slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Διεκδικούμε την Τρίτη Εντολή, την Τρίτη Δύναμη

Θέλω να στείλω από δω, από τα Χανιά, από τη Κρήτη, από τη γη των Βενιζέλων, ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.
Ενώνουμε την αγωνία μας για την Ελλάδα και τη δύναμή μας. Είμαστε η δύναμη η καθοριστική, η χρήσιμη, η δημιουργική, η ευρωπαϊκή. Ζητάμε τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών, για να είμαστε εμείς η Τρίτη Δύναμη, να πάρουμε την Τρίτη Εντολή για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, ο εγγυητής της σταθερότητας.
Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση τετραετίας, μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι περισσότερες, αν είναι δυνατόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Όλοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία αυτού του τόπου πρέπει να αγωνιστούν, μέχρι το 2019, η Ελλάδα πρέπει να αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση.
Τώρα χρειάζεται δράση και αποτελεσματικότητα. Εμείς έχουμε σχέδιο, έχουμε πρόταση, έχουμε εμπειρία, έχουμε ομάδα. Γι’ αυτό διεκδικούμε την Τρίτη Εντολή, την Τρίτη Δύναμη. 

Παραμένουν τα ερωτήματα για το Φλαμπουράρης-gate

Αντεπίθεση επιχειρεί ο Αλ.Φλαμπουράρης για την υπόθεση "Διάτμηση ΑΤΕ". Ωστόσο, από την ανακοίνωσή του προκύπτουν περισσότερα ερωτήματα, τη στιγμή που το μετοχολόγιο της εταιρείας είναι διορθωμένο με μπλάνκο!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αποκάλυψη: Από το Lykavitos.gr Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας σε τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις! (ποσοστά)


“Κεφάλι” φαίνεται να παίρνει η Νέα Δημοκρατία σε όλες πλέον τις δημοσκοπήσεις.
Αφού όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr σε τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις, που έγιναν μετά το ντιμπέιτ η Νέα Δημοκρατία έχει και στις τέσσερις προβάδισμα.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, η Νέα Δημοκρατία προηγείται από 0,4% έως 0,8%στις νέες αυτές μετρήσεις που θα...

O Μανώλης Κεφαλογιάννης απαντά στην Κουμουνδούρου: Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στη σοβαρότητα

 
Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. απαντά σε όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης γράφει:

«ΣΥΡΙΖΑ για Ελληνική Αστυνομία :

Πληρώσαμε ακριβά τα δίδακτρα εξουσίας του κου Τσίπρα.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τις τελευταίες ημέρες από τον ελληνικό λαό να του δώσει 2 βουλευτές παραπάνω, απ όσους πήρε στις εκλογές του Ιανουαρίου. Ξεχνάει προφανώς ότι δεν είχε 149 βουλευτές τον τελευταίο καιρό, αλλά...120! Και γι αυτό πήγε σε εκλογές. Άρα χρειάζεται 32 και όχι 2 βουλευτές!
Οι Έλληνες καλούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του να τους ξαναδοκιμάσουν στην εξουσία. Αλλά τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνητικό παρελθόν. Σε 7 μήνες κατάφερε τα ακατόρθωτα: κλείσιμο τραπεζών, ύφεση, νέο μνημόνιο.

Παρέμβαση Γιάννη Βλασερού στο θέμα μετακίνησης μηχανημάτων του τεχνητού νεφρού από νοσοκομείο Νάξου.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις Κυκλάδες, δήλωσε πως μόλις ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Νάξου, κ. Ραπτάκη, για το θέμα της μετακίνησης δύο μηχανημάτων της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Σύρου, επικοινώνησε με τον υποδιοικητή της υγειονομικής περιφέρειας Πειραιά, κ. Πλάτση, αρμόδιο για την υλικοτεχνική υποδομή της υγειονομικής περιφέρειας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μετακινηθούν τα εν λόγω μηχανήματα από το νοσοκομείο Νάξου.
Μη την ευκαιρία, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες της Νάξου, αναφορικά με το θέμα του νοσοκομείου και, ειδικότερα, για το θέμα της λειτουργίας του κέντρου αιμοδοσίας του χειρουργείου και της μονάδας τεχνητού νεφρού, το καλοκαίρι του 2014 προσκάλεσα τον υποδιοικητή Υ.Π. Περαιώς για να συζητήσουμε για τα θέματα του

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ


ΝΑΞΟΣ 16–09-15

Σημερα Τεταρτη 16 Σεπτέμβρη 2015, από τις 7.00 μ.μ.,

αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο


θα επισκεφτεί τα χωριά :

Νάξος: Έργα βελτίωσης-σήμανσης της οδού Χώρας-Εγγαρών

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο των νησιών ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την «Βελτίωση – σήμανση οδού Χώρας- Εγγαρών Νήσου Νάξου»έναντι συνολικού ποσού

«Ξεμπερδεύοντας(;) με το παλιό»

Του Γιάννη Χατζή*

«Ξεμπερδεύοντας με το παλιό», ο κ. Τσίπρας εγκαταλείπει την παράδοση, την ιστορία και τις αξίες μιας χώρας, δηλαδή την ταυτότητά της. Αυτό σημαίνει ότι η χώρα πορεύεται στο μέλλον χωρίς παρελθόν, δηλαδή πορεύεται στο κενό. Εμείς σεβόμαστε την παράδοση και την συμφιλιώνουμε με την πρόοδο. Η Ελλάδα έχει αξία στον κόσμο και γίνεται σεβαστή μόνο και μόνο γιατί έχει ιστορία, που επηρέασε την εξέλιξη της Ευρώπης και της οικουμένης. Γιατί έχει παρελθόν. Και με βάση το παρελθόν χαράζουμε το μέλλον.
Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ των ετερόκλητων συνιστωσών είναι μια...

Αυτό είναι το μετοχολόγιο της εταιρείας του κυρ Αλέκου Φλαμπουράρη - Έχει το 50,01% [έγγραφα]
Το μετοχολόγιο της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ του Αλέκου Φλαμπουράρη αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr.
Οπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και «πολιτικός μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα ήταν μέτοχος σε ποσοστό 50,01% (650.130 μετοχές) όταν η εταιρεία κατέθεσε τον φάκελο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να πάρει το έργο.

Δείτε σε μορφή pdf το

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». ρωτάει το ΣΥΡΙΖΑ: «Βρίστε μας, αλλά απαντήστε μας»


Ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από το κόμμα του, που εξέδωσε υβριστική ανακοίνωση
- Είναι νόμιμο και ηθικό ο Φλαμπουράρης να είναι μέτοχος σε εταιρεία που παίρνει δουλειές του Δημοσίου; - Γιατί ο κ. Τσίπρας αν και υπέρμαχος του Δημόσιου Σχολείου στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά; - Ποιος νοίκιασε και ποιος πλήρωσε τη βίλα μεγαλοεφοπλιστή που διέμενε με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός στο Σούνιο;- Τίνος επιχειρηματία είναι το σκάφος που "φιλοξένησε" τον τέως πρωθυπουργόΑπέναντι σε τεκμηριωμένες αποκαλύψεις, που εκτίθενται δημόσια τις τελευταίες ημέρες έπειτα από δημοσιογραφική έρευνα, o ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με μία χυδαία επίθεση στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Η ανακοίνωση είναι επί της ουσίας έμμεση παραδοχή των αποκαλύψεων και φανερώνει την αμηχανία στην οποία έχουν περιέλθει οι άλλοτε κήνσορες της ηθικής και της διαφάνειας.
Ιδού η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Επίσκεψη των υποψ. βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 Συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο  της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Στέφανος Στρατούρης και το μέλος  Μιχάλη Μάλαμα οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων   της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και Γιώργος Βακόνδιος και ο  υποψήφιος  βουλευτής Επικρατείας  Βασίλης Οικονόμου 
 επισκέφθηκαν το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, όπου συναντήθηκαν  με το δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη. Ο δήμαρχος τους  υποδέχτηκε εγκάρδια και αφού τους  ευχήθηκε καλή επιτυχία τους ενημέρωσε  για την εξέλιξη των δράσεων του Δήμου  και τα

«Αθλητισμός και Υγεία» από ΟΝΑΣ και ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

φώτο:naxospress.gr
Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Αμφιθέατρο «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ» στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Έμπειροι επιστήμονες που μένουν μόνιμα στη Νάξο, μέσα από

Σκιές και νέα ερωτήματα για την εταιρεία Φλαμπουράρη

Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός»
Του Δημήτρη Δελεβέγκου
Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την έρευνα που πραγματοποίησε το Capital.gr, με την αρωγή ειδικών αναλυτών, στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της Διάτμηση ΑΤΕ, της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη, πρώην υπουργού Επικρατείας και εκ των στενότατων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανέλαβε την υλοποίηση εργολαβικής σύμβασης ύψους 3,9 εκατ. ευρώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο ο κ.Φλαμπουράρης ήταν υπουργός, στο φως έρχονται νέα ευρήματα που χρήζουν σαφείς απαντήσεις.

Το γεμάτο ταμείο

Αναλυτικά, η έρευνα των δημοσιευμένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας του διαστήματος 2003-2011 φανερώνει ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού 38.00 ταμείου είναι εξαιρετικά υψηλό. Ο λογαριασμός 38.00 αντιστοιχεί στα χρηματικά διαθέσιμα που μία εταιρεία διαθέτει στην έδρα της σε φυσική μορφή, δηλαδή όχι σε τραπεζικές καταθέσεις.

Συγκεκριμένα, η Διάτμηση ΑΤΕ είχε υπόλοιπο λογαριασμού:

ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ Παρέμβαση Καραμανλή: Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Μεϊμαράκη για νίκη της ΝΔ


Με μια δήλωση-παρέμβαση, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στέλνει μήνυμα ενότητας και στήριξης του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, «για τη νίκη της παράταξης» στις εκλογές.
«Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο...

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο: «Ισχυρή εντολή για να μείνει ζωντανή η ελπίδα της κοινωνίας»


Με κεντρικό ομιλητή τον Κυκλαδίτη πρώην υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος, Νίκος Συρμαλένιος και Χριστίνα Ευθυμιάτου (υποστηριζόμενη από τους Οικολόγους Πράσινους).

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των ομιλητών, αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε, δόθηκαν απαντήσεις στο

Περιοδείες της Φωτεινής Παγούνη στη Νάξο

Περιοδεία και ομιλία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Παγούνη Φωτεινή, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στις Κυκλάδες και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
Αναλυτικότερα:

ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΒΑΖΕΙ Ο Μάρδας για Φλαμπουράρη: «Κανονικά δεν έπρεπε να συμμετέχει στον διαγωνισμό» «Το θέμα είναι ηθικό»


Την άποψη ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέφρασε χθες ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μάρδας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega «Ο δρόμος προς την κάλπη» και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την υπογραφή σύμβασης της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ για

O Μιχάλης Χάλαρης στο Volcano TV:Συστρατευόμαστε σε μια νέα αρχή για τον χώρο, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!


Συνέντευξη του Μιχάλη Χάλαρη στο Volcano TV (Σαντορίνης) στη δημοσιογράφο Μαντώ Στουρνάρα. 

Ο κ. Χάλαρης κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών)  «σε μια νέα αρχή για τον χώρο, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα», ενώ άσκησε έντονη κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τους ως «μαυραγορίτες» που «κέρδισαν πολιτικά οφέλη πάνω στην ειλικρίνεια του ΠΑΣΟΚ και τη δυστυχία της ελληνικής κοινωνίας».
Επιπλέον, αναγνώρισε τα λάθη που έκανε η δική του παράταξη, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια των χρόνων διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. «Έφτασε ο καιρός να εγκαταλείψουμε την θέση άμυνας» τόνισε ο κ. Χάλαρης και πρόσθεσε: «Ο ενωτικός λόγος της Προέδρου μας είναι η απόδειξη ότι μπορούμε πλέον να γίνουμε το σταυροδρόμι που θα συναντηθούν γενιές, πορείες και καθαρές ιδεολογίες και που ο μεγάλος, κατακερματισμένος χώρος της σοσιαλδημοκρατίας θα μπορέσει να αναπνεύσει και να μεγαλουργήσει».
ΠΗΓΗ

Πολίτες για τα Νησιά μας: Παρέμβαση με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις

Με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις η δημοτική παράταξη "Πολίτες για τα νησιά μας" με παρέμβαση της ξεκαθαρίζει ότι ανεξάρτητα από αυτές, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών και να αντιστέκεται σε οτιδήποτε τα πλήττει...
Αναλυτικότερα η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Παρουσίαση ψηφοδελτίου για την Ένωση Κεντρώων στις Κυκλάδες


Τους τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους για το Ν. Κυκλάδων, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί η Ένωση Κεντρώων, που δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν για μια Ελλάδα με αξιοκρατία και χωρίς ρουσφέτια και μακριά από το ''σάπιο'' πολιτικό σύστημα.
Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου παραβρέθηκαν Οι Θεόδωρος Τζαβάρας, Δήμητρα Γουσέτη, Σπύρος Κάταρης, Γεώργιος Βακόνδιος και Μανώλης Βασιλάκης (απουσίαζε), υποψήφιοι των Κυκλάδων με τον Βασίλη Λεβέντη οι οποίοι παρουσίασαν τις θέσεις και τις απόψεις του

Σύρος: Παρουσίαση ψηφοδελτίου χρυσής αυγής νομού Κυκλάδων για τις εκλογές 20 Σεπτεμβρίου


Σε υποστηρικτές του νησιού μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Στράτος Μαύρος και υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, καθώς και ο συναγωνιστής υποψήφιος Γιώργος Καπέλλας οι οποίοι

Κυκλάδες: Φωτιά στην κάλπη από τις (σ)έξι υποψήφιες


Είναι νέες, όμορφες, δυναμικές και διεκδικούν την ψήφο του ανδρικού πληθυσμού -και όχι μόνο- κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια για τις πολιτικές τους θέσεις, αλλά και για την εξωτερική τους εμφάνιση.
Όλες τους έχουν διαγράψει τη δική τους επαγγελματική πορεία σε διαφορετικούς τομείς,

Εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2015



Μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2015.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου για τα επίπεδα:

Ύψιστη τιμή για τον Γιώργο Ανωμερίτη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο



Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με το Βυζαντινό Τίτλο του Άρχοντα Πρωτέκδικου της Μεγάλης Εκκλησίας, ανακήρυξε τον Γιώργο Ανωμερίτη η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά την επίσημη επίσκεψή του Οικουμενικού Πατριάρχη στη

Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων για τις εκλογές




Με αφορμή τις εθνικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχολή διαιτησίας σε Σύρο, Νάξο και Σαντορίνη

Προσθήκη λεζάντας
Σχολή διαιτησίας σε Σύρο, Νάξο και Σαντορίνη διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 1 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και υπεύθυνος της σχολής διαιτησίας ορίζεται ο κ. Σουλτάνης (τηλ.: 6936-556296). Στη Νάξο υπεύθυνος οργάνωσης, συντονισμού και ενημέρωσης της σχολής διαιτησίας αναλαμβάνει ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ε. Φουτάκογλου (τηλ.: 6972-806339).

Αντίστοιχα, στη Σαντορίνη υπεύθυνος οργάνωσης, συντονισμού και ενημέρωσης της σχολής διαιτησίας αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Α. Φωτεινός (τηλ.: 6975-580304).

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι νέοι διαιτητές ηλικίας 16-35 ετών και 14-16 ετών (δόκιμοι νέοι διαιτητές) μπορούν να επικοινωνούν με τους ανωτέρω υπεύθυνους στα τηλέφωνα που αναφέρονται.

Τα δικαιολογητικά των νέων υποψηφίων διαιτητών είναι: