα – Τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Αιμόφυρτος με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από την κάνη όπλου και λοστούς γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια 44χρονος ιδιοκτήτης γνωστού καφέ λίγο μετά τις 12 τη νύχτα της Τετάρτης στην καρδιά της Καλλιθέας.