slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΩ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Φίλης: Στα όρια της συνταγματικής ανοχής το κίνημα «παραιτηθείτε»

«Υπονόμευση με κινήματα κατσαρόλας - Κίνηση χωρίς ονοματεπώνυμο»
Αθήνα
Για προσπάθειες υπονόμευσης της κυβέρνησης έκανε λόγο ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Alpha 989.
«Θα υπάρχει υπονόμευση με "κινήματα κατσαρόλας". Το κίνημα "παραιτηθείτε" είναι κίνημα στα

Η ΝΔ με ερώτηση προς Τσίπρα και υπουργούς ρωτά γιατί καθυστερεί ο έλεγχος και η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» 2013-2014;

 Δηλώσεις πόθεν έσχες 2013 και 2014: γιατί καθυστερεί ο έλεγχος και η δημοσιοποίηση τους;  

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραμένοντας πιστή στις αντιφάσεις μεταξύ των λόγων και των πράξεων της εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι «καταπολεμά τη διαφθορά» και παράλληλα να «κλείνει το μάτι» στη διαπλοκή και στη διαφθορά. Πέραν των όσων έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες με το θέμα που έχει προκύψει με τις ντροπιαστικές νομοθετικές παρεμβάσεις και τη συμμετοχή μελών της Κυβέρνησης σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες, σημαντικό ζήτημα προκύπτει και από τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΛΗΘΕΡΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Οι Κυκλάδες στο Γκάζι! - Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στο φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ 2016»

το φεστιβάλ γεύσεων «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ 2016» που διοργανώνει το Αθηνόραμα από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι συμμετέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού και την ανάδειξη των τοπικά παραγόμενων προϊόντων.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παραγωγούς από τις Κυκλάδες και να

Νίκος Μαϊτός επικεφαλής της "Νησιωτικής Πολιτείας" προς Δημοτική Αρχή : Δώστε ξεκάθαρες απαντήσεις και αφήστε τις ποιητικές αναζητήσεις


Επανέρχεται με νέα ( προηγούμενη ανακοίνωση Μαιτου ) ανακοίνωση-απάντηση του στο θέμα της ναυαγοσωστικής κάλυψης της Νάξου ο επικεφαλής της "Νησιωτικής Πολιτείας" Νίκος Μαϊτός στα όσα ισχυρίστηκε σε  ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή, αλλά και στα όσα δήλωσε να Ναξιακή Ιστοσελίδα ο διευθυντής της εταιρίας που ανέλαβε την εργολαβία του έργου. Και  μεταξύ άλλων ρωτά πώς οι 10 ναυαγοσώστες έγιναν 13, πώς προκύπτουν οι μισθοί των ναυαγοσωστών και γιατί εν τέλει ο δήμος δεν επέλεξε να κάνει προσλήψεις εξοικονομώντας χρήματα...  και θέτει σειρά ερωτημάτων στη δημοτική αρχή -τα οποία δεν απαντήθηκαν, όπως σημειώνει- ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι υπεκφυγές. 
Η πλήρης ανακοίνωση του Νίκου Μαϊτού: