slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δηλώστε συμμετοχή στο 8o Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Cafe” 2020/21

 


 « Μια ζαριά μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή» 

Στην πορεία του χρόνου μία σωστή απόφαση σε καθοριστική στιγμή ακόμη κι αν είναι τολμηρή μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή. Κάτι σαν τη ζαριά που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις η να χάσεις . Στις μέρες μας έχουμε ανάγκη να ξαναρίξουμε τις ζαριές μας να πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας αυτό δηλαδή που λένε τώρα τελευταία την «επιστροφή στην κανονικότητα» . Αυτή η κανονικότητα η λατρεμένη συνηθεια, η αγαπημένη ενασχόληση για κάποιους δεν ήταν άλλη, από την επί 7 συναπτά έτη διοργάνωση του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι» στο Heaven’ s café. Μετά λοιπόν από την αναγκαστική ανάπαυλα όσων προηγήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια επιστρέφουμε στη δράση. Καλούμαστε να προχωρήσουμε για νέες νίκες, καινούργιες συναρπαστικές αναμετρήσεις και αναπάντεχες ήττες . Οι καιροί επιβάλλουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων προστασίας. Όλα τα χρόνια η διεξαγωγή του τουρνουά χαρακτηρίστηκε από υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια έτσι θα συνεχιστεί και φέτος. Αυστηρά και μόνο για όσους  έχουν πιστοποιητικό  εμβολιασμού ή  νόσησης  όπως ο νόμος προβλέπει για τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων αλλά και όπως μας επιτάσσει ο σεβασμός για την υγεία των συναθρώπων μας. Καλούνται λοιπόν όσοι θέλουν υπό αυτούς τους όρους να συμμετέχουν στο “8ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ-HEAVENS CAFÉ 2021-2022” να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ  2285022747 μέχρι 25//10 Αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα.....

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Έτους Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας


Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, μετά τις 8:00 πμ., θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Νάουσας το ιστιοφόρο Shtandart, ένα ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου, τσάρου της Ρωσίας και πρώτου πλοίου του στόλου της Βαλτικής, που ναυπηγήθηκε σύμφωνα με τα σχέδια και τις ναυπηγικές παραδόσεις του 18ου αιώνα. 

Η άφιξη του ρωσικού ιστιοφόρου στην Πάρο έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας 2021 και της διεθνούς ιστορικής και εκπαιδευτικής αποστολής «Φλόγα του Τσεσμέ» στο Αιγαίο, η οποία είναι αφιερωμένη στα 250 χρόνια από τη νικηφόρα Ρωσική Εκστρατεία του Αρχιπελάγους και την καταστροφή του Οθωμανικού στόλου. Την αποστολή πλαισιώνουν εκπρόσωποι των διοργανωτών της ΜΚΟ «Ρωσικός Γεωγραφικός Σύνδεσμος» και της εταιρίας παραγωγής ταινιών «Skyfirst».