slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άλλος ένας “σκάνδαλο” καταρρίπτεται (με έγγραφα): Ουδέποτε είχε εταιρία offshore ο Γ. Βουλγαράκης!

Όλοι θυμόμαστε τον υφυπουργό (!!!!) πλέον Καρχιμάκη να δηλώνει στη Βουλή, στα κανάλια και στις εφημερίδες ότι ο Γ. Βουλγαράκης είναι ιδιοκτήτης-μέτοχος της εταιρίας offshore LENTMAR LTD. και να προσπαθεί μάλιστα να τον συνδέσει μέσω της offshore και με το Βατοπαίδι!

Λέγε-λέγε στη συνείδηση του κόσμου έμεινε ότι ο Γ. Βουλγαράκης είχε offshore εταιρία…

Σήμερα σχεδόν δυο χρόνια μετά και τόννους λάσπης, αποδεικνύεται με έγγραφα από την Κύπρο, ότι ο Γ. Βουλγαράκης ουδέποτε είχε σχέση με την εν λόγω εταιρία…

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια και να δούν τα έγγραφα

που αποδεικνύουν ότι ο Καρχιμάκης και το ΠΑΣΟΚ ψεύδονταν

κάνουν κλικ στο dexiextrem.blogspot.com

Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να παραμυθιάζονται και να κάνουν κλικ εδώ ή εδώ κ.λπ


Μια μικρή ανασκόπηση στη λάσπη ΠΑΣΟΚ-Καρχιμάκη ότι ο Βουλγαράκης είχε δήθεν offshore

Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Τσοχατζόπουλος μένει σε σπίτι που άνηκε σε offshore και δήθεν το αγόρασε η γυναίκα του και που όλος ο κόσμος πλέον κατάλαβε που πήγαν τα κλεμένα των προηγουμένων ετών... συνειρμικά μας έρχεται στο μυαλό και ένας άλλος πρώην βουλευτής που σύμφωνα με την ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα έχει ή είχε εμπλακεί με offshore...

Σωστά μαντέψατε! Πρόκειται για τον Γ Βουλγαράκη ο οποίος σύμφωνα με όσα έλεγε ο Καρχιμάκης τον Σεπτέμβριο του 2008, είχε μια offshore την LENTMAR HOLDINGS LTD... αυτό τουλάχιστον έμεινε στο μυαλό του απλού κόσμου.

Πριν δούμε με αποδείξεις ότι ο Βουλγαράκης δεν είχε καμία offshore, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Καρχιμάκης τότε (Σεπτέμβριος 2008):
«Με ευκολία παραδέχεται ο κ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, (ότι) διαχειρίζονταν, δηλαδή, την οικογενειακή περιουσία του μέσω υπεράκτιων (offshore) εταιρειών (ΣΣ. Κλασικά ψέμματα του Καρχιμάκη μιας και ο Βουλγαράκης ποτέ δεν το παραδέχθηκε), εταιρειών συνδεδεμένων στις συνειδήσεις όλων με μεθοδεύσεις φοροαποφυγής (ΣΣ. Αυτός ήταν ο σκοπός τους: Να συνδέσουν τον Βουλγαράκη με offshore ώστε να καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου)....
ΌΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΗΝ LENTMAR HOLDINGS LTD... ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
Το ότι η Lentmar Holdings Ltd στα πλαίσια των οικονομικών δραστηριοτήτων της ίδρυσε ως μόνος μέτοχος το 2000 και μία Ελληνική ΕΠΕ με την επωνυμία «ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ», η οποία σήμερα έχει μεταβιβαστεί στον ίδιο τον Υπουργό και τη σύζυγό του, δεν καταργεί την offshore, ούτε την μεταφέρει στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, όμως, επειδή ακριβώς η Lentmar Holdings Ltd είναι μία υπεράκτια εταιρεία, που δεν είναι καταχωρημένη στα ελληνικά μητρώα εταιρειών, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα για τη σύνθεση της, το εύρος και το σύνολο των υπολοίπων δραστηριοτήτων της.
Γι’ αυτό ακριβώς θέτουμε όλα αυτά τα ερωτήματα για τις οικογενειακές επιχειρηματικές δραστηριότητες, εγχώριες και υπεράκτιες, σε σχέση με τον κ. Υπουργό.
Ο κ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας
.... Αν δεν είχε ακολουθήσει την οδό των offshore και είχε διαχειριστεί επώνυμα την περιουσία του, τότε θα του ήταν πολύ εύκολο να αποδείξει και τι είναι και τι δεν είναι.»
ΠΗΓΗ
Τις ερωτήσεις του Καρχιμάκη τις χρησιμοποίησαν οι φυλλάδες και οι δημοσιοκάφροι της ΤιΒι προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι ο Βουλγαράκης έχει offshore:
Οι ερωτώντες (βουλευτές δηλ. ο Καρχιμάκης και οι άλλοι) ... καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει πόσες συνολικά off shore εταιρείες βρίσκονται πίσω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ζεύγους Βουλγαράκη στον τομέα των ακινήτων και ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες πίσω από τις υπεράκτιες αυτές εταιρείες
Ελευθεροτυπία 5.09.2008
Λέγε λέγε, έμεινε στο μυαλό του κόσμου ότι ο Βουλγαράκης έχει την offshore LENTMAR HOLDINGS LTD...

Σε λίγο θα δούμε λοιπόν αν ο Βουλγαράκης είναι ιδιοκτήτης ή μέτοχος αυτής της εταιρίας...





ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΑΤΜ) ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΝΟΥΣΑ

Την έντονη αντίθεσή του για την απόφαση της Αγροτικής Τράπεζας να απομακρύνει το μοναδικό Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) από το νησί της Δονούσας, εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, με επιστολή που απέστειλε στον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, κ. Θεόδωρο Πανταλάκη.
Μεταφέροντας την εύλογη αγωνία των κατοίκων του
νησιού, ο κ. Βρούτσης κάλεσε τον διοικητή να επανεξετάσει το θέμα με θετικό πνεύμα και παράλληλα να σταθεί πλάι στους νησιώτες, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε προσπαθούν να ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια και μάλιστα πολλές φορές κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Στην επιστολή του ο Βουλευτής Κυκλάδων ανέφερε τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
Η Δονούσα, είναι ένα μικρό νησί των Κυκλάδων με 160 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι που περιστασιακά ασχολούνται και με τον τουρισμό. Επειδή, ανήκει στις λεγόμενες άγονες γραμμές του Αιγαίου, οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζει είναι.... πολλές, ενώ οι κάτοικοι και πολύ περισσότερο οι τουρίστες ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, αναγκάζονται να ταξιδέψουν στη Νάξο (ταξίδι 4 ωρών), προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές. Για το λόγο αυτό και μετά από επίμονες εκκλήσεις των κατοίκων, η Αγροτική Τράπεζα 6 χρόνια πριν εγκατέστησε Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ), προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων και παράλληλα η οικονομική ζωή του νησιού.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα η πρόθεση της νέας διοίκησης της Τράπεζάς σας, να αποσύρει το συγκεκριμένο ATM, με το αιτιολογικό ότι δεν πληροί τα τυπικά κριτήρια που θέτουν οι τράπεζες για την ύπαρξή του στα μικρά νησιά. Εξέλιξη, που αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού, αφού αναμένεται να καταστεί δυσχερής η διεκπεραίωση των πάσης φύσεως συναλλαγών και παράλληλα να πληγεί το τουριστικό προϊόν του νησιού και μάλιστα ενόψει της θερινής περιόδου.

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Επειδή, η παρουσία του ΑΤΜ στη Δονούσα, πέρα από την εμπορική της αξία για την τράπεζα, έχει πρωτίστως τεράστια κοινωνική και εθνική σημασία. Επειδή, όπως, προβλέπεται στο υπό κατάθεση Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο η πληρωμή των συντάξεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσω τραπεζών. Επειδή, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την μετάβαση στη Νάξο, οι κάτοικοι αναγκάζονταν να παραμείνουν αποκλεισμένοι στο νησί τους χωρίς χρήματα και για αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις στοιχειώδεις οικονομικές τους ανάγκες. Επειδή, η Δονούσα είναι ένα νησί της άγονης γραμμής, το οποίο το καλοκαίρι φιλοξενεί για τουλάχιστον 50 ημέρες μέχρι και 1000 τουρίστες ημερησίως. Επειδή, η παρουσία του ΑΤΜ βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων και παράλληλα διευκολύνει σημαντικά την οικονομική ζωή του νησιού.

Παρακαλώ θερμά, όπως επανεξετάσετε το θέμα της μη απομάκρυνσης του Μηχανήματος με θετικό πνεύμα, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας απέναντι στους κατοίκους της ελληνικής περιφέρειας.

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους νησιώτες μας που προσπαθούν να ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια, κάτω από δύσκολες πολλές φορές συνθήκες. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους να διατηρήσουν «ζωντανό» αυτό το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων».

ANTE XAΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ

Θέλει τον Καραμανλή στο εδώλιο ο Καρατζαφέρης

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ


Τι περιμένω από σένα, Κώστα Καραμανλή


Αγαπητέ Κώστα,

Επίτρεψέ μου τον ενικό, αν και δεν γνωριζόμαστε. Το κάνω με το θάρρος που μου δίνει η απλότητα της προσωπικής και πολιτικής σου συμπεριφοράς.

Ανήκω σε αυτούς που δεν ήλπιζαν και πολλά από την εκλογή σου το 2004. Γι’ αυτό η πολιτεία σου ήταν για μένα μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις. Σχέδιο Ανάν, ανατροπή της διχοτόμησης του Αιγαίου, κλείσιμο της στρόφιγγας της διαφθοράς (παρόλο που δεν φρόντισες να μαζέψεις τα προϋπάρχοντα, πνιγηρά απόνερα), πολιτική των αγωγών, Βουκουρέστι, συνετή διαχείριση της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

Η παρουσία σου στην πρωθυπουργία συγκρότησε μια μερίδα πολιτών, η οποία διέγνωσε την ποιοτική σου διαφορά σε σχέση με τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο: Ήσουν ο πρώτος πολιτικός που αποτίναξε, έστω και λιγάκι, έμπρακτα (και όχι στα λόγια, όπως ο Ανδρέας) την νεοελληνική προβιά της υποτέλειας. Έτσι, χωρίς να είμαστε ούτε «καραμανλικοί», ίσως ούτε καν Νεοδημοκράτες, επιζητήσαμε συνειδητά, το 2009, την παραμονή σου στην πρωθυπουργία, με πάθος και ένταση που δεν είχαμε το 2004.

Η πολιτικό-κοινωνική δυναμική που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της πρωθυπουργίας σου είχε απροσδόκητα θετική συνέχεια. Στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά βρήκαμε τον άνθρωπο που θα μπορούσε, ίσως, να υλοποιήσει όλα αυτά που έπρεπε να είχες κάνει εσύ, αλλά δεν έκανες.

Οι 800.000 νιώθουμε ότι πήραμε μια σκυτάλη από εσένα και την παραδώσαμε στο Σαμαρά. Ότι ο Αντώνης θα χτίσει πάνω σε βάσεις που εσύ έβαλες.

Αυτός ακριβώς είναι ο κεντρικός λόγος που μας ωθεί σήμερα να ζητούμε να σε υπερασπιστεί ο Αντώνης: Για να μπορέσει να πολεμήσει απερίσπαστος το σάπιο νεοελληνικό σύστημα, που χτυπάει σήμερα ανελέητα εσένα και αύριο τον ίδιο. Τις δικές μου απόψεις μπορείς να τις δεις εδώ και πιστεύω ότι τις μοιράζονται και πολλοί άλλοι. Προσυπογράφω με τα δυο χέρια και την άποψη του Προφήτη που μπορείς να δεις εδώ.

Από εκεί και πέρα, όμως, Κώστα, δυσκολεύομαι σήμερα να καταλάβω ορισμένες πτυχές της στάσης σου. Ποιος είναι π.χ. ο λόγος να υπερασπίζεσαι ακόμη κάποιον που, αν και ήταν ο πλέον επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησής σου, αποτελεί πια, για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε, καμένο χαρτί πολιτικά, που απειλεί να κάψει και όποιον ταυτιστεί μαζί του;

Δεν διστάζω να πω ότι κι αυτόν τον έχω υπερασπιστεί, πολλές φορές μάλιστα εκνευρίζοντας τον οικοδεσπότη μας, FactorX. Όμως ο Ρουσόπουλος, Κώστα, παρά τις αναμφισβήτητες ικανότητές του στον τομέα που του ανέθεσες, σε εγκλώβισε σε μια επικοινωνιακού τύπου διαχείριση της πολιτικής καθημερινότητας, η οποία σε παρέσυρε στο να σπαταλήσεις αφειδώς την ισχυρή εντολή για «επανίδρυση του κράτους» που έλαβες το 2004.

Αν όλοι ή, έστω, οι περισσότεροι, ζητούμε να σε υπερασπιστεί ο Αντώνης για τα πεπραγμένα της κυβερνητικής σου θητείας, δεν μπορείς, ωστόσο, να του ζητάς να υπερασπιστεί κι άλλους μαζί σου, από τη στιγμή που αυτό δεν πλήττει την υπεράσπιση των δικών σου πεπραγμένων. Πόσο μάλλον, όταν η μη υπεράσπιση αυτών των άλλων, ενισχύει, και δεν αποδυναμώνει τη δική σου υπεράσπιση.

Κώστα, ήσουν πρωθυπουργός της χώρας. Δημοφιλής, κυρίως για αυτό που προσπάθησες (έστω και ανεπιτυχώς) να φέρεις στην πολιτική μας ζωή: τη σεμνότητα και ταπεινότητα. Αγαπητός σήμερα σε εμάς, πρώτα από όλα για την ένταση με την οποία σε πολεμούν σήμερα τα βοθροκάναλα και ο διαπλεκόμενος τύπος.

Ως πρωθυπουργός που ήσουν όμως, μην φερθείς σήμερα ως κομματικός ομαδάρχης. Ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη κανένα κομματικό παραμάγαζο. Κάποιοι βέβαια ίσως σε χρειάζονται για να επιβιώσουν. Όμως μην τους κάνεις το χατίρι. Σκέψου ότι ένας βασικός λόγος που δεν τα κατάφερες στα πεντέμισι χρόνια, ήταν και τα πάρα πολλά αχρείαστα χατίρια που έκανες – ας σκεφτούμε μόνον τη Μητσοτάκαινα.

Όσο αναγκαίο είναι να σε στηρίξει ο Σαμαράς, άλλο τόσο αναγκαίο είναι να στηρίξεις κι εσύ το Σαμαρά. Αν συγκρουστείς μαζί του, θα βγείτε και οι δύο χαμένοι – μα πιο πολύ εσύ, διότι, σήμερα πια, εμείς θα τραβήξουμε μπροστά με το Σαμαρά.

Κυρίως χαμένη θα βγει όμως η χώρα, που στο προσωπικό ήθος και των δυο σας βασίζεται, για να μπορέσει να γλιτώσει από το σάπιο σύστημα που τη χρεωκόπησε.

Να ξέρεις ότι κι αυτοί ακόμη που σήμερα νιώθουν προδομένοι από σένα, νιώθουν έτσι επειδή, ακόμη, σε αγαπούν.

Μη φοβάσαι τη διαπλοκή που σήμερα σε χτυπάει με λύσσα. Είναι στα τελευταία της. Το αύριο ανήκει σε εμάς, στην πραγματική Ελλάδα.

Συμπαρατάξου πλήρως με τον Αντώνη.

Δώσε υπερήφανη, επιθετική και τεκμηριωμένη απάντηση στα όσα σου καταμαρτυρούν.

Έχουμε όλοι ανάγκη την παρουσία σου στη μάχη.

Εμείς, το αύριο, η πραγματική Ελλάδα, όσοι έχουμε πιστέψει σε αυτά που εκπροσωπεί σήμερα ο Αντώνης, σε περιμένουμε ενεργό και δυναμικό στο πεδίο της μάχης. Της μάχης για την Ελλάδα.

Στο τέλος θα νικήσουμε, γιατί έχουμε δίκιο.

Με εκτίμηση,

Επώνυμος ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ

Ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος...

...υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου
Αύριο στις 20:00 σε κεντρικό Ναξιακό ξενοδοχείο ο κ. Θανάσης Γρυλλάκης Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων & προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Επαρχείου , θα ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές
Η φωτογραφίες είναι από το ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ και την Κυκλαδική
Όπα είπα λέω, Νικολά άρχισαν τα όργανα ,

Λοβέρδος: Δεν θα μειωθούν 48% οι συντάξεις

Οι κυνικές ομολογίες είναι μόδα τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή γι’ αυτό και ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να ομολογήσει ότι επί της ουσίας διαπραγματεύεται για θέματα του ασφαλιστικού και εργασιακού που βρίσκονται έξω από το Μνημόνιο που έχει υπογραφεί με την Τρόϊκα .

Σύλληψη στελεχών του ΚΚΕ

Στη σύλληψη στελεχών του ΚΚΕ προχώρησε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη μετά από μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών και άσκηση βίας που υπέβαλε ο Πλοίαρχος του πλοίου «Λισσός»

Τη Δευτέρα σημειώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης μικρής έκτασης επεισόδια όταν μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον απόπλου του πλοίου, καταλαμβάνοντας τον καταπέλτη του, σε ένδειξη συμπαράστασης στην 24ωρη απεργία των ναυτεργατών.

Το πλοίο έμεινε στη Μυτιλήνη μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και έληξε η απεργία. Μετά την αναχώρηση έγινε γνωστή η υποβολή μήνυσης από τον καπετάνιο του πλοίου κατά τεσσάρων στελεχών του ΚΚΕ στο Νομό.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο βουλευτής του κόμματος στο Νομό Σταύρος Σκοπελίτης που δεν συνελήφθη λόγω βουλευτικής ασυλίας, ενώ ως αποτέλεσμα της μήνυσης έγιναν συλλήψεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Στρατή Αντώνα και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Νίκου Μπουλμούλη, ενώ αναζητούνταν ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ Παρασκευάς Γεωργούλας.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν αργά το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης απ’ όπου αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ορίστηκε για το σύνολο των κατηγορουμένων, τακτική δικάσιμος για τις 16 του επόμενου Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η δημοσιογραφία του Cabinet.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Υπάρχει λοιπόν το εξής ζήτημα: Είναι ο δημοσιογράφος των «Νέων» κύριος Παπαχρήστου και ο κύριος Γιώργος Πετρίδης του «Θέματος» ο οποίος μάλιστα μιλάει για ένα εκατομμύριο. Θα ζητήσω ειδικά τον κύριο Πετρίδη. Αυτό είναι το πρώτο αίτημα που κάνω. Να τον καλέσουμε εδώ ως μάρτυρα να μας πει από ποια στοιχεία αυτός συμπεραίνει ότι πρόκειται περί μίζας ενός εκατομμυρίου γιατί όλοι ξέραμε –απ’ αυτό που ακούσαμε τουλάχιστον- ότι επρόκειτο περί πέντε ή επτά χιλιάδων.

Πρέπει να έρθει ο δημοσιογράφος αυτός, ο οποίος μπορεί να έχει κάποια άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν την Επιτροπή μας.

Κι επειδή έχουμε ξεκινήσει μία καλή σχέση με τους δημοσιογράφους -άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι από την αρχή καλέσαμε δύο δημοσιογράφους ως πρώτους μάρτυρες- προτείνω –και να γραφεί στα Πρακτικά- να έρθει ο κ. Γιώργος Πετρίδης, δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος». Αυτό, όμως, πρέπει να γίνει ή σήμερα ή αύριο, για να μη μένουν ψευδείς εντυπώσεις.

από τα πρακτικά της εξεταστικής. Διαβάστε τα όλα εδώ: http://olympia.gr/2010