slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ)- Δικαίωση για την κυβέρνηση Καραμανλή!

Σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή, λόγω πρότερου έντιμου βίου καταδικάστηκε , ο Ανδρέας Γεωργίου πρώην ισχυρός άνδρας της ΕΛΣΤΑΤ, σχετικά με την παραπομπή του για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου αναφορικά με το «πλαστό» έλλειμμα.
Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Μάρτυρές του ήταν δύο στελέχη της EUROSTAT και μια διευθύντρια λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, ωστόσο δεν έπεισαν το δικαστήριο, καθώς όλα τα επιχειρήματά τους «αποκρούστηκαν» από τη

Αστυνομία δεν υπάρχει στη Νάξο; Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ δεν τα βλέπουν; η βλέπουν μόνο τους δικούς τους δρόμους;

Τη φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης του blog στο naxiosnaxios.samaras@blogger.com

ΕΛΕΟΣ!Διορίζονται 12 γραμματείς στο πάρκινγκ της Βουλής,11 γυμναστές κι ένας διατροφολόγος Όλα για να βουλευτούν όσοι περισσότεροι γίνεται

Μπορεί ο πρωθυπουργός και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής να είχαν υιοθετήσει το μότο του… λιτού βίου και της σύνεσης τις ώρες της κρίσης που ο λαός υποφέρει, όμως όπως φαίνεται ο κ. Βούτσης επιδιώκει με την αναθεώρηση του υπηρεσιακού Κανονισμού της Βουλής να βάλει και πάλι μπρος τις μηχανές των προσλήψεων, με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για να διοριστούν εκατοντάδες νέοι υπάλληλοι σε προνομιούχες υπηρεσίες, όπως το Κανάλι της Βουλής, το πάρκινγκ και το…

String Demons έρχονται στη Νάξο 21/6 BINTEO


Oi String Demons έρχονται στην Νάξο για την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου Τρίτη και Ώρα 21.00


Oi String Demons φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιάσουν τα...''Fear of the Bach'' Summer Concerts.Οι συναυλίες αυτές φέρουν τον τίτλο του διπλού καινούργιου Album τους (Fear of the Bach).
Μετά από έναν εκρηκτικό χειμώνα sold out συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης,Βερολίνο,Παλλάς-Αθήνας,Κύπρο,Θέατρο Απόλλων Σύρου,Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κ.α)
έρχονται, με πολυ τρέλα,ρυθμό,εκπλήξεις και φυσικά δαιμονικά έγχορδα, να σας ''βρούν'' όπου και αν είστε στην Ελλάδα!
Το.. προγραμμά τους...από Κλασικά σε Παραδοσιακά,από Heavy Metal σε Λαϊκά, από Pop σε Ρεμπέτικα,Εκκλησιαστικούς-Βυζαντινούς Ύμνους,δικά τους κομμάτια και ότι άλλο φανταστείτε
σε ένα ''Συμφωνικό Πανηγύρι'' για.. γερά νεύρα και..έγχορδα!
Το καλοκαίρι αυτό μαζί με το καινούργιο διπλό Album τους (Fear of the Bach) θα κυκλοφορήσει και η..Second Edition του πρώτου τους CD (String Demons) που εξαντλήθηκε..!!

Ούτε μια βροχή δεν μας ... σώζει

Ο Μάιος αποτελεί παρελθόν – διανύουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και το καλοκαίρι που έρχεται δεν είναι και ότι καλύτερο για την Νάξο… Ο λόγος; Πολύ απλά δεν… βρέχει και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για το νησί που στηρίζει πάρα πολλά στον πρωτογενή τομέα. Τι καλλιέργειες να έχεις όταν δεν υπάρχει νερό. Και η Νάξος είναι μία ανάσα από το να χαρακτηριστεί ως άνυδρο. Με βάση αυτά που γνωρίζουμε, ο Ιούνιος έβρεξε για τελευταία φορά το 2008, ο Ιούλιος την τελευταία φορά που έδωσε …βροχή ήταν το 2005 (ρεκόρ εκείνη τη χρονιά για τα 60 τελευταία χρόνια) και ο Αύγουστος ουσιαστικά έδωσε βροχή το 2006. Από το

Εισήγηση του Γ.Βακόνδιου στον τομέα ναυτιλίας της Ν.Δ.

Προτάσεις  για την απασχόληση στην εμπορική ναυτιλία

Η εμπορική ναυτιλία και κυρίως η ποντοπόρος, αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας ο οποίος δεν επηρεάζεται από την τοπική οικονομική κρίση αλλά ακολουθεί δικούς της κύκλους μεταξύ ανάπτυξης και συρρίκνωσης.
 Διαδραματίζει ηγετικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορεί να συμβάλει πολύ περισσότερο στην απασχόληση και άρα την μείωση της ανεργίας.

«Λεφτά υπάρχουν» για να διαφημιστεί το… έργο της κυβέρνησης


ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ (ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΤΟΥΣ
Εποχή… αυτοδιαφήμισης εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων ξεκινά για τη συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την ώρα που το κυβερνητικό οικοδόμημα έχει επιδοθεί σε κυνήγι συγκέντρωσης άμεσων και

Εκδήλωση της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τήνου στις 22 Ιουνίου

Η Τοπική Οργάνωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Τήνου, σας προσκαλεί σε ανοικτή ομιλία – ενημέρωση – συζήτηση με θέμα: «ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ – ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ», η οποία θα λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.00 μμ στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ και τ. υπουργός κ.

Fwd: ΔΤ: Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Το ελληνικό γιαούρτι παρασκευάζεται μόνο στην Ελλάδα». Ερώτησή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή .

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το ελληνικό γιαούρτι παρασκευάζεται μόνο στην Ελλάδα» Ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισημαίνει την ανάγκη να προστατευθεί το ελληνικό γιαούρτι και την υποχρέωση να διασφαλιστεί ο Ευρωπαίος καταναλωτής από παραπλανητικές ετικέτες.

Ο καταναλωτής παγκοσμίως στην ετικέτα «ελληνικό γιαούρτι» αναγνωρίζει όχι μόνο τον τρόπο παρασκευής αλλά και τη χώρα προέλευσης. Την Ελλάδα.
Τέτοιες αποφάσεις προκαλούν στρεβλώσεις με σοβαρές συνέπειες και παραπλανούν τους καταναλωτές. Και η Επιτροπή πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Είτε πρόκειται για το ελληνικό γιαούρτι Τσεχίας σήμερα ή για τσέχικη μπύρα Ελλάδας αύριο.
Αναλυτικά η ερώτηση:

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής-Χαλκί Νάξου

Να και τα «δώρα» των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ στους αγρότες: Ραβασάκια με αυξήσεις έως 30%!

    Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ ξεκίνησε από τη Δευτέρα η αποστολή ειδοποιητηρίων σε 667.229 αγρότες βάσει του νέου ασφαλιστικού νόμου που προβλέπει αυξημένες εισφορές για το β΄ εξάμηνο του 2016. Μάλιστα τα ραβασάκι που θα φτάσουν στα χέρια των αγροτών θα είναι έως και 30% αυξημένα.
    Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ΟΓΑ :

Άλλαξε όψη ο πεζόδρομος στο καρνάγιο και περιβάλλων χώρος


 

Η Δημοτική Κοινότητα Νάξου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου διαμόρφωσε το πεζόδρομο προς το καρνάγιο που οδηγεί στην παραλία Αγίου Γεωργίου . Τοποθετηθηκαν Στον περιβάλλων χώρο τοποθετήθηκαν δυο χημικές τουαλέτες, κάδοι, παγκάκια,έγινε