slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Μοναδική σταθερά του πολιτικού συστήματος η Νέα Δημοκρατία

Μετά τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης της χώρας, η ΝΔ παραμένει πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά έναντι όλων των άλλων, συνιστώντας ουσιαστικά τη μοναδική σταθερά και ασφαλή επιλογή ελπίδας του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει από την πληθώρα των ευρημάτων που παρέχουν οι νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 19/2 ( Real news / MRB 14-16/2, Πρώτο Θέμα / Alco 14-16/2, Έθνος / Marc 15-17/2, Το Παρόν / Rass 16-17/2).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου που δημοσιεύθηκε, η ΝΔ είναι πρώτη με μεγάλη....

Νεά ρήξη Αρβανιτόπουλου Διαμαντοπούλου - έδωσε εντολή να σταματήσει η εκτύπωση των "συνωστισμών"...

Νέα σύννεφα στις ήδη τεταμένες σχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας μετά την νέα πρωτοβουλία Αρβανιτόπουλου να δώσει εντολή για άμεση παύση της εκτύπωσης των ανιστόρητων βιβλίων του …

Την Πέμπτη το κόμμα του Πάνου Καμμένου με 10 διαγραμμένους της Ν.Δ.

Την Πέμπτη ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες (πιθανόν την προσεχή Πέμπτη), σε εκδήλωση όπου θα μιλησει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ.. Σε αυτήν θα εμφανιστεί και ο πρώην γραμματέας Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης.

Τι αλλάζει στο Ε1 της φορολογικής δήλωσης

Αλλαγές περιλαμβάνει το έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης, το οποίο θα κληθούν να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι κατά την υποβολή των δηλώσεων τους στην εφορία.
Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κύριας κατοικίας τους, να δηλώσουν αν τακτοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους, καθώς και αν έχουν καταθέσεις και ακίνητα στο εξωτερικό. Πρόκειται για στοιχεία τα οποία η εφορία σκοπεύει να αξιοποιήσει στις διασταυρώσεις για τον προσδιορισμό του εισοδήματος των φορολογούμενων και για την αποκάλυψη φορολογητέας ύλης που δεν δηλώνεται.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», στο νέο έντυπο Ε1 της.....

ΠΑΣΟΚική ομερτά: Ψευτοκαβγάδες ΠΑΣΟΚων για τα μάτια του κόσμου

Επιστολή παραίτησης απέστειλε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής πρωτοβουλίας του κόμματος. Δηλώνει προδομένος από τις πολιτικές που ακολούθησε το κόμμα.
Την ίδια ώρα, δύο υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος και υπουργοί οι Γιάννης Ραγκούσης και Χρήστος Παπουτσής -με άρθρο του ο πρώτος και επιστολή του ο δεύτερος- αφήνουν αιχμές κατά του......

«Στη Βουλή το κρίσιμο θέμα της οριστικής παραχώρησης των τίτλων ιδιοκτησίας των οικοπέδων του Σωματείου «ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Νάξου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΛΑΝΩΝ ΝΑΞΟΥ
Αναφορά για το κρίσιμο ζήτημα της οριστικής παραχώρησης στους δικαιούχους των κτημάτων και των οικοπέδων του Σωματείου «ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Νάξου, κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης.
Το θέμα αυτό, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα από το 1957, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μείζονων προβλημάτων στην καλλιέργεια, τη διαχείριση και τη μεταβίβαση των συγκεκριμένων ακινήτων.

Υπέβαλε την παραίτησή του από το Πολιτικό Συμβούλιο

Με επιστολή του προς τον Γ.Παπανδρέου, που κοινοποιείται και στον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Μ.Καρχιμάκη, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το Πολιτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου:
«Εδώ και δύο χρόνια επισημαίνω το αδιέξοδο της ακολουθούμενης πολιτικής.

Κ. Μαρκόπουλος: «Χωρίς έγκριση από τον λαό, η ΝΔ κινδυνεύει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ»

«Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι η αξιοπιστία και η πειστικότητα. Οι δε μεγάλες αποφάσεις δεν σκιάζονται ούτε από φιλίες, ούτε από προσωπολατρίες» είναι το σχόλιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλου που ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μετά τη διαγραφή του από το κόμμα. Με τον τρόπο αυτό απαντά στο «τζάμπα μάγκες» του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα προχωρά και ένα βήμα πιο πέρα, τονίζοντας πως «διαφωνήσαμε πολιτικά. Τόσο απλά. Και τόσο σοβαρά συγχρόνως».
Ανοίγοντας τα χαρτιά του στο eviaportal.gr, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, δηλώνει....

MRB: Το 50% θέλει συμμετοχή της ΝΔ στην Κυβέρνηση

Πολύ σημαντικά είναι τα ευρήματα και του δεύτερου μέρους της δημοσκόπησης της MRB όσο και αν ο Χατζηνικολάου τα παρουσιάζει όπως τον βολεύουν. Την σημαντικότερη κάρτα την έχει τελευταία στη δημοσκόπηση και δεν την αναφέρει καν στην ιστοσελίδα του:

Το 50% των ερωτηθέντων απαντά ότι πρέπει να συμμετέχει στην Κυβέρνηση η, ΝΔ είτε μόνη της είτε μαζί με άλλο ή άλλα κόμματα.

Αντίθετα ο Χατζηνικολάου προτίμησε να διαφημίσει το ότι το 31,5% λέει την εξής παπαριά που δεν μπορεί να υλοποιηθεί από τα σημερινά δεδομένα:

Αν στον τίτλο είχε και κάτι για Καραμανλισμό ...

Θα μπορούσε να συναγωνισθεί ισάξια την ΓΝΗΣΙΑ Αυριανή...
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο η "μπρουτάλ"προσέγγιση της πολιτικής που έκανε και συνεχίζει να κάνει η Αυριανή...
Αυτός ο κυριλεδισμός που πουλάει η αυριανή του εικοστού πρώτου αιώνα είναι πολύ λάιτ για τα γούστα μου...
Τί πιο γνήσια αυριανικό από μία φωτό του Μητσοτάκη εν μέσω δύο Γερμανών στρατιωτών ;;;
Τί πιο ξεκάθαρο από τον υπέρτιτλο "Η Εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό";;;
Αντιθέτως η R.N σχεδόν σε κάθε της φύλλο προσπαθεί να δείξει στο κοινό της ότι είναι "Συνομιλιτής" του πρώην Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή...Σίγουρα κάποιοι αφελείς το καταπίνουν αμάσητο , (εδώ πίστευαν ότι ήταν φίλα προσκείμενος προς την Ν.Δ ο εκδότης της!!!) , αλλά άνθρωποι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ καλά τον Κ.Κ γελάνε κάθε Κυριακή με την καρδιά τους ...

Για μια Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη

Η προσχώρηση του Βορίδη και του Γεωργιάδη στη ΝΔ ενόχλησε πολλούς που ήθελαν τη ΝΔ αποκομμένη από ένα χώρο πατριωτών που έδιωξαν στο παρελθόν από την παράταξη της ΝΔ οι μεσαιοχωρίτικες αντιλήψεις και τα βιβλία της Ιστορίας. Μεταξύ τους και διάφοροι μεγαλοπαράγοντες της κατεστημένης δεξιάς των οποίων ενοχλήθηκε η … αισθητική. Περαστικά τους…

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, με αυτούς θέλεις ψήφο;

Να θυμίσω στους νεότερους, ότι ο Άδωνις ήταν μέλος της νεολαίας της Πολιτικής Άνοιξης


Τι έλεγε πριν από λίγο καιρό ο κ. Γεωργιάδης για τον νυν αρχηγό του;

Έλεγε ότι, μαζί με τον άλλο συμφοιτητή του (σ.σ. τον Γιώργο Παπανδρέου στο Χάρβαρντ) τα έχουν συμφωνήσει όλα. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ να πάρει όλα τα μέτρα και η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές .

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα υλοποιούσε τα μέτρα, καθώς θα έλεγε στον ελληνικό λαό και τους εταίρους πως πρέπει να τιμήσει την υπογραφή του. Είναι αστείο φώναζε τότε ο «γαλάζιος» πλέον κ. Γεωργιάδης.

Επίσης κατηγορούσε τον νυν αρχηγό του ότι, ως υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης Τζαννετάκη έδινε αφειδώς συντάξεις σε αγωνιστές της εθνικής αντίστασης.

Δείτε στο σχετικό βίντεο τον Άδωνι να προτρέπει στην αρχή τους νεοδημοκράτες να πιούν υπογλώσσια πριν δουν το βίντεο



ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ αυτόν έφερες στο κόμμα κι έδιωξες 21 βουλευτές!!!

Να σου θυμίσω κάτι ακόμα ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Μιλώντας στο πρακτορείο Dow Jones Newswire (στις 7 Φεβρουαρίου 2012), ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση (για δημιουργία Ταμείου στο οποίο θα βρίσκονται δεσμευμένα τα χρήματα των δανειστών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους), λέγοντας:
«Θα αποτελούσε έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα. Έχω πρόβλημα με αυτό».

Έκανες πίσω και σ' αυτό ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;